gibanje cen stanovanj v prihodnosti

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.494
7.005
113
fuzbal je ok... to ima ta velik, 5x/teden. srednji ima moj šport. konec OŠ smo bili na 11x/teden. Kot vem, je še danes tako do 6ga razreda dalje. Ampak moj pogoj je bil, da vsak en šport izbere, pa je lahko katerikoli. Zdaj čakam še ta malega, kaj si bo namislil. Upam, da nogomet, kot ta veliki, kaže nekaj veselja do fuzbala

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Brezovica je največji drek, ki ga najdeš okoli Ljubljane. Prometni zamašek vsak dan, naselja so nikakva, pa nobene pametne infrastrukture. Dve gostilni pa gasilni dom
Mestni avtobus (6B) vozi do Notranjih Goric, krožni povezovalni gre še naprej do Podpeči, hkrati imaš nekaj postaj za vlak + v Notranjih Goricah urejeno brezplačno asfaltirano parkirišče, enote vrtcev so posejane po celotnem naselju, osnovna + podružnična šola, od trgovin Eurospin pa nekaj manjših Mercatorjev (trenutno se gradi nov, malo večji), 2 minuti z avtom imaš Hofer na začetku Viča, zdravstveni dom je v Vnanjih Goricah, zraven je lekarna, drugi zdravstveni dom + lekarna sta v Podpeči. Kolesarskih poti po Barju imaš precej, Rakitna je tudi blizu.

Gradnja dodatnega priključka Dragomer na avtocesto pa naj bi bila narejena predvidoma do leta 2025, temu bo sledila obvoznica od priključka preko Žabnice naprej proti Podpeči.

• Všeč mi je
Reactions: Generik

tony

Guru
23. jul 2007
9.743
1.527
113
Vag, ker poznas ta konec: bo z novim prikljuckom kaj lazji hitrejsi dostop do Lj recimo iz Lesnega brda?

Sploh ne, ker je to predalec stran?

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.527
2.279
113
Mestni avtobus (6B) vozi do Notranjih Goric, krožni povezovalni gre še naprej do Podpeči, hkrati imaš nekaj postaj za vlak + v Notranjih Goricah urejeno brezplačno asfaltirano parkirišče, enote vrtcev so posejane po celotnem naselju, osnovna + podružnična šola, od trgovin Eurospin pa nekaj manjših Mercatorjev (trenutno se gradi nov, malo večji), 2 minuti z avtom imaš Hofer na začetku Viča, zdravstveni dom je v Vnanjih Goricah, zraven je lekarna, drugi zdravstveni dom + lekarna sta v Podpeči. Kolesarskih poti po Barju imaš precej, Rakitna je tudi blizu.

Gradnja dodatnega priključka Dragomer na avtocesto pa naj bi bila narejena predvidoma do leta 2025, temu bo sledila obvoznica od priključka preko Žabnice naprej proti Podpeči.
Verjamem vse, pa me kljub temu ne prepriča. Mi je tisti konec karneki.
Verjetno zato, ker kadarkoli grem v tiste kraje stojim v neki koloni in mi je totalno antipatično

sad

Guru
24. avg 2007
21.177
9.814
113
pa še verjetno ne bo ronaldo pa te fore
Kaj ima to veze?
Če ima ta mali motivacijo in uživa v tem, je to to. Pa kar fajn ga je disciplino naučilo zraven.
Kaj bo v prihodnosti je neumnost se obremenjevati s tem. No, razen za tiste starše, ki skozi otroke živijo lastne sanje. Se pa to žal slej kot prej zlomi, velikokrat še froc zraven.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

tony

Guru
23. jul 2007
9.743
1.527
113
Koliko let si preživel na Fužinama?
Katera novejsa ljubljanska soseska ima vec zelenih površin kot fužine?
Te moti poreklo prebivalcev?
Ne bos verjel, najde se tudi kak "izgubljen" Slovenec na fuzinah
V primerjavi s tem, kje se danes vse gradi za trg so Fuzine, vsaj ta visoki bloki iz konca obdobja gradnje, zelo kvalitetne.

Ni hrupa, cist zrak, ni avtov pod okni, ogromno zelene okolice.

Je pa res, da ni podzemnih garaz in zjutraj poslusas balkanske kletvice obupanih mladih punc, ki v avto vlecejo zaspane otroke. Najbolje, da to vzames kot stos. Ali pa... fetis?

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Vag, ker poznas ta konec: bo z novim prikljuckom kaj lazji hitrejsi dostop do Lj recimo iz Lesnega brda?

Sploh ne, ker je to predalec stran?
Nekaj hitreje sigurno bo, ker boš šel lahko na avtocesto pri Lukovici na Brezovici.
Sedaj se moraš po Tržaški cesti cijazit vse do Paviljona, tam imaš potem opcijo po Tržaški naprej na Vič ali na avtocesto.

• Všeč mi je
Reactions: tony

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Verjamem vse, pa me kljub temu ne prepriča. Mi je tisti konec karneki.
Verjetno zato, ker kadarkoli grem v tiste kraje stojim v neki koloni in mi je totalno antipatično
Ne gre zato, da verjameš ali ne, tudi ne, če ti je tam všeč ali ne.
Dejstvo je, da Brezovica pri Ljubljani nista "samo dve gostilni in gasilni dom" kot si sam napisal.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.087
6.933
113
pri taščici
tony
Ce bi se kdaj kupoval stanovanje v bloku, bi prednost dal stanovanju ki.ima garaze v kleti (z dovolj velikimi boksi, ne s tistimi za ficke). Na fuzinah jih najbrž ni ker je bilo dovolj zemlje da so jih delal "ob blokih" pa mogoce zaradi talne vode?
Bratovševa ploscad jih recimo ima.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.912
113
40
MB
napial sem 210keur za 120m2 dvojček. se mi zdi.
ker tam so dvojcki in posamezne.
seveda nekaj se mora gradbinc zasluzit. za tole zemljo je moral kar colat po mojem. en kmet je lepo zasluzil.
210k cen ze zdavnaj ni vec, zdaj grejo proti 300 pa gor lahko das non refundable aro pa te dajo v vrsto za zeljeno hiso ce si bo dovolj ljudi pred tabo premislilo.

avtobusna povezava je pa bolj joke. Vrtec mas tam zraven to je reseno, pol dalje pa jeba.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.017
11.142
113
210k cen ze zdavnaj ni vec, zdaj grejo proti 300 pa gor lahko das non refundable aro pa te dajo v vrsto za zeljeno hiso ce si bo dovolj ljudi pred tabo premislilo.

avtobusna povezava je pa bolj joke. Vrtec mas tam zraven to je reseno, pol dalje pa jeba.
tak mi je bila zadnja informacija. v Radvanju na roznodolski pa dvojcek 300+ recimo.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.996
6.169
113
Pa kdo si to lahko privosci? Oz bolje vprasano.. Kdo je tako nor, da si to privosci?
Na hrvaškem se za taki denar plačujejo apartmaji, v 5 nadstropnih hišah. Se da najt tudi kaj ugodneje, ampak novgradnje pa de je relativno blizu morja, pa se proda vse brez problema. Pa moraš vedet da so apartmaji tercialnega pomena, kar se bivanjskih nujnosti tiče.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Kr zgaga me peče ko sem prebral zadnjih nekaj strani kjer je najbolj uporabljena beseda "Fram". Ajde koliko od vas tapametnih poznavalcev, ki vse veste o Framu, vas je tam doma oz. koliko od vas je kdaj tam živelo oz. koliko od vas sploh pozna koga ki tam živi? Ok grabena parcela po 20€, to bom preskočil. Če ima kdo od vas še kaj gradbenih parcel konkretno po 20€, tudi 30€ ali 40€ me lahko kar na PM kontaktirate, gotovina takoj, brez zajebancije. Nekdo je omenil tisti prijeten hrup od avtoceste v daljavi ki te zjutraj zbudi. A to je samo v Framu? Ali povsod kjer gre avtocesta mimo? Od rojstva že živim v Framu pa tega prijetnega jutranjega hrupa ne poznam. Nevem, morda sem pa naglušen. Kar pa se tiče Repnika in njegovih hiš. Drži, vse razprodano. Cene pretirane, nevem kaj študira narod. Je pa drugače tako, Fram je strateško kar dobro pozicioniran. Imam dobrih 10min do MB, 20min do CE, blizu imam Graz, hitro sem v Zagrebu in točno 1 ura je do LJ. V Račah je železniška postaja, zdravstveni dom, dve šoli dva vrtca, ravnokar smo na izvozu AC dobili še Hofer, DM, ostali trgovci razen Lidla so že od nekdaj tukaj. Vse kar rabiš. Edina stvar ki bi naredila ta kraj še boljši bi bil mestni avtobus, da bi na 20min vozil. Tega seveda žal nikoli ne bo. Nekaj časa sem živel v radvanju, direkt pod vzpenjačo. Do mesta sem imel bistveno dlje, pozimi se veni med ulicami ni dalo hoditi namreč ko je vsak zakuril svojo peč si se dušil. Kvaliteta samega bivanja neprimerljivo slabša. Aja pa komentar da je v Framu ob 13h že tema. Morda res, v starem delu kjer je kotlina, območje kjer pa zida Repnik pa je drugje. To samo kaže na nepoznavanje situacije tega osebka ki je to komentiral. Skratka v MB sem v povprečju enkrat na teden, nisem tam nič izgubil. Ko bo pa otrok večji pa se bomo pogovarjali kako in kaj. Sicer pa tudi mi na "kmetih" imamo tukaj dejavnosti za otroke, toliko o tem.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.250
1.395
113
Na hrvaškem se za taki denar plačujejo apartmaji, v 5 nadstropnih hišah. Se da najt tudi kaj ugodneje, ampak novgradnje pa de je relativno blizu morja, pa se proda vse brez problema. Pa moraš vedet da so apartmaji tercialnega pomena, kar se bivanjskih nujnosti tiče.

Ja, ampak predvidevam, da so kupci po vecini tujci in ne Hrvati.