GEN-I plin za gospodinjstva!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Sicer nisem bral te vaše salate in ja, očitno moraš javljat obema, jaz sem 4 mesece javljal GEN-I-ju in to vedno 23. v mesecu in sem prejšnji mesec dobil neko akontacijo pa čeprav jim javljam stanje z namenom zaračuna dejanske porabe. Pa so me 2x klicali iz GEN-I pa nikak da mojstru to dopovem, izgleda da pretežko za razumevanje...
smile-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Ne debatirat z njimi po telefonu - poslat reklamacijo po mailu in (počasi) rešijo (v bistvu rešijo reklamacijo hitro, v par dneh, samo potem novega račun ali dbropisa ne znajo izsavit v normalnem času, od SODOta sem dobil popravljen račun oz. dobropis 14 dni po tem, ko sem na GEN-I poslal reklamacijo, od slednjih pa čez mesec in pol ) ... V klicnem centru včasih še pogledat ne znajo (ali morejo), kaj je s plačili in računi.

I

Izbrisan uporabnik #488

ksz

Od včeraj imajo novo aplikacijo za plin.

https://moj.gen-i.si/

Sem se prej registriral, deluje, pri št. pogodbe vpišeš le cifro, brez črk.

Do sedaj ni bil niti en račun pravilen, konstantno zamujajo, očitno pa bo sedaj nekako urejeno, saj ne bomo dobivali več dveh računov, ampak samo enega od gen-i.

Jaz vsak mesec še vedno javim obema stanje (plinarni mb in geni), če ne prejmem računa do 15. v mesecu ali tu nekje, sam plačam pač na enega od prejšnjih sklicev, vsak mesec enako glede na letno porabo.

Do letnega popisa bomo "prijatelji".

En račun so pa še vedno v zamudi in ne porajtajo, ker so mi na zadnjem računu pisali dobroimetje, čeprav gre za plačilo mimo fakturo, ki je ni bilo.

Skratka, mam lastno tabelo in ji nakazujem po svoje, dokler se ne bo uredilo, kar pričakujem šele s popisom v decembru 2013, do tedaj se bomo pa veselo lovili.

Važno je, da ti lastna evidenca štima, ker izgovori ala Marinič, da ni blo računov in ne veš, da je treba plačat, ne zdržijo
smile-1.gif

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
JAz pa teh problemov nimam, enako imam Plinarna MB in Geni, stanje oddam preko weba, pa je položnica vedno OK.

Lp,

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
KSZ
Pri meni so za april spet uspeli kiksnit,. Stanje sem sicer oddal prav, in je vpisano v sistemu, potem se pa par dni kasneje (1.5.) pojavi nov vnos z oznako "ocena", ki je 30% večji od realnega stanja (dovolj visok, da je višji od stanja na današnji dan). Seveda sem reklamiral, spet bo zabavno.
A je to, da bo zdaj 1 položnica (ne več ločeno GEN-I + SODO) ziher?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ta mesec nisem dobil položnice od plinarne MB (samo od Gen-i , ki še nima omrežnine), prišlo pa je mislim da tudi obvestilo, da bo sedaj ena položnica.

Danes sem javil SODO=plinarni MB stanje kot si sam beležim.

Ja, včeraj sem tudi sam v novem sistemu opazil eksotične številke porabe, dejansko imam 1600 na števcu, tam pa je pisalo da imam 4000
smile-1.gif

Zjutraj se je zadeva lepo uredila in štima kot mora, le da zanimivo, stanje sem lahko oddal le plinarni MB, gen-i pa ne, ker oddaja ni možna.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ta mesec nisem dobil položnice od plinarne MB (samo od Gen-i , ki še nima omrežnine), prišlo pa je mislim da tudi obvestilo, da bo sedaj ena položnica.

Danes sem javil SODO=plinarni MB stanje kot si sam beležim.

Ja, včeraj sem tudi sam v novem sistemu opazil eksotične številke porabe, dejansko imam 1600 na števcu, tam pa je pisalo da imam 4000
smile-1.gif

Zjutraj se je zadeva lepo uredila in štima kot mora, le da zanimivo, stanje sem lahko oddal le plinarni MB, gen-i pa ne, ker oddaja ni možna.

Gen-i verjetno nismi mogel oddat, ker zgleda sistem ne pusti, da oddaš nižjo cifro kot je zadnja vpisna.
Pri meni so na podlagi tistega 'ocena' vnosa kar lepo položnico poslali. In seveda dobili reklamacijo nazaj. Pa se bo spet 2 meseca vleklo. Pa ziher mi bodo za maj pa premajhno poslali (ker bo majska poraba zaradi njihovega previsokega dodatnega vnosa 2 ali 3 kubike, namesto slabih 40). Pa bos pet veselo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne, zjutraj sem mel normalne cifre in ni šlo, bilo je sivo polje, opoldne se je pa že dalo in sedaj je ok.

Javljaj po svoje kak ti paše, samo do popisa glej da si na nuli ali preko, pol pa se naj sami ubadajo s tem
smile-1.gif

22. jul 2007
13.591
1.772
113
124
Za nove naročnike do 27.6.2013 akcija jaz tebi 2 meseca zastonj -> ti meni 1 mesec, uporabi kodo: JPSE-0091

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa junija bo plin cenejši za 20%
smile-1.gif

No, sedaj pa bodo prihajale lepo enotne položnice, ena sama in zadeva se bo uredila počasi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Poslali do že pred časom obvestilo, da je bila že januarja kao mislim da uredba za enotno položnico, da se je zaradi sistemskih operaterjev zavleklo.

Da pa bo sedaj ena položnica in res je prišla le ena, od sistemskega pa ne več.

Očitna zadeva sedaj deluje.