Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Da se razumemo => dnevna luč != pozicijska ali kratka!
Vse zgoraj naštete inovacije ima novi Golf serijsko...od najbolj osnovnega 1.6 Trendline za 15.950 € naprej!Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
eno vprašanje; povej mi še ceno modela, ki ima vso to "noviteto"? 20k, 23k, 25ke ?
Kot da nas to zanima...Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
...poleg dnevnih luči, ki zmanjšajo porabo goriva rofl predvidevam ne? Zaradi mene naj ima še vlečno kljuka serijsko, ga ne povoham.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
[
Si se vozil z astro? sicer noter grša, izdelana pa na precej bolj kvalitetno.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
[
Si se vozil z astro? sicer noter grša, izdelana pa na precej bolj kvalitetno.
ha ha ha...si me pa nasmejal.
Opel in kvaliteta....ta dva pojma se pa nimata preveč rada.
Zanimivo, da nisi opazil, da ima osnovni Golf klimo in ESP, Auris pa ne ... Kot to dodaš ka Aurisu, je razlike v ceni le še 700€, pa Auris nima enega osnovnega dela opreme, ki bi ga morl imet vsak avto: varnstnih zaves ... In jih tudi doplačat ne moreš. Hočeš zavese? Potem moraš vzet Auris Luna in ups, si 400 dražji od govfa. Dodaj pri Golfu 200€ za samodejno klimo in imaš prierljiva avta, Auris pa je 200€ dražji ... Golfu dodaš boljši radio (8 zvočnikov, Auris ima eno cheap robo s 4 zvočniki) + MF volan in orenk MFD, pa je sicer 600€ dražji, ampak tudi precej uporabnejši ...Citat:
Uporabnik s1m0n pravi:
omg...golf ima celo inovacije. dal so folijo cez prednjo šipo pa je za 50 decibelov tišji in tako vozniki mislijo da imajo najboljši avto v tem razredu. zunaj pa standar traktor, ki se nikamor ne premakne.
sprijaznite se da je vw naredil vzdržljive motorje, ne pa tudi prožne in visoko vrtljive!!! 2.0 tdi (140km) je prava drvarnica napram bmw-ju, mercedesu, hondi, toyoti s primerljivimi motorji....poglejte podatke, pa pol pište. o materijalih pa raje ne bom začel, ker me že na pogled čisto črno-siva armatura v golfu spominja na drisko. pa drugače imamo doma tudi golfa.
kupte si golfa pa mejte vse folije na šipah, esp, 7 airbagov pa še nek vzglavnik.....sm šipe boste pa na roke odpiral, da se boste poleti hladili, ker nimate klime. razen če ste doplačali nakar golf ni več toliko poceni.
http://www.honda.si/models/car.asp?FolderId=108
http://www.toyotaadria.com/si/pdf/cenik_vozil/cenik_auris.pdf
link je za primerjavo. dobiš vsaj AVTO z opremo brez doplačila. ne pa neki voz za drva vozt.