Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
kaj pa če bi na gen-i poklical? al to ne gre.. mi kuverte nismo izgubili
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Mi imamo v našem bloku mestni plin od Plinarne Maribor ter notri so njihove omarice, torej če gremo določene stranke na GENI ne bo nobenih težav? Tudi plin bo še naprej enak kot je bil do sedaj ali kako je to? Naj nekdo na kratko razloži...? Pa še to, da ne iščem pogodbe a je pri Plinarni Maribor kak odpovedni rok ali se lahko takoj prekine? Hvala
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Mi imamo v našem bloku mestni plin od Plinarne Maribor ter notri so njihove omarice, torej če gremo določene stranke na GENI ne bo nobenih težav? Tudi plin bo še naprej enak kot je bil do sedaj ali kako je to? Naj nekdo na kratko razloži...? Pa še to, da ne iščem pogodbe a je pri Plinarni Maribor kak odpovedni rok ali se lahko takoj prekine? Hvala
Če se ogrevate na plin se obrnite na upravnika, ker imajo oni pogodbo z dobaviteljem plina. Če prehajaš kot fizična stranka (kuhanje na plin ipd.) pokličeš na geni sam in ti pošljejo pogodbo, ter uredijo vse za prehod oni.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Danes Adria plin poslal ponudbo z 0.0044 nizjo ceno napram Geni.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
ve kdo za maribor, če bo Mariborska plinarna zapustila prestol najdražjega dobavitelja plina v naši deželi?
Moraš vedeti, da je zadeva v lasti "Kanglerja" in da bi z znižanjem usahnil zlati vir.
Kaj veš, kaj vse se financira iz tega vira.
Citat:
Energetika Ljubljana bo še znižala cene plina
Poleg že 10-odstotnega znižanja cene zemeljskega plina bo Energetika Ljubljana z novembrom še dodatno znižala ceno plina - v primerjavi s septembrsko ceno za 30 odstotkov.
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
pa saj komunajzerski managment zagovarjas, kjer je protekcionizem, monopol in klientalizem osnova ekonomske politike....
v čem je štos Murkec?
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
la-la-la...
Citat:
Energetika Ljubljana bo še znižala cene plina
Poleg že 10-odstotnega znižanja cene zemeljskega plina bo Energetika Ljubljana z novembrom še dodatno znižala ceno plina - v primerjavi s septembrsko ceno za 30 odstotkov.