Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
ŠS so kar konkreten problem ja. Sem pred leti delal v dveh firmah, kjer je bilo polno študentov. Od npr. 10ih sva dva dejansko hodila tudi v šolo (izredno), ostali je v celem letu niso videli od blizu. Potem pa so se spet prepisali drugam, itd., tako da so lahko ostali v firmi po 3 leta in več. Delovni čas je bil vsaj 8h na dan, dosti jih je delalo tudi nadure. Ko so izgubili možnost statusa, so itak mogli it, vendar so kmalu prišli spet drugi in zgodba se ponavlja. Sam sem delal 2 leti prek ŠS in žal mi je za to, saj nimam od tega nobene delovne dobe, prispevkov, itd., čeprav sem delal enako kot redno zaposleni. Vendar je to pogosto edina izbira, saj dokler bo to tako urejeno, bo težko dobiti redne zaposlitve.
Največji problem je, da večina tega folka dela za luksuz. Imajo status, vendar ne hodijo v šolo, delajo dela, ki nimajo z njihovo stroko nič skupnega in to po 12h na dan,... Pogosto pustijo cele dneve/leta po firmah, da lahko potem čez vikend spičijo 200eur v raznih kafičih in se delajo frajere s stvarmi, ki si jih tisti, ki normalno študirajo, težko privoščijo. Na ta način nima študent nič od tega (ok, kratkoročno mogoče že), firma pa ga lepo izkorišča in država jo pri tem podpira.
Potrebno bi bilo nekaj korenito spremeniti. Tisti, ki pač hočejo delat, bi mogli imet možnost dela, brez da bi za to potrebovali status pa naj potem normalno delajo. Uredit bi bilo potrebno tudi količino dela. Med jun-okt naj ne bi bilo omejitve, drugače pa do 50ur na napotnico na mesec. In tudi v firmah - npr. max 20% kadra je lahko študentov, itd. pa seveda stroge nadzore. Šole bi mogle spremljat prisotnost in če te recimo 3 mesece ni blizu, odvzet status. Študentje bi v veliki meri morali delali le v svoji stroki, saj so izkušnje edina korist od takega dela.
V tistem času, ko delaš prek ŠS se ti zdo to super in logično, vendar kasneje spoznaš, da so te lepo izkoriščali in da nimaš od tega nič oz. bore malo.