Kako pa dopovedat to tistim "pametnim", ki nikoli niso športali, pa čepav ljubitejsko ali amatersko?Disciplina ki ti jo da sport v mladosti je dandanes ko en doping za zivljenje.
Kako pa dopovedat to tistim "pametnim", ki nikoli niso športali, pa čepav ljubitejsko ali amatersko?Disciplina ki ti jo da sport v mladosti je dandanes ko en doping za zivljenje.
Ah, kako se že temu reče: "zanalašč" ali pa "za splošni blagor". Izberi po želji in potrebi...Zakaj pa bi zelel sploh komu to dopovedovati?
Sem en mesec nazaj rušil.rušenje je par k€ in ne 40. 18tonc, tole reši v pol šihta, pa par fur na deponijo, game over. Ni to stvar enega meseca.
No evo. Ni tako poceni kot marsikdo misli. Isto gradnja...Sem en mesec nazaj rušil.
150m2 pritličje + 80m2 nadstropje.
34 normalnih tovornjakov (7 tonski al kak se jim reče) in 6 4-aksarjev.
Cena 23k€.
Kje kdo trdi, da je Brezovica elitna destinacija?Jaz poznam z vidika da ena sestricna zivi tam (race), druga je pa je bila v framu ampak je prodala… in zato sem napisal… zgrazajo se nad framom, brezovica pa elitna lokacija… si pa lepo vse opisal… sam se to gostoljubje gostiln morem se spoznat
Eh to je isto kot smo se rusani tolazli da je do mb al pa avtoceste 10 min.
ima pa logicno vse svoje prednosti in slabosti
Pa res ja, mb je postal predmestje frama takorekoc
Koliko se danes ocenjuje izgradnja dvojčka (cca 120m2 stanovanje) brez parcele, papirjev.. skratka gradnja na ključ po m2?
Pa dobro, če ne veš ne piši. Sem našel na spletu.Isto vprašanje kot koliko stane pol kile kruha v trgovini. Od 1€ pa vse do 4€.
Ne… ni razloga da bi bila… morda je dokumentacija kaj manj…sicer pa imas pac dve hisi ki se drzita skupaj… ok manj fasade in izolacije… to je pa toPa dobro, če ne veš ne piši. Sem našel na spletu.
Toliko se je podražila gradnja družinske hiše
Investicija v povprečno novogradnjo se je v zadnjih letih podražila za 35 odstotkov. Predstavljamo tudi podrobnejše izračune cen za posamezne faze gradnje in bistvena odstopanja.www.zurnal24.si
Sam nimam izkušenj z dvojčkom, predvidevam, da je izgradnja dvojčka načeloma cenejša kot družinske hiše po m2?
Pa dobro, če ne veš ne piši. Sem našel na spletu.
Toliko se je podražila gradnja družinske hiše
Investicija v povprečno novogradnjo se je v zadnjih letih podražila za 35 odstotkov. Predstavljamo tudi podrobnejše izračune cen za posamezne faze gradnje in bistvena odstopanja.www.zurnal24.si
Sam nimam izkušenj z dvojčkom, predvidevam, da je izgradnja dvojčka načeloma cenejša kot družinske hiše po m2?
Am…deat zase pa za trg… ni neke resne razlike. Realno. Drugo je kok te nekdo olupi ker ti nekaj proda kot ekstra dobro ker je zate. Razlika v ceni keramike ali talne obloge kot finalnih materialov je zanemarljiva pri celotnem strosku investicije
Lepo si napisal in lahko samo potrdim, glede na to da mi v hisi manjkajo samo se montirana vrata pa zunaj zbetoniran in brusen beton. 2022 je bilo kar pestro.