GEN-I plin za gospodinjstva!

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Jaz sem danes prešaltal iz Petrola na Gen-I. 28% ceneje me bo prišlo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Mi imamo v našem bloku mestni plin od Plinarne Maribor ter notri so njihove omarice, torej če gremo določene stranke na GENI ne bo nobenih težav? Tudi plin bo še naprej enak kot je bil do sedaj ali kako je to? Naj nekdo na kratko razloži...? Pa še to, da ne iščem pogodbe a je pri Plinarni Maribor kak odpovedni rok ali se lahko takoj prekine? Hvala

guardy

Guru
3. avg 2007
8.519
1.110
113
Obišči stran
Kdo mi lahko pove, na kateri naslov vrnem pogodbe? Sem jih sprintal in poslal po emailu, sedaj moram še originale. Ali v Krško ali v katero izmed enot? Kuverte na kateri je naslov seveda nimam
grin1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kaj pa če bi na gen-i poklical? al to ne gre.. mi kuverte nismo izgubili :D

guardy

Guru
3. avg 2007
8.519
1.110
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
kaj pa če bi na gen-i poklical? al to ne gre.. mi kuverte nismo izgubili :D

mislim da me imajo počas pouhen kufer
grin1.gif

Po ene 6ih klicih ter glih ene toliko mailih še vedno nisem prejel original pogodb, čeprav so kao že 2x poslali. Tako da jutri dobijo sprintane in podpisane
wink-1.gif

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Mi imamo v našem bloku mestni plin od Plinarne Maribor ter notri so njihove omarice, torej če gremo določene stranke na GENI ne bo nobenih težav? Tudi plin bo še naprej enak kot je bil do sedaj ali kako je to? Naj nekdo na kratko razloži...? Pa še to, da ne iščem pogodbe a je pri Plinarni Maribor kak odpovedni rok ali se lahko takoj prekine? Hvala

Če se ogrevate na plin se obrnite na upravnika, ker imajo oni pogodbo z dobaviteljem plina. Če prehajaš kot fizična stranka (kuhanje na plin ipd.) pokličeš na geni sam in ti pošljejo pogodbo, ter uredijo vse za prehod oni.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

Če se ogrevate na plin se obrnite na upravnika, ker imajo oni pogodbo z dobaviteljem plina. Če prehajaš kot fizična stranka (kuhanje na plin ipd.) pokličeš na geni sam in ti pošljejo pogodbo, ter uredijo vse za prehod oni.

Nima upravnik nič s tem, imam lastno peč na mestni plin torej ogrevanje radiatorjev ter sanitarne vode! Razen pač skupni prostori, to pa ima res upravnik preko... Hvala!

I

Izbrisan uporabnik #488

Patetiki, no Gen-i je kljub temu cenejši + da je šel še za 10% do konca leta dodatno dol.

Potrošniki morajo iz principa menjati dobavitelje in jih kaznovati za ropanje.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Mi imamo celotno ogrevanje 54 stanovanj v bloku na plin (skupna peč) in je upravnik pravkar sklenil pogodbo z geni za dobavo plina od vključno 1.1.2013 naprej (očitno ima v pogodbi z energetiko odpovedni rok) - energetika LJ se bo še dolgo lahko po trepalnicah metala pa nas ne vidijo nazaj.
cheer.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Pri nas pa je upravnik sklenil pogodbo, kjer je vezava notri do 31.12.2015!!!
Pa nič cenejši plin zaradi tega.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Danes Adria plin poslal ponudbo z 0.0044 nizjo ceno napram Geni.

Čisto na splošno...če bi bil sam priklopljen na plin bi v tem trenutku šel k Gen-iju že iz principa. Ker čisto vsi do zadnjega so bili zmenjeni za cene in so narod lupili na polno.

Zdaj ko so dobili pavo konkurenco pa lahko nižajo cene...mamo jim.
jezen.gif

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.926
267
83
Slovenija
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
ve kdo za maribor, če bo Mariborska plinarna zapustila prestol najdražjega dobavitelja plina v naši deželi?

Moraš vedeti, da je zadeva v lasti "Kanglerja" in da bi z znižanjem usahnil zlati vir.

Kaj veš, kaj vse se financira iz tega vira.

pa še kako vem, me vsak mesec po žepu tepe ta naveza. So pa zdaj tudi oni za 20% znižali cene. Ampak ne grem nazaj,
tako kot ne, ko sem šel iz elektra mb.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.602
3.956
113
la-la-la...

Citat:
Energetika Ljubljana bo še znižala cene plina
Poleg že 10-odstotnega znižanja cene zemeljskega plina bo Energetika Ljubljana z novembrom še dodatno znižala ceno plina - v primerjavi s septembrsko ceno za 30 odstotkov.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
pa saj komunajzerski managment zagovarjas, kjer je protekcionizem, monopol in klientalizem osnova ekonomske politike....

v čem je štos Murkec?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
pa saj komunajzerski managment zagovarjas, kjer je protekcionizem, monopol in klientalizem osnova ekonomske politike....

v čem je štos Murkec?

Kaj te spet napenja reality@?

Ti si pač poseben človek, ki rad kupuješ iste stvari dražje...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
la-la-la...

Citat:
Energetika Ljubljana bo še znižala cene plina
Poleg že 10-odstotnega znižanja cene zemeljskega plina bo Energetika Ljubljana z novembrom še dodatno znižala ceno plina - v primerjavi s septembrsko ceno za 30 odstotkov.

Energetika = 0,3589
Gen-I = 0,3599

UVK kje si?
10.gif