Ce poloznico znizas na cca 70 evrov bos pa ze precej lepo razdelil strosek na tretjineOk. Ja se opravičujem. DDV sem spustil ja. My bad. Sem računal na položnici in je ddv na koncu sam obračunan.
Popravek (pri računu 93€ z ddv):
Elektrika/poraba: cc.41%
Omrežnina (sem je še šteta obračunska moč): cc. 33%
Ostalo+ddv: cc. 26%
Poleti ko je bila cena elektrike se nekoliko nizja je bilo lepo na "tretjine" razdeljeno. Koncni racun 75 evrov.Malo nižje bo še treba. Tam na okoli 40€. Pri 70€ se zanimivo razmerje še skoraj nič ne spremeni.
Ampak ja nižja poraba bolj se izenači. Če greš pa v ekstrem, da nimaš skoraj nič porabe pa potem prevladajo obračunska moč, prispevki in davek.
Seveda so pozabili pripisat, da se za vse, ki imamo fiksirano ceno za eno leto ne bo nič spremenilo.Še en dobavitelj draži elektriko, in to za kar 30 odstotkov
Končni znesek na računu bo višji za približno 10 odstotkov.www.zurnal24.si
To da smo pametni pravočasno prebegnili in si za eno leto zagotovili nižje cene kot jih ima GEN-i v akciji, ki velja do februarja.Kaj ma elektro Maribor zvezo s temo Gen-i ?
To smo že predelali - edina akcija ki vam velja (zaenkrat) neomejeno.Do februarja? Katero akcijo na GEN I pa gledaš? Ker meni sonce za TČ velja do preklica...