Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Word!
sem bil v 41% razredu, pa ni bla plača nič posebnega...
Ne vem pa kaj je problem znižat javno porabo... kako da tega niso sposobni.... to je ko virus, treba se šlepat na gospodarstvu, pa tud če crkne...
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Torej kot država bi poskrbel da bi študenti imeli kje bivat, prehrana je urejena, študij je brezplačen kaj več pa ne potrebujejo? Torej če še pade štipendija in sam kakšno urco delaš imaš nekaj 100€ čist dovolj...
Nekaj 100eur??? Sam zaslužim 550......živim pr starših( večinoma sm sam ker sta etak penzionista pa sta skos okol kje)....tankam si avto...registriram si avto.....popravlam si avto...plačam kako položnco (mobitel....zdravstveno)....plačujem si fax (izreden študent)...sm pa ke kak izlet v gore al pa na morje.....pa sm na pozitivni 0! Če mi boš zdele prbiu ja pa bod doma za 4mi stenami......tm si sam še metk u glavo pošlm
Citat:
Uporabnik Mirror pravi:
Za to se pa lahko zahvališ Bajuku, prej je bilo več dohodninskih stopenj. Po zadnji davčni reformi, so na boljšem tisti, ki imajo visoke dohodke. Srednji sloj smo pa spet na....
Citat:
Uporabnik tis pravi:
No, saj bedarij ti pa ti pa ni potrebno pisati.
2005:
do 5.424 - 16%
... do 10.599 - 33%
... do 21.448 - 38%
... do 43.106 - 42%
nad 43.106 - 50%
2008:
do 6.800 - 16%
... do 13.600 - 27%
... nad 13.600 - 41%
---
Ne le, da je bolj enostavno, dohodnina je bila na nivoju povprečne plače na ta način precej znižana. In, če upoštevamo še ukinitev davka na plače (na katerega pametnjakoviči radi pozabljajo) so razlike zelo opazne.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
O ti revše! Pa kdo ti je kriv da si izredni študent? Če nisi dosegel pogojev za redni študij oz. če si le tega zaje*bal pa trpi, kaj ti naj zdaj mi? Naj odobravamo da ti potrebuješ 1000€ na mesec? Življenje je kruto, smo že ugotovili... Ponujem ti je bil BREZPLAČEN redni študij, če ga nisi izkoristil pa... Avtomobil pa je luksuz.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
eno je če delaš ko imaš cajt, recimo poleti in si zaslužiš za dopust. druga pesem pa je ko se dela nonstop kot redni šiht