Banka Intesa Sanpaolo d.d. | Visa Debit | |
Wise | Visa Cards |
Kdaj pa mislijo slediti ostale "klasične" SLO banke?Ne drži zmeraj. Ponavadi pridejo še v istem tednu ali v nekaj tednih vsi.
Par tednov nazaj je Google Pay dobila Islandija. Revolut je sicer bil med prvimi, ni pa bilo med prvi Wise-ja naprimer.
V roku 1 meseca bodo sigurno vsi na voljo v Sloveniji. Važno je, da je aplikacija Google Wallet na voljo v Sloveniji. Ostalo je najmanjša skrb.
Če niso dodale Apple Paya tudi Google Paya ne bodo dodaleKdaj pa mislijo slediti ostale "klasične" SLO banke?
Na uri sem šel v Google Play store, poiskal Google Wallet in odstranil posodobitev. Nato sem namestil posodobitev in zagnal Wallet. Brez težav sem dodal Curve kartico. Pred tem mi je na uri javljalo, da Google Pay ni na voljo na trenutni lokaciji.Meni ne deluje Google Wallet niti na uri (Cant finish action - preverite povezavo z telefonom) niti na telefonu Huawei P30 (Google pay se trenutno posodablja, zato nimate dostopa do aplikacije).
Meni žal tudi po tem postopku ne uspe dodati kartice - Cant finish action...Na uri sem šel v Google Play store, poiskal Google Wallet in odstranil posodobitev. Nato sem namestil posodobitev in zagnal Wallet. Brez težav sem dodal Curve kartico. Pred tem mi je na uri javljalo, da Google Pay ni na voljo na trenutni lokaciji.