Garmin Mobile XT for Symbian S60 v5.00.50

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
, izklopis background service v nastavitvah in je to to.
preverjeno z nokia energy profiler.

Veš kje se pri E66 pride do background service?

Mrph

Zelenc'
9. dec 2009
3
0
1
Pozdravljeni!

Sem prebral tole temo pa nekako ne najdem rešitve...
Imam Nokio 5800XM.

Najprej sem naložil GarminMobileXTforSymbianS60_41060 (ker nisem vedel da ni pravi) seveda z GarminMobileXTSupportFiles_4xxxx.exe in GarminMobileXTFreeBasemap_4xxxx.exe. Ko sem zagnal GarminMobileXT.sis. zadeva se je naložila.
Ko sem probal zagnati Garmin Mobile XT ga enostavno ne odpre. No pol sem ugotovil da moram novejšo različico naložit pa sem enostavno zbrisal iz telefona mapo Grrmin pa še en krat...
GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50030 in GarminMobileXTSupportFiles_4xxxx ter GarminMobileXTFreeBasemap_4xxxx. Sedaj pa ko hočem zagnat, mi sploh ne da te možnosti...
Na voljo imam
gmbmp (6, 741KB)
gmtsr (1KB?)
gmtxt (4, 266KB)

Se komu sanja v čem je problem?

Hvala, LP!
Martin

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
formatiraj kartico (ali pa pac pobrisi spet vse od garmina), instaliraj Garmin XT for Symbian S60 v5.00.60 (ne vem zakaj si nalozil 30, ni za tvoj telefon primerna). nato instaliraj support files 4xxxx. odkleni, da ti uporablja notranji gps. nato pa karto ki ti pase skopiraj v mapo garmin na spominski kartici.

in to je to

sinko

Zelenc'
25. feb 2008
24
0
1
Portorož
torej danes sem si po letu in pol ponovno nalozil na nokio n95 garmin mobile xt ver. 5.00.50 s60.9, vse po protokolu, nato sem še naložil city navigatora in adria route. ko sem zadevo zagnal določil notranjo gps anteno je začel iskati satelite in satelite mi išče že pol dneva in jih očitno ne najde, naj povem da leto in pol nazaj ko sem imel naložen garmin mobile xt ne vem kera verzija, vem samo to da sem mape nalagal z map source, danes sem naložil smao image, mi je zadeva laufala brez problema, danes pa noče in noče. mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo narobe, je lahko kaj narobe za notranjo anteno, ali je samo ena antena za gps signal in gsm signal? pred kakega pol leta sem mel aparat na popravilu ker je crknila kamera, mogoče takrat kaj zjebali na servisu?
hvala za odgovore

Tjaz

Pripravnik
19. avg 2007
305
0
16
Poskusi z GPS programom ki ga ima N95. Ce ti to ne uspe, potem je potrebno preveriti kontakte
med anteno ( na spodnjem delu ohisja ) in samo osnovno plosco. Meni je takoj zacel delovati GPS.

sinko

Zelenc'
25. feb 2008
24
0
1
Portorož
če napiše čakanje na GPS pol pomeni da je antena? ali se motim, to čakanje je zunaj na odprtem brez motenj in ni nič

sinko

Zelenc'
25. feb 2008
24
0
1
Portorož
hvala Tjaz, kaj je možno da se antena zje.. med padcem, ali je možno da so mi jo zje... na servisu. bom probal razdret pa videt

Tjaz

Pripravnik
19. avg 2007
305
0
16
Previdno ostrani tipke, odvij torxa....in spodaj je antena. Preveri oba kontakta....in sestavi pa mora delat.

sinko

Zelenc'
25. feb 2008
24
0
1
Portorož
da bi vedo kako antena zgleda oziroma kaj gledat bi se nekako slo, razdrl sem vse malo spihal in sestavil nazaj pa nič

Mrph

Zelenc'
9. dec 2009
3
0
1
čau...

Jaz imam pa zdej en čist drug, in sicer imam Adria route, rabil pa bi še karte za Avstrijo. Imam City navigator 2008 ampak mi ni jasno kako naložiti zdaj še te karte...

Hvala za pomoč, LP!

sinko

Zelenc'
25. feb 2008
24
0
1
Portorož
torej še 1x hvala Tjaz-u, da mi je odprl zadevo kje iskat, sicer mi je dokončno kje naj iščem povedo takrat ko sem že popravil ampak vseeno se 1x hvala, no pa de še drugim pomagam če koga zajebava antena, definitivno se kontakti zjebe.. če se telefon razdira, sama antena je nalepljena na spodnji pokrov tam ko je vhod za USB in polnilec na notranji strani je antena gor sta pa dva kontakta mala za popizd.., pri meni sta bila stisnjena skup, od takrat ko se mtel poslal na popravilo v znameniti TELERAY, banda frdamana uničevalska, molo sem jih raztegno, pomagal pa sem si tudi s tem kaj sem najdo na netu http://www.noeman.org/gsm/hardware-firmware/64357-hardware-hack-improve-n95-gps-reception.html , ko ji potece garancija jo bom tudi sam zmodificiral da bo signal še močnejši
pa lep navigacijski delujoči signal

sinko

Zelenc'
25. feb 2008
24
0
1
Portorož
Citat:
Uporabnik Mrph pravi:
čau...

Jaz imam pa zdej en čist drug, in sicer imam Adria route, rabil pa bi še karte za Avstrijo. Imam City navigator 2008 ampak mi ni jasno kako naložiti zdaj še te karte...

Hvala za pomoč, LP!

ja al z mapsourcom al pa kot image, to je bolj lahko, sicer pa o tem je blo napisanega mala miljarda postov pa tem, malo poišči

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.442
2.393
113
Pomurje
Imam problem, da ne morem več poiskat naslovov v SLO.
Vnesi ulico ali poštno ali mesto nič ne najde, najde le nek Sv.Vid, sp.Duplek in še nekie 4 zadetke.
Karta je AR 2.30
Če pa grem v POI npr. živalski vrt pa me takoj pelje v Ljubljano, z gostilnami je isto, dela bp.

CN Avstrija pa mi normalno poišče naslov npr. Graz, Anton...... takoj najde in dela normalno.

Sem že izklopil to CN tak da je bila samo AR pa ni rezultata.

Kaj naj ponovno naložim, da ne bo potrebno odklepat na novo vsega.

Se mi mudi :) Hvala

Lp

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.442
2.393
113
Pomurje
Nobene ideje?

Sem še enkrat naložil Garmin Mobil XT pa ni nič boljše.

Avstrijo in italija delata, AR pa je narisana, prej vpisane destinacije delajo, le naslovov ne more najti. HUDIČ

Lp

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
jaz mam identicno tezavo - dejansko sem naredil dve karti - adriaroute, ki sem jo skopiral v basemap in city navigator. Ce umaknem city navigator v drugo mapo, da je vec ne nalozi deluja adriaroute normalno. Ce imam pa obe vkljuceni, pa mi za SLO ne najde nicesar :\

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Enako, imam samo 1 karto vključeno naenkrat, drugače ne dela. Še dobro da ima telefon file manager in jih lahko lepo preimenuješ po potrebi in tako vklapljaš karto, ki jo trenutno rabiš, itak mi to ni glavna navigacijska naprava, samo pomožna.

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
zakaj pa se jebete s premikanjem img datotek? jaz pa preklapljam med kartami v programu Garmin mobile XT... grem pod orodja, uredi moji podatki, kompleti zemljevidov, Mapsource... tukaj pa obkljukam tiste zemljevide, ki jih hočem imet.