Kr zgaga me peče ko sem prebral zadnjih nekaj strani kjer je najbolj uporabljena beseda "Fram". Ajde koliko od vas tapametnih poznavalcev, ki vse veste o Framu, vas je tam doma oz. koliko od vas je kdaj tam živelo oz. koliko od vas sploh pozna koga ki tam živi? Ok grabena parcela po 20€, to bom preskočil. Če ima kdo od vas še kaj gradbenih parcel konkretno po 20€, tudi 30€ ali 40€ me lahko kar na PM kontaktirate, gotovina takoj, brez zajebancije. Nekdo je omenil tisti prijeten hrup od avtoceste v daljavi ki te zjutraj zbudi. A to je samo v Framu? Ali povsod kjer gre avtocesta mimo? Od rojstva že živim v Framu pa tega prijetnega jutranjega hrupa ne poznam. Nevem, morda sem pa naglušen. Kar pa se tiče Repnika in njegovih hiš. Drži, vse razprodano. Cene pretirane, nevem kaj študira narod. Je pa drugače tako, Fram je strateško kar dobro pozicioniran. Imam dobrih 10min do MB, 20min do CE, blizu imam Graz, hitro sem v Zagrebu in točno 1 ura je do LJ. V Račah je železniška postaja, zdravstveni dom, dve šoli dva vrtca, ravnokar smo na izvozu AC dobili še Hofer, DM, ostali trgovci razen Lidla so že od nekdaj tukaj. Vse kar rabiš. Edina stvar ki bi naredila ta kraj še boljši bi bil mestni avtobus, da bi na 20min vozil. Tega seveda žal nikoli ne bo. Nekaj časa sem živel v radvanju, direkt pod vzpenjačo. Do mesta sem imel bistveno dlje, pozimi se veni med ulicami ni dalo hoditi namreč ko je vsak zakuril svojo peč si se dušil. Kvaliteta samega bivanja neprimerljivo slabša. Aja pa komentar da je v Framu ob 13h že tema. Morda res, v starem delu kjer je kotlina, območje kjer pa zida Repnik pa je drugje. To samo kaže na nepoznavanje situacije tega osebka ki je to komentiral. Skratka v MB sem v povprečju enkrat na teden, nisem tam nič izgubil. Ko bo pa otrok večji pa se bomo pogovarjali kako in kaj. Sicer pa tudi mi na "kmetih" imamo tukaj dejavnosti za otroke, toliko o tem.