Točno to. Novi Samsungi dobijo ves svoj potencial tam po cca pol leta, takrat se jih tudi splača kupit. Itak so pa tisti 512, ki so bili kao free memory upgradeSe pravi je free memory upgrade in free buds2 za tahitre kupce v bistvu plačilo za beta testerje?
Mal počak, kaj bo šele po enih 10tih updejtihZaenkrat dela presneto dobro. Res pa da ga komaj kurim 2 urci.
Veš, ti nč ne veš! Pojma nimaš, ker nisi nobenega od teh od blizu videl, kaj šele uporabljal.Vem, da se Samsung proti iPhone, kar se tiče fotografij, predvsem v pogojih slabše svetlobe lahko samo skrije. No, mogoče pa S23+ ne, ker me ta malo mika.
S21 primerjaš s čim?
S22 ultra je pri nočni fotografiji kar močnejši (in pri zumirani) od 14 max...
A to ti je spet vse kar zmoreš! Update in tole. Šccc na over net. Drž se štedilnika bo več od tebe.a moraš spet ti TEŽIT, dj umiri se, najdi si nekaj drugega za početi
Res si našel primerjavo ja.In ja, primerjal sem S21 s iPhone 13.
Res si našel primerjavo ja.
Iskreno je tudi S23+ cegu. Fotič enak kot S23.Vse OK, nobene štekačine zaenkrat, vruhnski aparat, res hiter, slike res dobre, baterija noro drži ampak... jebeni cigel, resnično, težak. Sem včeraj imel še v roki S23, ki je premajhen, dejansko še manjši od S21. Se mi zdi da je najbolj optimalen S23+. Lepo enoročno upravljanje... Pa bo nekdo rekel, saj gre samo za centimeter ali centi in pol razlike. Je kar ogromna razlika ko moraš kaj z eno roko naredit na hitro. Razmišljam o menjavi za S23+ če se res ne navadim...
Iskreno je tudi S23+ cegu. Fotič enak kot S23.
Meni pa pretehta preglednost pred velikostjo. Tudi ultre spraviš v vsak žep. Itak če kje sediš ga je treba dat ven. Poznam cel kup primerov, ki imajo tudi manjše dimenzije v velikosti S23 pa se jim je skrivil v žepu ob daljšem sedenju. Enoročno upravljanje pa ja, bolj je problem pri enoročnem upravljanju, da potem letijo telefoni po tleh pa če tudi ta mali, tako da je fajn, če se navadiš upravljat z obema rokama, bo manj škode pa še hitrejše upravljaš.Ja ampak če prehajaš iz S21 na S23+ ni take panike. Poskusi vzeti roke oba (+ in Ultra) in poskusi enoročno upravljanje in boš takoj vedel o čem govorim.
Probal in mi ni ratalo, oba prevelika.Ja ampak če prehajaš iz S21 na S23+ ni take panike. Poskusi vzeti roke oba (+ in Ultra) in poskusi enoročno upravljanje in boš takoj vedel o čem govorim.