Brezovica je največji drek, ki ga najdeš okoli Ljubljane. Prometni zamašek vsak dan, naselja so nikakva, pa nobene pametne infrastrukture. Dve gostilni pa gasilni domFram jih moti, brezovica pri ljubljani je pa mondeno predmestje
Brezovica je največji drek, ki ga najdeš okoli Ljubljane. Prometni zamašek vsak dan, naselja so nikakva, pa nobene pametne infrastrukture. Dve gostilni pa gasilni domFram jih moti, brezovica pri ljubljani je pa mondeno predmestje
pa še verjetno ne bo ronaldo pa te foreTo bo postalo potem 5x na teden plus vsak vikend tekme... Ti povem iz prve roke, naporen šport za starše, taksi služba postaneš.
Jaz imam že pun kuratz tega fuzbala
Mestni avtobus (6B) vozi do Notranjih Goric, krožni povezovalni gre še naprej do Podpeči, hkrati imaš nekaj postaj za vlak + v Notranjih Goricah urejeno brezplačno asfaltirano parkirišče, enote vrtcev so posejane po celotnem naselju, osnovna + podružnična šola, od trgovin Eurospin pa nekaj manjših Mercatorjev (trenutno se gradi nov, malo večji), 2 minuti z avtom imaš Hofer na začetku Viča, zdravstveni dom je v Vnanjih Goricah, zraven je lekarna, drugi zdravstveni dom + lekarna sta v Podpeči. Kolesarskih poti po Barju imaš precej, Rakitna je tudi blizu.Brezovica je največji drek, ki ga najdeš okoli Ljubljane. Prometni zamašek vsak dan, naselja so nikakva, pa nobene pametne infrastrukture. Dve gostilni pa gasilni dom
Ja veš da bo Ronaldopa še verjetno ne bo ronaldo pa te fore
Verjamem vse, pa me kljub temu ne prepriča. Mi je tisti konec karneki.Mestni avtobus (6B) vozi do Notranjih Goric, krožni povezovalni gre še naprej do Podpeči, hkrati imaš nekaj postaj za vlak + v Notranjih Goricah urejeno brezplačno asfaltirano parkirišče, enote vrtcev so posejane po celotnem naselju, osnovna + podružnična šola, od trgovin Eurospin pa nekaj manjših Mercatorjev (trenutno se gradi nov, malo večji), 2 minuti z avtom imaš Hofer na začetku Viča, zdravstveni dom je v Vnanjih Goricah, zraven je lekarna, drugi zdravstveni dom + lekarna sta v Podpeči. Kolesarskih poti po Barju imaš precej, Rakitna je tudi blizu.
Gradnja dodatnega priključka Dragomer na avtocesto pa naj bi bila narejena predvidoma do leta 2025, temu bo sledila obvoznica od priključka preko Žabnice naprej proti Podpeči.
Kaj ima to veze?pa še verjetno ne bo ronaldo pa te fore
V primerjavi s tem, kje se danes vse gradi za trg so Fuzine, vsaj ta visoki bloki iz konca obdobja gradnje, zelo kvalitetne.Koliko let si preživel na Fužinama?
Katera novejsa ljubljanska soseska ima vec zelenih površin kot fužine?
Te moti poreklo prebivalcev?
Ne bos verjel, najde se tudi kak "izgubljen" Slovenec na fuzinah
Nekaj hitreje sigurno bo, ker boš šel lahko na avtocesto pri Lukovici na Brezovici.Vag, ker poznas ta konec: bo z novim prikljuckom kaj lazji hitrejsi dostop do Lj recimo iz Lesnega brda?
Sploh ne, ker je to predalec stran?
Ne gre zato, da verjameš ali ne, tudi ne, če ti je tam všeč ali ne.Verjamem vse, pa me kljub temu ne prepriča. Mi je tisti konec karneki.
Verjetno zato, ker kadarkoli grem v tiste kraje stojim v neki koloni in mi je totalno antipatično
210k cen ze zdavnaj ni vec, zdaj grejo proti 300 pa gor lahko das non refundable aro pa te dajo v vrsto za zeljeno hiso ce si bo dovolj ljudi pred tabo premislilo.napial sem 210keur za 120m2 dvojček. se mi zdi.
ker tam so dvojcki in posamezne.
seveda nekaj se mora gradbinc zasluzit. za tole zemljo je moral kar colat po mojem. en kmet je lepo zasluzil.
tak mi je bila zadnja informacija. v Radvanju na roznodolski pa dvojcek 300+ recimo.210k cen ze zdavnaj ni vec, zdaj grejo proti 300 pa gor lahko das non refundable aro pa te dajo v vrsto za zeljeno hiso ce si bo dovolj ljudi pred tabo premislilo.
avtobusna povezava je pa bolj joke. Vrtec mas tam zraven to je reseno, pol dalje pa jeba.
Na hrvaškem se za taki denar plačujejo apartmaji, v 5 nadstropnih hišah. Se da najt tudi kaj ugodneje, ampak novgradnje pa de je relativno blizu morja, pa se proda vse brez problema. Pa moraš vedet da so apartmaji tercialnega pomena, kar se bivanjskih nujnosti tiče.Pa kdo si to lahko privosci? Oz bolje vprasano.. Kdo je tako nor, da si to privosci?
Na hrvaškem se za taki denar plačujejo apartmaji, v 5 nadstropnih hišah. Se da najt tudi kaj ugodneje, ampak novgradnje pa de je relativno blizu morja, pa se proda vse brez problema. Pa moraš vedet da so apartmaji tercialnega pomena, kar se bivanjskih nujnosti tiče.