Pozdravljeni,
da podam mojem mnenje glede Garmina 3597LMT. Naj na začektu povem, da je to moja prva navigacija, do sedaj sem imel namreč vse navigacije original v avtu (Mercedes-Benz). Torej, imamo jo samo nekaj dni (sem naredil update), vendar sem z njo naredil cca. 2.000 kilometrov po Sloveniji in Italiji.
Kar se tiče hitrostnih omejitev (cestninska postaja in nekateri drugi odseki) niso up-to-date,
Ko sem se peljal po Italiji je nekaj krožnih križišč, ki jih v navigaciji ni,
V Italiji opozarja na sekcije meritve hitrosti vednar še cca. 100 metrov po tem, ko meritve ni več,
TMC v Italiji ne dela,
Ko sem se peljal id Dolenskih toplic proti Ljubljani me je na vsak način želel peljati nekje "bogu iza nogu) - imam vključeno izogibanje makedamu in rezervnim potem - sicer ne vem, kaj naj bi to bilo,
Na pslošno je v primerjavi z originalno navigacijo nenatančen; npr. v križišču pri semaforju piše, da moraš zaviti čez 40 metrov, dejansko pa moraš zaviti TAKOJ,
TMC v Sloveniji javlja, da je pilicijska kontrola - no izkazalo se je, da je tam tunel (iz Celja proti Lj), kjer je sicer omejitev 100km/h, vendar radarja tam nikoli ni,
Če še kaj opazim pa sporočim. Zaključek? Za ceno v primerjavi z originalno navigacijo je super. Dejansko se pa po kvaliteti ne more primerjati. Ne vam zakaj imam občutek, da ko sem nekajkrat rabil Sygic navigacijo, ki jo imam na telefonu se mi zdi, da je bolj natančna...
Lep dan, Tommy