Garmin - nova zaščita

Tosho

Zelenc'
12. mar 2009
4
0
1
Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
To pobrises samo "MapsourceSLV.dll" in zadeva dela.

LP

Tako je. Tudi jaz sem pobrisal kar vse dll-je od jezikov in stvar dela...

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Mislil sem, da bo vseeno kaj ostalo v registrih, če pobrišem samo datoteke. Bom popoldan iz mape pobrisal vse, kar se tiče mapsourca in na novo naložil starejšo verzijo , pa poročam, če bo potem delalo.

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Ma ni treba brisat cele mape! Beri kaj ti pisemo. Pobrisi samo dll datoteko s slovenskim jezikom in bo delalo.

LP

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
Ma ni treba brisat cele mape! Beri kaj ti pisemo. Pobrisi samo dll datoteko s slovenskim jezikom in bo delalo.

LP

Dela!!!!!!
aplauz.gif

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
KSZ:

Uporabniki poročajo, da je nova zaščita že uporabljena v zadnjih FW za Oregon, Colorado in Dakoto.

I

Izbrisan uporabnik #488

V primerih, da se ne uporablja prekonvertirana karta
smile-1.gif

Sicer je vse nespremenjeno...

I

Izbrisan uporabnik #488

Meni se to ni zgodilo, ko sem na Oregona naložil zadnji fw 3.70, ker sem imel "prave" karte. Drugi uporabniki pa so dobili sporočilo ob vklopu "ne morem odkleniti kart" ali nekaj takega...

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj je že ti pravim, samo karto si prekonvertiraš in še "nekaj" stisneš pa je večno in kompatibilno za vse naprave.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Snecer ti si pravi stručko,najdeš vse.Ob priliki vaju morem z Matko-tom peljat na pir.Od vaju dveh se človek največ nauči na tem forumu.
Hvala vama obema za vse dobre nauke in pomoč na tem forumu.
aplauz.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Zakon
Se mi je zdelo,da se bo en pritožo
smile-1.gif
Vsi ste vredu in lepo je z vami in vašo pomočjo na forumu ampak Snecer in Matko preizkušata ali pa predstavita nove stvari hitreje kot ostali.Vglavnem vsi ste vredu in Ok.
Vendar nisem bogataš,da bi lahko peljal vse na pir
smile-1.gif