Btw, pred leti sem že videl zdaj pa jo ne najdem več widget aplikacijo, katera ti omogoča preklapljanje med plačilnimi aplikacijami recimo google wallet/nlb pay.
Ali kdo to mogoče uporablja - kakšen link?
Zaustavi aplikacijo in počisti podatke, nato poskusi znova.Meni ze od včeraj kaže tole... Predlog?
Telefon poco x4 5g
ne rabiš, se da v nastavitvah, malo nerodno sicer, primer za Android 12, Samsung OneUI, slovenščina - podobno drugod:
vse te aplikacije "naših" bank delujejo samo na Androidu (ki dopušča druge "pay"e), nimajo pa odgovora za iPhone (kjer EU toži Apple zaradi zaprtosti), naše banke so enostavno rebrandale white label aplikacije od Mastercarda in Vise, ker se strašno bojijo Google Pay in Apple Pay, čeprav imata neprimerno boljšo uporabniško izkušnjo (bistveno hitrejša transacija, brez PIN - dovolj samo biometrično odklepanje, ...). Prej ali slej se bodo tudi naše banke morale strezniti, sicer jim bodo pač v zelje hodili fintechi ala Revolut, N26, Wise, Curve, Vivid...Banke, ki imajo svojo aplikacijo za plačevanje (NLB Pay, NKBM mDenarnic@, DH Denarnik) skoraj zagotovo ne bodo podprle storitve Google Pay (Google Wallet je ime aplikacije, storitev plačevanja se še vedno imenuje Google Pay).
A Revolut dela?Drži, tudi meni deluje. Sedaj po mojem ne bo več problemov s Curve karticami (Curve Pay, itd). Edino kar še manjka je v aplikaciji Curve je G Pay gumb namesto Curve Pay.