Trenutno normalni delavci nimajo kaj trepetat ker takoj dobijo sluzbo.spomnite se na to vsi tisti, ki ste za podeljevanje koncesij za minimalno časa, da ne bo kdo kaj preveč pokradel ali pa če to ne, tudi zaslužil ne. stara firma gre cugrund, delavci na cesto... najlažje jih je seveda obdržati, če je že vse ufurano, ampak treba pa ni. na vsakih 5 let (kot se očitno ta koncesija podeljuje) delavec trepeta, ali bo še ali ne...
Ni problema, čistilka gre takoj lahko za voznico kamiona ali pa za programerko.Trenutno normalni delavci nimajo kaj trepetat ker takoj dobijo sluzbo.
To da javne ustanove najemajo zunanje izvajalce za čiščenje, vzdrževanje, ipd. je idiotizem prve vrste. Čistilke bi morale biti zaposlene v UKC, ne pa da delo izvaja zunanja firma. Itak pa bi lahko država imela režijsko firmo, ki bi skrbela za premoženje države in izvajala stvari kot je vzdrževanje, košnja, popravila, čiščenje....samo potem verjetno res nihče ne bi nič zraven zaslužilspomnite se na to vsi tisti, ki ste za podeljevanje koncesij za minimalno časa, da ne bo kdo kaj preveč pokradel ali pa če to ne, tudi zaslužil ne. stara firma gre cugrund, delavci na cesto... najlažje jih je seveda obdržati, če je že vse ufurano, ampak treba pa ni. na vsakih 5 let (kot se očitno ta koncesija podeljuje) delavec trepeta, ali bo še ali ne...
Jaz se pa bojim, da bi bila rešitev z eno državno firmo tako draga in neučinkovita, da si tega enostavno ne moremo privoščiti.Itak pa bi lahko država imela režijsko firmo, ki bi skrbela za premoženje države in izvajala stvari kot je vzdrževanje, košnja, popravila, čiščenje....samo potem verjetno res nihče ne bi nič zraven zaslužil
opisal si javna dela.To da javne ustanove najemajo zunanje izvajalce za čiščenje, vzdrževanje, ipd. je idiotizem prve vrste. Čistilke bi morale biti zaposlene v UKC, ne pa da delo izvaja zunanja firma. Itak pa bi lahko država imela režijsko firmo, ki bi skrbela za premoženje države in izvajala stvari kot je vzdrževanje, košnja, popravila, čiščenje....samo potem verjetno res nihče ne bi nič zraven zaslužil
Ne v drugo firmo gre cistit. A nisva razcistila da moras vec dvomit preden objavis odgovor?Ni problema, čistilka gre takoj lahko za voznico kamiona ali pa za programerko.
Ja jaz vem za tri ki jih iscejo ja. Dej nehi se smesit in ne komentiraj ce ne poznas trenutnega stanja na trgu dela.Firm brez čistilk se pa prav gotovo kar tare, da ni problem najti take, ki še rabi tovrstne usluge.
Za začetek naj bodo parlamentarci zgled.Levica predlaga uvedba komunizma nazaj, totalna uravnilovka za vsakega delavca
Mesec predlaga obvezno elektronsko evidentiranje delovnega časa | 24ur.com
Ministrstvo za delo, ki ga vodi Luka Mesec, pripravlja spremembe zakona, ki predvideva bolj podrobno spremljanje službenih ur. In tudi novost – elektronsko aplikacijo za beleženje delovnega časa. "Želimo preprečiti goljufanje delavcev kot v primeru Marinblu," pravijo predlagatelji. Medtem ko se...www.24ur.com
Stanje na trgu dela je, da ni ljudi.... v gostinstvu jamrajo ni ljudi, kam so šli....v Hofer pa Lidl za višjo plačo in 40 ali celo manj urni delavnik. Dragi moji, povojni baby boom gre v penzjon, milenijska generacija je neuporabna in pol maš takle kot maš.Ja jaz vem za tri ki jih iscejo ja. Dej nehi se smesit in ne komentiraj ce ne poznas trenutnega stanja na trgu dela.
v eni temi je tud en pisal da je prijatelj gradbinec na minimalcu in denar zanj zbirajo. Sem mu napisal naj ga k meni poslje pa se nic do danes.