Golf 6

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
KSZ

Nisem bral celotne teme ampak; včeraj sem imel za eno urco golfa VI 2.0TDI. Stvar se vozi izjemno lepo, razlika proti golfu V je precejšnja, kar se tiče udobja in uglajenosti. Nastavljivo podvozje je zelo zanimiva stvarca, najbolj mi je bla pa všeč igrača po imenu "park assistant" al neki tazga, ki ti avto samodejno parkira bočno. Ti samo s sklopko reguliraš hitrost. Sej ne da ne bi znal bočno parkirat, ampak stvar je res kul
cool-1.gif

Moje subjektivno mnenje.

Pa še neki; ko sem že ravno pri tem. Hyundai i30 in kia ceed, potrebujeta še nekaj generacij razvoja da prideta blizu. (tudi ta dva avta sem vozil samo 1h, kake 2-3 mesece nazaj)

bottom line; avto je dober.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
ksz

Nezanimiv avto za ljudi brez domišljije. Ne zamerit tisti, ki vam je všeč.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Se strinjam...

Danes sem šel tretjič mimo enega parkiranega pred trgovskim centrom in šele danes ugotovil, da je to nekej novega iz VW.
bonk.gif

Pa še v srebrni je....zeeeeeehhhhh.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
KSZ

Nisem bral celotne teme ampak; včeraj sem imel za eno urco golfa VI 2.0TDI. Stvar se vozi izjemno lepo, razlika proti golfu V je precejšnja, kar se tiče udobja in uglajenosti. Nastavljivo podvozje je zelo zanimiva stvarca, najbolj mi je bla pa všeč igrača po imenu "park assistant" al neki tazga, ki ti avto samodejno parkira bočno. Ti samo s sklopko reguliraš hitrost. Sej ne da ne bi znal bočno parkirat, ampak stvar je res kul
cool-1.gif

Moje subjektivno mnenje.

Pa še neki; ko sem že ravno pri tem. Hyundai i30 in kia ceed, potrebujeta še nekaj generacij razvoja da prideta blizu. (tudi ta dva avta sem vozil samo 1h, kake 2-3 mesece nazaj)

bottom line; avto je dober.
shocked-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.559
1.085
113
Titograd
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Če bi KIA stala 25000€, bi se tud sama parkirala.

Misliš? A ne obstaja Kia ki stane toliko pa tega ne zna?
wink-1.gif

Sploh ne da je slab avto, za svoj denar je zelo dober, ampak če mene vprašaš je Ceed nekje na nivoju Golfa 4, teh zadnjih serij l. 2003 recimo.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Dobil si me!
grin1.gif
Za kio ceed sem mislil.

Mene pri golfih moti cena in njihovi lastniki.
Predvsem v naših koncih ( na kmetih) so asi
" ker je imel foter golfa dvojko dizl leta 84 in je bil takrat najboljši avto, so vse serije best of the best"
Tudi če na golfu generalno naredijo je to le redni servis, če pa na kakšnem drugem crkne žarnica je pa jajc.
stupid-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Za 26k€ dobiš pa VI z opreme čez glavo (tudi samodejno parkiranje, dinamično podvozje, ipd).
lp

za ta dnar dobim Citroena C5 s hidravličnim podvozjem
cheer.gif

na kraj pameti mi nebi padlo da bi golfa kupil
uf-1.gif

Odlično... zato ga pojdi kupit... ker pa nekateri zvozijo 100k km v 3 letih in potem avto prodajo, jim na misel ne pade o citroenu, katerega moraš začeti prodajati že takoj po nakupu... za Gofa se vedno najde kupec - vedno!

zmaga.gif
Tudi to je res....

Ampak avte si kupujemo pač vsak po svojem okusu in globini žepa....itd Eni pač dajo več na funkcionalnost ....eni dajo več na znamko eni na design.....mislim pa da je golf en dober kompromis vsega skupaj...

Jaz sem itak obseden s vw-ji, mogoče zato ker me že spremljajo od malih nog mogoče zato ker mi je vrhunski dizajn in se ga da dobro spedenat..mašine tudi pohvalne...

NE bom pa nikoli rekel, da je zaj npr. citroen za en k če si ga pač jaz nebi kupil...vsakemu svoje
smile-1.gif

PS: VW je Ðabest
smile-1.gif

JEREMIJA79

Pripravnik
11. dec 2007
32
0
6
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Za 26k€ dobiš pa VI z opreme čez glavo (tudi samodejno parkiranje, dinamično podvozje, ipd).
lp

cheer.gif

uf-1.gif

Glede novega Citroena C5 ti lahko povem,da se stranke vračajo na servis že po enem tednu od nakupa novega avtomobila(večinoma na avtovleki)... Govorim iz izkušenj.
priden.gif

Tole je pa za vse tiste ki pljuvate po VW Golfu... https://www.youtube.com/watch?v=BurwgWNXi-Q

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
pa niso se nekaj pri citroenu hvalili da zdaj pa res več ne bodo zanič avtov delali? ali je bil to renault
sprasujem se.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik JEREMIJA79 pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
lp

cheer.gif

uf-1.gif

Glede novega Citroena C5 ti lahko povem,da se stranke vračajo na servis že po enem tednu od nakupa novega avtomobila(večinoma na avtovleki)... Govorim iz izkušenj.
priden.gif

Tole je pa za vse tiste ki pljuvate po VW Golfu... https://www.youtube.com/watch?v=BurwgWNXi-Q

467716-post_slo.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
daj ne nabijaj teh fint z oddrsavanji, ker 95 % ljudi tega ne obvlada na dirkaliscu 99% pa tudi v prometu tega ne dela.Se pa lepo vidi kateri je bolj stabilen na cesti.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
daj ne nabijaj teh fint z oddrsavanji, ker 95 % ljudi tega ne obvlada na dirkaliscu 99% pa tudi v prometu tega ne dela.Se pa lepo vidi kateri je bolj stabilen na cesti.

Zakaj pa lepiš teste iz dirkališča, če 99% ljudi ne hodi tja?!
bonk.gif

Koliko je sploh hitrejši? Bistveno manj kot je BMW zabavnejši.
grims-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.753
113
kod Džej-Zija
Dve leti nazaj, ko je v enem dnevu po celi Sloveniji vrglo več kot pol metra snega, se je lepo videlo, kateri avti navadnim voznikom ne grejo. Med vožnjo po AC od Celja do Ljubljane, ko je bil splužen je prehitevalni pas, je zletelo v cel sneg le 5 bmwjev, od drugih znamk pa noben. Zanimivo, kajne?
evil.gif