Saj ti je vseeno katerega prodajaš..tudi Zumota ne rabišCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Žal ne, ne vem kaj bi s 3597, ker v avtu mam vgrajeno, za motor oregona.
P.s.
Ponudbi dodam še gratis novi moto vodič 4
Saj ti je vseeno katerega prodajaš..tudi Zumota ne rabišCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Žal ne, ne vem kaj bi s 3597, ker v avtu mam vgrajeno, za motor oregona.
P.s.
Ponudbi dodam še gratis novi moto vodič 4
Očitno se le ne proda za 350€, ker ne vem zakaj bi bil tako prijazen do mene in bi ga prodajal s 100€ izgubeCitat:
Uporabnik popotnik pravi:
Primerjaj ceno 3597 in zumota in boš videl, da menjava ne pride v poštev, ker bi bil na koncu Snecer na zgubi.
Tebi ga prodaja za 250€ medtem, ko za njega brez problema dobi med 300€ - 350€, če ga proda komu drugemu.
Bom sprobal ko pridem domov. Vendar sem jaz sprobal na seriji 2xxx pa je delalo enako narobeCitat:
To bi bilo tudi možno, če je to krivo potem bi se moral izračun izboljšat, če iz naprave odstraniš SID datoteke.
Torej za probo se lahko preimenuje mapa SID v recimo SID1 in se naprava ponovno zažene in potem se proba izračun, če bo kaj drugačen.
Če je kriv Guidance 3 potem bi sedaj moralo delat bolje, ko ne bo naprava videla omenjenih datotek.
Še vedno računa narobe iz MB--GrazCitat:
To bi bilo tudi možno, če je to krivo potem bi se moral izračun izboljšat, če iz naprave odstraniš SID datoteke.
Torej za probo se lahko preimenuje mapa SID v recimo SID1 in se naprava ponovno zažene in potem se proba izračun, če bo kaj drugačen.
Če je kriv Guidance 3 potem bi sedaj moralo delat bolje, ko ne bo naprava videla omenjenih datotek.
Sprašuješ mene? Meni naredi traso preko Ptuja in Lenarta v Graz...kar vsekakor ni OKCitat:
Uporabnik Leon2007 pravi:
Kakšna trasa bi pa morala biti?