GAY ALERT !!!

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
sem ti razložu vsaj 3x zakaj je po mojem mnenju upravičena. če do zdej nisi skapiral, ti ni pomoči. pa lepo uživaj.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ne nisi nič razložil. Vsakič ko sem kaj vprašal si namreč spremenil mnenje. Ali se izogibal odgovoru.
Tak kot Rupel o upravičenosti napada na Irak. Nekaj navrže, ko nekdo opozori na to ni res, pa se izmika kot jegulja....

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
veš, tema obstaja tudi preden si se ti uvalil v "debato"

nič se ne izmikam , ampak neumni odgovori dobijo neumna vprašanja.
tudi povedal sem ti da je to MOJE mnenje in če se ne strinjaš - ni to moj problem
ampak ne, ti moraš najedat naprej
bonk.gif

in ne, prepričal me ne boš. pa lahko se na trepalnice vržeš.

torej (res, samo zate
crazy1.gif
):
če gremo čisto iz osnove:
par: moški in ženska
stanje: ploden
potomci: da
posvojitev: niso upravičeni do posvojitve
razlog: ker so plodni

stanje: neploden
potomci: zaradi X dejavnika onemogočeno
posvojitev: so upravičeni do posvojitve
razlog: ker jim je X dejavnik to preprečil v kasnejšem obdobju njihovega življenja

par: moški in moški ali ženska in ženska
potomci: mogoče, vendar z osebo drugega spola

potomci: nemogoče
posvojitev: so upravičeni do posvojitve ampak samo z privolitvijo vseh oseb vpletenih v posvojitev
razlog: ker je edino prav da se sam potomec odloči če želi v tako družino. mislim da ima pravico do te odločitve.

bo zadost jasno zdej zate?
crazy1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Predlagam, da se Aresu podeli nova titula.

"Josef Mengele"

stupid-1.gif
Daj, povej, kje rastejo taki kot si ti, da se bom znal izogibat tega dela slovenije, kjer je očitno "Deliverance" glavni vir navdiha za sexanje in izbiro partnerja...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
zate že vemo da bi titula brainless ti bolj pasala...ampak ok.

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Napaca, kolega.

Evrofil ni enako Evrokrat.

Je pa res, da koristi pri razlikovanju med nama zmoznost logicnega razmisljanja in razumevanja prebranega. Recimo, jaz poizkusam pisati v nekih smiselnih stavkih, ki tvorijo celoto, moj skoraj-soimenjak pa očitno zaradi prevelike dosegljivosti duty-free alkohola...

ponavadi pise v nekih cudnih
skoraj nerazumljivih s stajerskim naglasom
napisanih povedih brez locil.

Bolj jasno?

No, pa da se vrnemo na temo... menim, da bi ti tak zakon krepko ustrezal, kajne?

(1) Any person suffering from a hereditary disease may be rendered incapable of procreation by means of a surgical operation (sterilization), if the experience of medical science shows that it is highly probable that his descendants would suffer from some serious physical or mental hereditary defect.
(2) For the purposes of this law, any person will be considered as hereditarily diseased who is suffering from any one of the following diseases:–

(1) Congenital Mental Deficiency,
(2) Schizophrenia,
(3) Manic-Depressive Insanity,
(4) Hereditary Epilepsy,
(5) Hereditary Chorea (Huntington’s),
(6) Hereditary Blindness,
(7) Hereditary Deafness,
(8) Any severe hereditary deformity.

(3) Any person suffering from severe alcoholism may be also rendered incapable of procreation.

Sam se "pederastvo" dodamo kot (9), pa smo zmagali!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Jebemtis, pa si res funkcionalno nepismen.

Dal sem ti prve tri clene "Gesetz zur Verhütung erbkranken Nachwuchses" iz leta 1933. Lahko ugibas, cigav je bil?

Poanta ni bila v tem, da je to spisek bolezni (kar, seveda, ni cisto res - daj v Ang-Slo slovar ali pa tezaver napisi besedo "hereditary") - temvec v tem, da so drugi tepci ze imeli podobne ideje kot ti, in da bi "peredajsi" na tak spisek idealno spadali.

Popolnoma vseeno je, ali je homoseksualnost "bolezen", "dedno stanje", "vpliv okolice", ali pa preprosto "virus, ki so ga izumili Sovjetski znanstveniki, da bi se Ameriski vojaki v primeru napada na SSSR raje sodomizirali med seboj kot pa vojskovali".

Samo resnicno, globoko in popolnoma omejen hribovec (se opravicujem za stereotipizacijo!) lahko izjavi, da je dejstvo da si gay drugačno od dejstva, da si Musliman, Jud, Nigger, Hutu ali Tutsi, Cigan, Čefur, Dalit, Ambrusan, Stajerec, Mehičan, Ganska [censored] ali, nenazanje, Sandi.

Za dodatni studij:

Primerjaj svoj originalni post in slednjo sliko, ki je ponazoritev "Zakona o Državljanstvu in Rasni čistosti", Nueremberg, 1935...
chart.jpg

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
če ti nisi butel, potem pa res ne vem kaj si...

moje OSEBNO MNENJE (zastopiš? kapiraš? razumeš?) je, da če HOČEŠ IMETI potomca in si ga sposoben NAREDITI, potem ti država nima kaj pomagat!
ok? zadost svobodno zate?
najbrž ne....

zieg heil
bonk.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:

moje OSEBNO MNENJE (zastopiš? kapiraš? razumeš?) je, da če HOČEŠ IMETI potomca in si ga sposoben NAREDITI, potem ti država nima kaj pomagat!

Razumem. Ampak še vedno si oseba, ki ljudi - glede na tvoje lastne poste - predalcka po kategorijah "vreden" in "nevreden" zivljenja in otrok, tako kot so Adolf in njegovi poceli s tistimi, ki so bili dedno bolni, mentalno prizatedi, gay ali Judje.

Predlagam, da gres - samo za zabavo, jasno - probat nategnit kaksno ovcko ali pa sosedovo tele (ali pa, tako kot Cicolinna, enega spodobnega Lipicanca). Ti ne paše? Se ti gnusi? Je rez tako težko razumeti, da se tudi "pedrom" gnusi ideja, da bi imeli odnose z zensko? Ampak, otroke bi pa vseeno imeli, in jih imeli radi - in jih, to si upam reci - vzgojili v boljse, manj konformisticne in bolj odprte - da ne recem cloveske - ljudi, kot ste tisti, ki bi jim radi to na vsak nacin preprecili?

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
nikjer nisem rekel da je nekdo nevreden otrok. ok? vsi izhajamo iz ene same vrste. zraven vlečeš neke lipicance ipd. jao. ok, potem zate je biti gej pomeni druga človeška vrsta al kaj? in potem ti meni imaš jajca rečt da sem jaz rasist...jao!
jaz predalčkam samo - ali ti bi bila država dolžna pomagati glede otrok. In če še nisi opazil (kar vidim da nisi), sem zdravim hetero parom tudi pripisal da si ne zaslužijo opcije posvojitve. ampak ti tega itak ne boš dojel zakaj.

za tvojo tolažbo, bi se pa moje predalčkanje zelo spremenilo če bi otrok bilo več kot neplodnih parov in bi preseglo povpraševanje. Takrat bi odprl vsem vse možnosti (no, še vedno bi bili v prvi vrsti neplodni hetero pari, potem pa vsi ostali po sistemu FIFO). Si sedaj srečen? Vse to bi si lahko prebral v mojih prejšnjih postih, ampak sej zastopim, boli tebe ku*ac za to.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
veš, tema obstaja tudi preden si se ti uvalil v "debato"
Veš, berem jo od začetka.

Citat:

tudi povedal sem ti da je to MOJE mnenje in če se ne strinjaš - ni to moj problem
Problem je le, da enkrat meniš tako, potem pa spet drugače.

Citat:

in ne, prepričal me ne boš. pa lahko se na trepalnice vržeš.
Prepričal v kaj ?

Citat:

potomci: zaradi X dejavnika onemogočeno
posvojitev: so upravičeni do posvojitve
razlog: ker jim je X dejavnik to preprečil v kasnejšem obdobju njihovega življenja

potomci: mogoče, vendar z osebo drugega spola

potomci: nemogoče
posvojitev: so upravičeni do posvojitve ampak samo z privolitvijo vseh oseb vpletenih v posvojitev
razlog: ker je edino prav da se sam potomec odloči če želi v tako družino. mislim da ima pravico do te odločitve.

bo zadost jasno zdej zate?
Seveda. Za homoseksualce imaš drugačna pravila. Ker imaš nekaj proti njim.
Primeri:
- za hetero par lahko odločitev sprejme institucija za posvojitve
- za homo par se uvede nov pogoj: potomec se mora strinjati

- neploden hetero par lahko posvoji, čeprav bi lahko imeli naravnega potomca (z drugim partnerjem)
- za homo par se uvede nov pogoj: ne morejo posvojit , ker bi lahko imeli naravnega potomca (z drugim partnerjem)

OK, če je to tvoje mnenje, ga seveda lahko imaš.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
ja, in to ti govorim že zanjih 10 strani. to je MOJE mnenje. in šele zdajle si zakapiral omg
rolleyes-1.gif

po mojem mnenju hetero ploden par tudi nebi smel biti upravičen do posvojitve...torej nimam samo nekaj proti gejem
wink-1.gif

zaradi mene lahko geji in lezbe počnejo kar hočejo. jim noben nič ne odreka. v osnovi jim tudi starševstva ne
grims-1.gif

glede pa posvojitem pa kot sem že rekel ogromno strani nazaj: dokler je pomanjkanje otrok za posvojitev celo za neplodne hetero pare, do takrat sem osebno proti posvojitvam. ko/če pa tega problema enkrat ne bo več, potem pa sem tudi za ostale opcije. prej pa pač ne.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
zaradi mene lahko geji in lezbe počnejo kar hočejo. jim noben nič ne odreka. v osnovi jim tudi starševstva ne
Kak ne ? A se nisva pred petimi sekundami strinjala, da bi po tvojem morali imeti SAMO ZA homoseksualne pare posebna pravila, ki jim preprečijo posvojitev ?

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
ne se nisva. če bi prebral so posebna pravila tudi za plodni HETERO par. nauč se brat
glej prvo točko spiska mojega mnenja

in še to: starš je lahko tudi gej al pa lezba...po naravni poti. torej načeloma se starševstva nobenemu ne odreka.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ne se nisva.
Zakaj si potem napisal : "ja, in to ti govorim že zanjih 10 strani" kot odgovor kje sem pisal (in posebej poudaril) posebna pravila samo za homo pare ???
Citat:

če bi prebral so posebna pravila tudi za plodni HETERO par. nauč se brat
glej prvo točko spiska mojega mnenja
in še to: starš je lahko tudi gej al pa lezba...po naravni poti. torej načeloma se starševstva nobenemu ne odreka.
Torej za hetero pare (po novem) nisi mnenja, da se mora posvojeni otrok tudi strinjat ?
(prej si rekel, da si, zdaj da nisi, me zanima kaj boš rekel pol minute pozneje)

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
ti moram citirati?

najprej glede: "Zakaj si potem napisal : "ja, in to ti govorim že zanjih 10 strani""
glede tega da je to moje mnenje. govoril sem o mojem mnenju in ne o "posebnih pravilih samo za homo pare". bo šlo zdej?

glede: "Torej za hetero pare (po novem) nisi mnenja, da se mora posvojeni otrok tudi strinjat ?"
nič po novem. neplodnim hetero parom se pomaga z posvojitvijo. brez strinjanja saj v naravi se otrok rodi očetu in materi.
plodni hetero pari pa si lahko sami zagotovijo potomca.
ok?
bo šlo?

če ti ne bo zalaufalo: še enkrat preberi spisek predno sprašuješ neumnosti
rolleyes-1.gif

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Neplodnim hetero parom se torej pomaga s posvojitvijo, čeprav si tudi sami lahko zagotovijo potomca?
Naprimer plodna ženska skoči s sosedom čez plot in svojemu neplodnemu možu povije zdravega (sosedovega) dojenčka.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
"še enkrat preberi spisek"

Ja saj. In tam imaš posebej pravila samo za diskriminacijo homoseksualcev.
In to lahko imaš zaradi mene.
Le to me bega, da potem spet trdiš, da nimaš posebnih pravil za njih.
Maš ali nimaš ?

Če nimaš, zakaj potem pišeš posebej točke za njih ?
Če imaš, zakaj potem pozneje trdiš, da zaradi tebe lahko delajo kar 'čejo (torej kao da nimaš posebnih pravil za njih ?

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Če imaš, zakaj potem pozneje trdiš, da zaradi tebe lahko delajo kar 'čejo (torej kao da nimaš posebnih pravil za njih ?

itak da lahko delajo kar hočejo? a jim kdo brani javno zborovanje? druženje? parjenje? ta vlada jim je dala še te pravice da lahko registrirajo zvezo...kaj imaš tu kaj za očitat? Se jim kej omejuje kar jim po naravi je omogočeno? NE. Svobodni so kot ptiči na veji.

kar pa ti hočeš je pa to, da dobijo nekaj kar v NOBENEM primeru ni mogoče v naravi (razen če ima spolni odnos z drugim spolom ali pa če gledaš kakšne druge živalske vrste, kar upam da to ne bo tvoj izgovor).