Garmin nüvi 3597LMT

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
kako pa maš nastavljeno pri nastavitvah > navigacija > avtomobil > podrobnosti zemljevida,,,,,, ali pa prikaz zemljevida,,,, jaz sem se tudi lovil pri teh nastavitvah...... pol sem pa malo nastovo na eno pa na drugo, pa sprobal , sedaj pa mi deluje......pa da ne omenim fantov iz Alterja, ki so mi pomagali
zmaga.gif

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Preizkusil sem že vse variante, ki so mi padle na pamet, vendar brez uspeha. Garmina sem posodobil, tako FW, kot zemljevide, pa nobenega uspeha. Mi lahko nekdo prilepi Prt.Sc pogleda,ki mu ga prikazuje pri vožnji po mestu. Mogoče pa se na 3597 pogleda, kot sem ga imel na 3490 sploh ne da nastaviti. Pri 3490 sem pri hitrosti do 80-90km/h videl obrise hiš, ko pa se je hitrost povečala se je pogled oddaljil. Pri 3597 se pogleda prav tako menjata, vendar je ½bližnji½ pogled preveč oddaljen.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Probaj takole:

1.) izklopi zoom
2.) pojdi na začetni meni
3.) stisni na pogled zemljevida
4.) tapni na zemljevid, da se ti pojavi gumb + -
5.) Približaj pogled po želji
6.) pojdi ven, da ti najde satelite
7.) izklopi in vklopi nuvija in preveri, če je pogled ostal tako kot si ga prej nastavil.

drsin

Zelenc'
19. nov 2013
9
0
1
Kaj moram storiti potem, ko prenesem "AdriaROUTE 4.10 NT SD Update.exe" na GARMIN in ga tam inštaliram?

drsin

Zelenc'
19. nov 2013
9
0
1
Stvari sm se lotil tako kot je pisalo na strani od garmina:

Navodila za nadgradnjo:

1. S spletne strani prenesite nadgradnjo

2. SD kartico AdriaRoute vstavite v čitalec kartic ali v nüvi ter ga povežite z računalnikom (a to pomeni da damo na SD kartico AR in potem v GARMINA)

3. Poženite datoteko z nadgradnjo (2x jo kliknite)

4. Na listi pogonov izberite pogon, v katerega je vstavljena SD kartica AdriaRoute

5. Kliknite "Instaliraj" ter počakajte, da se nadgradnja naloži

6. Čestitamo! Kartografija AdriaRoute na SD kartici je nadgrajena na najnovejšo verzijo!

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
To mi je vse jasno, samo kje se pa tebi sedaj zatakne?

Če ti ta čarovnik ne deluje potem je bližnijca ta:

Če imaš winrar na računalniku potem lahko narediš tole:
1.) klikni z desnim miškinim gumbom na SD Update.exe

2.) klikni razširi sem ( extract here )

3.) sedaj boš v eni mapi ( sem pozabil ime ) našel not gmapsupp.img

4.) gmapsupp.img daj na SD kartico v mapo Garmin

To je to, če imaš pa kak drugi problem pa povej kaj te muči, ker še sedaj ne vem kaj je narobe oziroma kaj ti ne dela.

drsin

Zelenc'
19. nov 2013
9
0
1
Bom mal bolj na dolgo napisov, de si boš lažje predstavljal. Imam nuvi 3597lmt. Na njem so bili že na začetku naloženi naslednji zemljevidiEurope DEM, CN Europe NTU 2014.30 3D in CN Europe NTU 2014.30 Eastern Europe. Jaz sem iz neta potegnil dol AR ga extrahirav, na microSD kartici (ki je bila priložena) odpru mapo z imenom Garmin in v njo naložil "gmapsupp.img" (vzel sem ga iz GMobileCard>Garmin>gmapsupp.img). Ko napravo prižgem mi najprej napiše da zemljevidov ni mogoče odkleniti in ko grem na Moji zemljevidi pogledat kateri so gor, AR ni tam.

Hvala

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.810
129
63
Si kupil mogoče rabljeno napravo, kajti na 3597LMT je gor cela Evropa
sprasujem se.gif

Imaš AR kupljeno
17758-icon_confused.gif

Jasen zaslon z visoko ločljivostjo,
nüvi 3597LMT ima na več dotikov občutljiv zaslon diagonale 12,7 cm, ki ga lahko uporabljate ležeče ali pokončno.

Lifetime posodobitve kartografije
V napravi je naložen podroben zemljevid Evrope vključno s Slovenijo, Hrvaško ter južnejšimi državami. Kartografijo doživljenjsko brezplačno posodabljate s priloženo licenco Lifetime.

Opis 3597LMT

drsin

Zelenc'
19. nov 2013
9
0
1
Novo, dva dni nazaj. A je možno da sem jaz, ko sem update-ov, kakšne podatke vmes zgubu. Se mi zdi, da sem imel prej notranji disk skoraj poln (malo manj kot 8gb), sedaj pa je samo malo čez 4gb. Mislim da backupa nisem naredil. Update-ov pa sem na Garmin Express.
A se da to nazaj dobit, če sm res kj tazga naredu?

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.810
129
63
Mogoče si ponesreči naložil le Vzhodno Evropo, imaš namreč na voljo več možnosti
smile-1.gif

drsin

Zelenc'
19. nov 2013
9
0
1
Tega pa sploh ne morem odpret. Nevem zakaj ampak določene zazipane datoteke mi odpre določenih pa ne.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.810
129
63
Imaš WIN ali Mac PC
confused-1.gif

Tisti moj program je čisto navaden .exe za Win, kaj govoriš o .zip
ne-ne-1.gif