Pa da še malo pokomentiram Gen-I in Sončno skupnost. Marketinški bullshit so spravili ven, ni pa nobenih detaljnih podatkov, na kakšen način boš vstopil v Sončno skupnost, koliko bo to stalo, kakšne cene bodo energije, itd. So pa seveda že dali možnost, da izraziš interes za Sončno skupnost in sicer z nakazilom 10 EUR za NEKAJ, KAR NE VEŠ, KAKO BO DELOVALO, KDAJ BO DELOVALO, CENE, POGOJI, ITD.
Očitno so zavohali, da gre svet v 3PM in so prevzeli način delovanja Tesle in ostalih. Če lahko oni nategujejo kupce in si zagotovijo brezplačno financiranje, pa dajmo še mi. Res top. Glejte priponko spodaj.
Sicer pa še majhen komentar na Gen-I. Očitno je kar nekaj odjemalcev pobralo šila in kopita in so morali nekaj marketinško vreči ven, da bi jih zadržali. In so šli na to Sončno skupnost in javno in glasno objavljali, da oni že x let niso spreminjali cen elektrike in jih tudi še ne bodo. Seveda so pri tem pozabili dodati droben tisk in sicer, da so osnovne cene res ostale enake, ampak so vsako leto bile na voljo akcije, kjer je bila cena občutno nižja. Letos je pa kar ni, nje? Ampak ja, očitno računajo, da bodo ovce vse požrle, kaže pa to tudi na to, kaj si dejansko mislijo o svojih odjemalcih (butli). Zanimivo pa je to, da si noben novinar ni upal Goloba povprašati, kako je to z akcijami. Loool.
No ja, jaz vem za skoraj 10 odjemalcev, ki so v zadnjem mesecu spokali stran od Gen-I-ja, vključno z mano, ki sem bil en od njihovih prvih odjemalcev. Škoda res. No, niti ne. Oni optimizirajo zaslužek, jaz pa stroške.