GarminMobile XT v5.0

DeeKay

Pripravnik
20. dec 2007
90
0
6
Gornja Radgona
No, tudi meni ga ni hotel inštalirat na HTC Touch-a. Pa sem resetiral telefon, potem pa je normalno zalaufalo. Drugače pa res dela boljše, kot stara verzija.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Noče mi pokazat ozizoma dat notranje antene GPS na n95
cry12bpy.gif
. Kaj naj naredim?

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
napačen SW.UNL.

A še komu kar pade v stand by sredi navigacije? Imam nastavljeno da zaslon skozi gori, sumim pa SPB Mobile Shell.

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
Jaz bi zadevo rad naložil na G900, ampak nima pojma kako to gre. Kje lahko zadevo snamem in kako se naloži na telefon?

Hvala!

Sheky

Zelenc'
7. mar 2008
15
0
1
Pozdravljeni

Imam en problem in sicer ko nimam signala na telefonu. Če želim takrat zagnati Garmin Mobile mi javi da ni odklenjen. Enako se mi zgodi če sim kartico potegnem ven iz telefona in ga zalaufam brez simke. Ali se da kako drugače skrekat Garmina, kot pa da je vezan na simko?

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Sheky pravi:
Pozdravljeni

Imam en problem in sicer ko nimam signala na telefonu. Če želim takrat zagnati Garmin Mobile mi javi da ni odklenjen. Enako se mi zgodi če sim kartico potegnem ven iz telefona in ga zalaufam brez simke. Ali se da kako drugače skrekat Garmina, kot pa da je vezan na simko?

Ni vezan na simko. RTFM

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Bi ni znal kdo pomagati? Ko grem v moji naslovi al neki takega, pač tm ki sraniš naslov, me vrže ven. Če poiščem naslov, pa je uredu?

Sheky

Zelenc'
7. mar 2008
15
0
1
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Citat:
Uporabnik Sheky pravi:
Pozdravljeni

Ni vezan na simko. RTFM

Ja na kaj pa je vezan? Zakaj mi potem javi da ni odklenjen, če nimam signala?

Sheky

Zelenc'
7. mar 2008
15
0
1
Če nimam GSM signala ne dela garmin al pa če iz telefona vzamen ven SIM kartico ne dela Garmin in mi javi zgoraj omenjen problem.
A bi moglo delat brez SIM kartice ali GSM signala? Kako?

Nazadnje urejeno:

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Če boš napisal za kateri aparat gre, ti bomo mogoče lažje pomagali. Lahko pa tudi uporabiš iskanje, je sigurno že opisan tvoj problem.

Sheky

Zelenc'
7. mar 2008
15
0
1
Jp res je, da na drugih telefonih še nism prubu. Imam pa HP iPAQ 614 Business Navigator windovs mobile 6,0. Upam da mi boste pomagal.
V katerem telefonu pa deluje brez GSM signala ali sim kartice??

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Ne vem, meni deluje brez vlkjučenega telefonskega modula.

@Snoukar imaš najnovejšo verzijo? Ker imajo stare problem z šumniki.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Brez GSM signala ne deluje na nobeni napravi. No, sam program že deluje, vendar ti ne pokaže položaja.
Na N95 8GB sem namestil program, ga zagnal in sprobal delovanje, ko notri ni bilo SIM kartice. Ob vklopu telefona sem izbral "brez povezave". Na Samsungovi Omniji pa ob vklopu telefona brez SIM katice nisem našel opcije "brez povezave" in telefona nisem znal vklopiti, posledično tudi nisem mogel namestiti GSM programa!