Citat:
Uporabnik Ares pravi:
moje OSEBNO MNENJE (zastopiš? kapiraš? razumeš?) je, da če HOČEŠ IMETI potomca in si ga sposoben NAREDITI, potem ti država nima kaj pomagat!
Veš, berem jo od začetka.Citat:
Uporabnik Ares pravi:
veš, tema obstaja tudi preden si se ti uvalil v "debato"
Problem je le, da enkrat meniš tako, potem pa spet drugače.Citat:
tudi povedal sem ti da je to MOJE mnenje in če se ne strinjaš - ni to moj problem
Prepričal v kaj ?Citat:
in ne, prepričal me ne boš. pa lahko se na trepalnice vržeš.
Seveda. Za homoseksualce imaš drugačna pravila. Ker imaš nekaj proti njim.Citat:
par: moški in ženska
stanje: neploden
potomci: zaradi X dejavnika onemogočeno
posvojitev: so upravičeni do posvojitve
razlog: ker jim je X dejavnik to preprečil v kasnejšem obdobju njihovega življenja
par: moški in moški ali ženska in ženska
stanje: ploden
potomci: mogoče, vendar z osebo drugega spola
posvojitev: niso upravičeni do posvojitve
razlog: ker so plodni
par: moški in moški ali ženska in ženska
stanje: neploden
potomci: nemogoče
posvojitev: so upravičeni do posvojitve ampak samo z privolitvijo vseh oseb vpletenih v posvojitev
razlog: ker je edino prav da se sam potomec odloči če želi v tako družino. mislim da ima pravico do te odločitve.
bo zadost jasno zdej zate?
Kak ne ? A se nisva pred petimi sekundami strinjala, da bi po tvojem morali imeti SAMO ZA homoseksualne pare posebna pravila, ki jim preprečijo posvojitev ?Citat:
Uporabnik Ares pravi:
zaradi mene lahko geji in lezbe počnejo kar hočejo. jim noben nič ne odreka. v osnovi jim tudi starševstva ne
Zakaj si potem napisal : "ja, in to ti govorim že zanjih 10 strani" kot odgovor kje sem pisal (in posebej poudaril) posebna pravila samo za homo pare ???Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ne se nisva.
Torej za hetero pare (po novem) nisi mnenja, da se mora posvojeni otrok tudi strinjat ?Citat:
če bi prebral so posebna pravila tudi za plodni HETERO par. nauč se brat
glej prvo točko spiska mojega mnenja
in še to: starš je lahko tudi gej al pa lezba...po naravni poti. torej načeloma se starševstva nobenemu ne odreka.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Če imaš, zakaj potem pozneje trdiš, da zaradi tebe lahko delajo kar 'čejo (torej kao da nimaš posebnih pravil za njih ?