GAY ALERT !!!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Vem. A zdaj misliš, da bom prečesal ves uradni list, da ugotovim, ali govoriš o obstoječem zakonu ?
Hecen si
wink-1.gif

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Tudi če bi v zakonu pisalo drugače, ti ni treba skrbeti za usodo ubogih otrok, saj pri nas še hetero pari zaradi številnih birokratskih zapletov izredno težko pridejo do dovoljenja za posvojitev.

Menda je do zdaj edino v Španiji (med evropskimi državami) dobil dovoljenje za posvojitev moški homoseksualni par.
ženske pa tudi v nekaterih drugih državah, naprimer v Franciji, vendar kot posameznice, ne kot par.

Pri nas je bila s posebnim referendumom izglasovana celo prepoved umetne oploditve samskih žensk, možnost, da bi tudi homiči dobili dovoljenje za posvojitev otrok, je pa še toliko bolj oddaljena.

Pri tem mnogim niti ne gre toliko za pravice otrok, (briga jih za milijone do smrti izstradanih ali zasužnjenih otrok) kot za to, da se kaznuje nenormalne, v tem primeru homoseksualce, ker se nočejo poboljšati in zaživeti bolj normalnega "boguvšečnega" življenja.

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Mogoče kaznuje ni najboljši pravni izraz, čeprav prizadeti to lahko tudi tako razumejo.

Če neplodnemu paru zakonsko preprečiš posvojitev otrok, jih s tem zakonsko omejiš (sankcioniraš).
Brez tega zakona, bi namreč neplodni par lahko posvojil otroka. Ovira za posvojitev torej ni naravna, ampak zakonska.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
to je res. samo...
istospolni partnerji imajo naravno prepreko da imajo potomce. In že narava je sankcionirala. Torej zakon ne more kaznovati/sankcionirati nekoga ki sploh nekaj v naravi ne more imeti....kaj ne?

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Vsi neplodni pari so onemogočeni, da bi imeli otroke po naravni poti.
Ni važno ali so istospolni, dvojajčni, brezjajčni ali katera druga kombinacija. So neplodni in otrok po naravni poti ne morejo imeti.
Vsi ti bi pa otroke lahko posvojili, narava jim tega ne preprečuje.

Otroka lahko posvoji vsakdo, naravne ovire za posvojitev torej ne obstajajo.
Neplodni pari so naravno ovirani samo pri rojstvu otroka.
Obstajajo pa zakonske ovire, če posvojitev z zakonom preprečimo.
Tu je pa več možnosti.
Lahko preprečimo naprmer tudi posvojitev otrok vsem parom, ki ne merijio v višino najmanj 180 cm, ali pa tistim, ki kažejo znake plešavosti.

A vidiš razliko? Plešastim narava ne preprečuje posvojitve otrok, lahko pa jim to preprečimo mi, z našo voljo in seveda z zakoni.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
to je res. samo...
istospolni partnerji imajo naravno prepreko da imajo potomce. In že narava je sankcionirala. Torej zakon ne more kaznovati/sankcionirati nekoga ki sploh nekaj v naravi ne more imeti....kaj ne?

In smo spet tudi pri tistih zakoncih, ki otrok ne morejo imeti zaradi neplodnosti enega ali drugega. Tudi pri njih je narava izvedla sankcije.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
In smo spet tudi pri tistih zakoncih, ki otrok ne morejo imeti zaradi neplodnosti enega ali drugega. Tudi pri njih je narava izvedla sankcije.

fak ste trdi
bonk.gif

če je nekdo neploden, se ni ODLOČIL da bo neploden.
Povej kakšni neplodni ženski ki jo je dohtar za*ebal ker ni pravočasno zdravil bolezni in je zaradi tega postala neplodna, da ji je narava preprečila da ima otroke
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A homo pa se je ODLOČIL, da bo imel spolni organ, s katerim ne moreti imeti otroka s partnerjem ?

Si se odločil za home-posvojitev-NE, in zdaj se za nekim izgovorom narave skrivaš.
(Hitler je tudi iskal neke znastvene izgovore, da so židi res znastveno dokazano inferiorni ...)

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Govoril si o naravi in njenih sankcijah.
Drugače pa se verjetno tudi homoseksualci ne odločijo da bodo imeli radi osebe istega spola. Jaz se ne bi mogel odločiti, da bom od jutri naprej gay.
Drugače je pa v temi za 12 strani postov, pa še niti en ni znal razložiti, zakaj bi bili homoseksualni pari slabši starši. Izgovor na okolico zame ni relevanten.

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
A homoseksualec je pa kriv za svoje stanje?
Kaj je on kriv, da se je določena skupina genov preko matere prenesla na njega, dohtarji pa te možnosti niso predvideli?

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Da se ne bomo še naslednjih dvajset strani vrteli kot mačka okoli vrele kaše, raje kar direktno povej, da v Svetem pismu jasno piše, da je zveza med dvema moškima obsojanja vredna (za prestopek je bilo predpisano javno kamenjanje ali nekaj takega) in lahko zaključimo razpravo

Za zvezo med dvema ženskama menda nič ne piše, ker so nekateri spoštovani očaki radi legli tudi z več ženami, oziroma priležnicami hkrati.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
A homo pa se je ODLOČIL, da bo imel spolni organ, s katerim ne moreti imeti otroka s partnerjem ?

Si se odločil za home-posvojitev-NE, in zdaj se za nekim izgovorom narave skrivaš.
(Hitler je tudi iskal neke znastvene izgovore, da so židi res znastveno dokazano inferiorni ...)

jaz se nimam kaj skrivati. stvari tako pojmujem. Zame je to, da on ne bo pomočil svojga kur.ca v pi*do njegova odločitev. ok?
Če se s tem ne strinjaš - žal. jebat ga. to je moje mnenje in tko gledam na to stvar.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik mihi pravi:
Da se ne bomo še naslednjih dvajset strani vrteli kot mačka okoli vrele kaše, raje kar direktno povej, da v Svetem pismu jasno piše, da je zveza med dvema moškima obsojanja vredna (za prestopek je bilo predpisano javno kamenjanje ali nekaj takega) in lahko zaključimo razpravo

Za zvezo med dvema ženskama menda nič ne piše, ker so nekateri spoštovani očaki radi legli tudi z več ženami, oziroma priležnicami hkrati.

LOL...ja, dej RKC zraven privleč. Dej me še označ da sem verski fanatik.
bonk.gif

edit:
še malo pa bom se pridružil cbbju
evil.gif

Nazadnje urejeno:

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Če bi imeli tvoji strahovi versko ozadje, bi te še nekako razumel, pač spoštovanje svobode veroizpovedi in upoštevanje verskih norm.
Tako pa zgleda, da deluje samo domišljija, v koga in kam ga kdo vtika.
evil.gif

Malo manj se obremenjuj s spolnimi praksami drugih, pa ti bo lepše na svetu. Ljudje počnejo v postelji (in okoli nje) svašta in če to delajo odrasli in jih v to nihče ne sili, naj počnejo, saj s tem nikomur drugemu ne škodujejo in zaradi tega jim tudi ne bom šel kratit pravic, ki jih imajo drugi, ki po mnenju moje bujne domišljije ne počnejo takih "grozot" ..

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:

jaz se nimam kaj skrivati. stvari tako pojmujem. Zame je to, da on ne bo pomočil svojga kur.ca v pi*do njegova odločitev. ok?
Mož neplodne ženske se je tudi odločil, da on ne bo pomočil svojga kur.ca v (zdravo) pi*do.
Zakaj je vseeno upravičen do posvojitve ?

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Mož neplodne ženske se je tudi odločil, da on ne bo pomočil svojga kur.ca v (zdravo) pi*do.
Zakaj je vseeno upravičen do posvojitve ?

ti si idi.ot! jebat ga, ampak tak osebek z tako odf.ukano nizko izjavo si pač ne zasluži druzga naziva..... Pa upaj da se ravno to ne bo tebi zgodilo... Če se bo, se pa takrat spomni kaj si izjavil.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
To je torej tvoj odgovor na vprašanje ?

Neplodna ženska je upravičena do posvojitve ker je stein idi.ot.

Ni kaj, močen argument.