GEN-I plin za gospodinjstva!

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
konkurenca
ne-ne-1.gif
, se moraš vezat

Tele vezave bi morali enostavno prepovedat.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
kaj še nisi dobil, pri meni je bilo podobno in sem jih poklical naj mi še eno pošljejo in je bila drug dan že doma

sem klical in pisal, odgovor je: mamo gužvo, sej bo...

jutri še 1x pokličem pa da vidmo
smile-1.gif

Golob je včeraj za tv povedal, da imajo "urnebes", vsak dan 1000 novih strank
nahrung002.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik mcn pravi:
ve kdo za maribor, če bo Mariborska plinarna zapustila prestol najdražjega dobavitelja plina v naši deželi?

Moraš vedeti, da je zadeva v lasti "Kanglerja" in da bi z znižanjem usahnil zlati vir.

Kaj veš, kaj vse se financira iz tega vira.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.602
3.956
113
Famozno znižanje cene pri Energetiki Ljubljana
hysterical-1.gif

Citat:
Novice 26.9.2012:

V Energetiki Ljubljana smo za vse naše nove in obstoječe odjemalce zemeljskega plina pripravili posebno prodajno akcijo "Bodi aktiven, zmanjšaj račun" s katero si lahko zagotovite kar

13,5 % popust na veljavno neto ceno za dobavo zemeljskega plina.

Akcijski produkt je na voljo: prvim 500 gospodinjskim odjemalcem, ki se bodo prijavili v času trajanja akcije

Ugibam da ste zainteresirani že zamudili... že samo zaposlenih ki so za svoje familije verjetno prvi zrihtali je ~400, sicer pa ima Energetika ~56,500 odjemalcev, lepo da si uredili popust za skoraj cel odstotek odjemalcev.

I

Izbrisan uporabnik #488

Velja za prvih 500
smile-1.gif
patetika na višku

Glej, ne mislijo resno, spet je nek nateg in zavajanje v ozadju.

Tudi če bi sedaj vsi spustili na ceno GEN-I, je edino pravilno, da potrošnik kaznuje te roparje in gre drugam.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.602
3.956
113
Pa kljub ekskluzivnem popustu celih 13,5% za prvih 500 je Gen-I cenejši ... v mojem konkretnem primeru je namreč razlike za ~21,8% na ceno plina (brez vštetih dodatnih stroškov)

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
774
113
Jaz sem dobil 2 dan izpolnil torek, dobil četrtek, očitno se jim mudi, ko so se ostali zaæeli buditi.....

Vendar, ko sem poslušal direktorja ljubljanske Energetike, ki sedaj tudi niža cene, bi nujno še vrečko za bruhanje rabil, ker tako nesposobnega direktorja po mojem mišljenju zlepa ne najdeš (ni mi jasno kaj Jankoviæ dela, ker je ta firma v lasti MOL), ker se ni znal pogajati je vso visoko ceno zvalil na končne uporabnike, ki smo bili itak do sedaj poročeni z njim, sedaj pa je našel neke rešitve z dobaviteljem........., lahko bi jih že prej pritisnil in ustvaril lep dobiček sebi, tako pa so se očitnio uvozniki mastili Geoplin, na hrvaškem so pa plin prodajali krepko ceneje, kot tu.........

No vsekakor še jutri pošljem vse pogodbe z hitro pošto nazaj, da bo čim prej menjava ............

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.602
3.956
113
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
No vsekakor še jutri pošljem vse pogodbe z hitro pošto nazaj, da bo čim prej menjava ............
Nisi prebral pogodbe ne? Čimprej je 1.11.2012, če pošlješ s hitro pošto ali pa z golobom pismonošo.

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
ksz.
Pravkah poslušam na radiu, v MS bo lokalni ponudnik znižal ceno plina s 1.10.,2012 za kar 16%. Očitno so nas močno lupili do sedaj...

22. jul 2007
13.593
1.772
113
124
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
ksz.
Pravkah poslušam na radiu, v MS bo lokalni ponudnik znižal ceno plina s 1.10.,2012 za kar 16%. Očitno so nas močno lupili do sedaj...
in zato je pravilno, da nas čim več gre stran - pa tudi ta stvar kot je že nekdo napisal bi bila zanimiva za g.pezdirja
grims-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.602
3.956
113
Če bo vojna naj bo vojna je rekel Gen-I in še za 10% znižal cene:

Citat:
Gen-I je v samo 15 dneh prejel več kot deset tisoč izpolnjenih povpraševanj za zamenjavo dobavitelja. Glede na podatke o letni porabi teh odjemalcev je družba Gen-I s tem dosegla rekordni 10-odstotni tržni delež oskrbe. Ker so se tako hitro odzvali, bo lahko družba Gen-I do konca leta dodatno znižala cene plina za vse svoje stranke, tako za obstoječe kot nove, in sicer za 10 odstotkov.
Še nižja cena

Cena plina pri Gen-I je tako od danes do konca leta 0,3599 evra na standardni kubični meter (Sm3). To je ne le najnižja cena na trgu ta hip, temveč je tudi do 30 odstotkov nižja od cen konkurence. Seveda še naprej ostaja veljavna zaveza Gen-I, da do 30. junija prihodnje leto cene ne bodo presegle 0,3999 evra/Sm3 in da bodo tudi po tem datumu zelo verjetno enake ali pa celo še nižje. Da je to verjetno in možno, kažejo v zadnjih treh letih zelo stabilne cene zemeljskega plina na nemški borzi NCG, so še zapisali v Gen-I.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.130
12
38
Če bi bil folk korekten bi vsi spokal drugam in naj se jebejo debeluhi, ki po tv-ju sedaj razlagajo, da drugače ni šlo. Ok, bo pa sedaj drugače. Skratka že iz principa bi moral folk prešaltat.

I

Izbrisan uporabnik #488

Carji.

Danes dobim "pismo" od plinarne Maribor (eni najdražjih v Sloveniji) češ da se je pojavil nov ponudnik in potem zgodba, da oni zagotavljajo stalno dobavo in da so cene pri poceni ponudniku odvisne od trga in se lahko tudi hitro dvignejo...

Ja, pr plinarni MB se pa nikoli dvignejo, norca se delajo.

Sicer pa če se to zgodi lahko spet menjam ponudnika.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
jaz sem tudi dobil tole pravljico v kaslc, na lepem dragem potiskanem papirju...me zanima ali bo TOM tudi sedaj znižal cene in vzel plin pri cenejšem ponudniku

22. jul 2007
13.593
1.772
113
124
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Če bo vojna naj bo vojna je rekel Gen-I in še za 10% znižal cene:

Citat:
Gen-I je v samo 15 dneh prejel več kot deset tisoč izpolnjenih povpraševanj za zamenjavo dobavitelja. Glede na podatke o letni porabi teh odjemalcev je družba Gen-I s tem dosegla rekordni 10-odstotni tržni delež oskrbe. Ker so se tako hitro odzvali, bo lahko družba Gen-I do konca leta dodatno znižala cene plina za vse svoje stranke, tako za obstoječe kot nove, in sicer za 10 odstotkov.
Še nižja cena

Cena plina pri Gen-I je tako od danes do konca leta 0,3599 evra na standardni kubični meter (Sm3). To je ne le najnižja cena na trgu ta hip, temveč je tudi do 30 odstotkov nižja od cen konkurence. Seveda še naprej ostaja veljavna zaveza Gen-I, da do 30. junija prihodnje leto cene ne bodo presegle 0,3999 evra/Sm3 in da bodo tudi po tem datumu zelo verjetno enake ali pa celo še nižje. Da je to verjetno in možno, kažejo v zadnjih treh letih zelo stabilne cene zemeljskega plina na nemški borzi NCG, so še zapisali v Gen-I.
kje je to napisano
sprasujem se.gif