gibanje cen stanovanj v prihodnosti

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Ja no seveda je več razlogov.
Samo kredit zdaj dobit je tudi znanstvena fantastika. Se vam ne zdi da je to veliko vplivalo na te cene in razmere.

Folk bi mogu it vn iz lj zivet

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.091
3.593
113
41
Lj
Ja folk bi moral it ven iz Ljubljane, da so lahko v Ljubljani prazna stanovanje kot investicije.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Ja če bi plačeval normalno ceno ja...
Kar se kredita tiče mam pa očitno samo čudno družbo.

disc

Guru
4. feb 2011
2.449
570
113
Sem na FB prebiral debato, da naj bi se prodaja začela malce umirjati in da tudi agencije umetno držijo visoke cene v oglasih. Zanimivo mi je bilo tudi to, da se je v moji bližini kar nekaj časa podajala, čisto ok hiša (okolica logatca, cca pol ure do lj., letnik 2000,1000€/m2) , pa se je razmeroma dolgo prodajala. Sem mislil, da bo šla že prvi teden v promet. Lahko, da kupcem ni ustrezala lokacija, sam useeno :sprasujemse:

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Kako dolgo pa se je potem prodajala? Bi bilo zanimivo pogledati za koliko se je potem na koncu tudi prodala.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.005
6.175
113
Sem na FB prebiral debato, da naj bi se prodaja začela malce umirjati in da tudi agencije umetno držijo visoke cene v oglasih. Zanimivo mi je bilo tudi to, da se je v moji bližini kar nekaj časa podajala, čisto ok hiša (okolica logatca, cca pol ure do lj., letnik 2000,1000€/m2) , pa se je razmeroma dolgo prodajala. Sem mislil, da bo šla že prvi teden v promet. Lahko, da kupcem ni ustrezala lokacija, sam useeno :sprasujemse:
Saj to je tudi logično. Cene energentov gredo gor, cene hrane tudi. Kar počasi privede do stanja varčevanja splošne populacije. Tudi na področju avtomobilov bomo čez eno leto poslušali kako ni naročil. To je zgolj moje skromno mnenje. Balon se pumpa en čas, nato pa poči. Zanimiva bo letošnja turistična sezona. To bo pokazatelj kako daleč gre posameznik. Če bo slabša kot lanska, vemo kje smo.

B81

22. jul 2007
37.677
10.959
113
Saj to je tudi logično. Cene energentov gredo gor, cene hrane tudi. Kar počasi privede do stanja varčevanja splošne populacije. Tudi na področju avtomobilov bomo čez eno leto poslušali kako ni naročil. To je zgolj moje skromno mnenje. Balon se pumpa en čas, nato pa poči. Zanimiva bo letošnja turistična sezona. To bo pokazatelj kako daleč gre posameznik. Če bo slabša kot lanska, vemo kje smo.
Glede na milijarde na bankah, mogoče ne bo tako slabo.

• Wow
Reactions: Ateis

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Ocitno pojma nimas o cem pises.
Vsak mesec ko nisem na svojem mi je bedno. Moja najemodejalka nima nobenega dela z nama. Dve leti sva notr. V Prvem tednu je crknil pralni stroj od takrat naprej tudi centa ni vložila. Dobila pa 7k.
Pa nisem fous ali nekaj, se ne gre za njo. Samo teh 7k bi raje vložil drugam.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
Vsak mesec ko nisem na svojem mi je bedno. Moja najemodejalka nima nobenega dela z nama. Dve leti sva notr. V Prvem tednu je crknil pralni stroj od takrat naprej tudi centa ni vložila. Dobila pa 7k.
Pa nisem fous ali nekaj, se ne gre za njo. Samo teh 7k bi raje vložil drugam.
Razumem. Jaz sem bil 7 let v najemu. Ampak vseeno spostuj delo oz trud tistega ki je ustvaril to kar najemas.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Zakaj ljudje ne spoštujejo trdega dela milijarderjev in oligarhov, in pravijo da si ne zaslužijo 100 milijard, ki jih imajo?
Ti pa z vsakim postom malo nizje pades, kako vezo ma trdo delo nekoga s korupcijo?

eni res ne morete doumet da so eni pac pripravljeni delat vec in bolj pametno, patetika.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB

zdaj sicer iz marketinskega vidika ampak turizem ima trenutno od 500-800% visje povprasevanje glede na zacetek leta, letos se bo potovalo in to ogromno.