Zakaj bi potem ljudje paniko delali glede podražitev če imajo toliko denarja? Če gre bencin gor 2x, who cares? Ljudje imajo denarja da gre lahko 10x, pa jim ne bo nič slabše.
"Fizičnim" osebam?Slo trg ja, dvomim za voucherje gre za letalska potovanja.
denar je in se trosi tud nepremicnine kaj je kolko tolko zanimivo so projekti prodani preden se zacne zidat.
Mesano."Fizičnim" osebam?
V mojem kraju je hiša prišla na trg in čez 3 dni oglasa ni bilo več.Sem na FB prebiral debato, da naj bi se prodaja začela malce umirjati in da tudi agencije umetno držijo visoke cene v oglasih. Zanimivo mi je bilo tudi to, da se je v moji bližini kar nekaj časa podajala, čisto ok hiša (okolica logatca, cca pol ure do lj., letnik 2000,1000€/m2) , pa se je razmeroma dolgo prodajala. Sem mislil, da bo šla že prvi teden v promet. Lahko, da kupcem ni ustrezala lokacija, sam useeno
Ja na tabli velja mnenje, da tega ni...Mesano.
za nove vrtove vem za primere kjer so doktorske familije kupovale po 4-5 stanovanj, 2 predelali da imajo enega vecjega, ostalo za najem.
po drugi strani pa “angleska podjetja” pakete po 20 stanovanj.
Ja, pa tud to, da ker "dohtar" bi hotel živet v stanovanju?? Kak luksuz je to?Ja na tabli velja mnenje, da tega ni...
Poznam...niti ne malo... 150m2 veliko stanovanje + 2 vikenda je bolje za cloveka, ki veliko dela.Ja, pa tud to, da ker "dohtar" bi hotel živet v stanovanju?? Kak luksuz je to?
Ja, pa tud to, da ker "dohtar" bi hotel živet v stanovanju?? Kak luksuz je to?
Jeb... ti labradorca. Avto in pEs morata biti nemška.Sarkazem fantje, sarkazem.
sj veste, da ima forumaš vsaj bajto, 1000m2 zelenice, robotsko kosilnico, bazen, roštilj (ali dva), labradorca,...
A lahko prosim nehamo s tem kaj je kater agent po televiziji povedal. Ker ce bi novinar bil N od novinarja, bi tega veleuma vprasal od kje podatke zajema da tako lahkotno s procenti operira. Pa glih 15%Včeraj je en nepremičninski agent po tv-ju povedal, da se 15% stanovanj proda izključno kot naložba, ta stanovanja so potem prazna in čakajo na ponoven dvig cene, da se spet ponovno prodajo.