ah generikKako ti ta Repnik proda samostojno hišo na parceli za 280k eur če Generik trdi da samo gradbena dela pridejo 300-350k eur? Bolj kot računam se manj se mi izide.
ah generikKako ti ta Repnik proda samostojno hišo na parceli za 280k eur če Generik trdi da samo gradbena dela pridejo 300-350k eur? Bolj kot računam se manj se mi izide.
Točno to. Če gradiš za prodajo se temu primerno prilagodijo materiali in izvedba.Ah, hise serisjko na kljuc za prodajo... Lahko deljeno z dva das marsikatero postavko od pozidave dalje.
Pomoje da je deljeno s 3. Če mu pa albanci gradijo pa s 4.Ah, hise serisjko na kljuc za prodajo... Lahko deljeno z dva das marsikatero postavko od pozidave dalje.
Verjamem da si toliko dal, samo to še ne pomeni da je nek standard.BojanP greva na kavo pa ti dam racune na mizo.
Seveda ni, to kar sem napisal je ce delas zase pa da je res tako kot se spodobi in da sam ne delas nicesar. Govorimo pa o povprecni hisi, brez preseravanj, to pa je treba povedati.Verjamem da si toliko dal, samo to še ne pomeni da je nek standard.
Konkretna lokacija v Framu ima odlično avtobusno povezavo.Tudi če je redna linija do tja kamor želiš, kaj ti pomaga, če glih točno ob neki uri ni mimo busa. Ne vem kaj mi rabi bus za do točke X ob 18h, če bi pa tam moral bit ob 17h30, prej pa je edini bus ob 12h.
Tolk si sposobna, pa ne moreš poguglat tega?Kaj pa je v teh hiškah na framu (v framu?). Gledam ne nepremičninah in je parcela po 20€/m2 (mater milo, tok je pri nas travnik). te hiške imajo recimo 500m2 parcele, pa sem najbrž veliko rekla in to je cca 10k€. Potem pa 280k€ za 120m2, če prav razumem? je že vse notri - od kurilnice, do podnov, MČN, če je treba, ali so samo neke "priprave"? Če je vse je to cca 2300€/m2. Spet ni tok poceni, niti z vštetim komunalcem, ki je tudi gor zastonj. Je pa res, da greš pa v LJ pa nabaviš 500m2 parcele, pa takoj štartaš 150k€ zadaj.
Fram jih moti, brezovica pri ljubljani je pa mondeno predmestjeKaj pa je narobe s Framom?
Koliko let si preživel na Fužinama?boljše je ko blok v fuzinama
A zato ker si vsako popoldne v koloni na izvozu iz AC?frama ne poznam, ampak če je analogija Brezovica, veliko raje kot MB.
To bo postalo potem 5x na teden plus vsak vikend tekme... Ti povem iz prve roke, naporen šport za starše, taksi služba postaneš.No, moja ima samo eno dejavnost, pa je to 3x na teden. Tamali bi sedajle rad nogomet, kar je tudi 3x na teden