Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pa na S21 nisem imel jaz nobene folije tovarniško, prav tako se mi to ni zgodilo pa imam Galaxyje od S2 dalje, načeloma vsakega drugega. Morda so folije opustili zaradi teh fingerprint senzorjev?
Pojma nimam, meni je delal senzor čez folijo in mi ne dela preko dodatnega stekla. Pri Flip 4, ki je cca pol leta star model je tovarniška folija gor, senzor dela.
Jst tud zadovoljna z 12/512, zaenkrat dela vse ok, nimam problemov, bi blo pa fajn da bi dal ven 16/1 TB, sem pa vidla da so se pojavli te 12/1 TB, v raznih naročilih pri nas na spletnih nakupih
za osnovo 256 je dobr, 512 GB mi je super: foto, video, mp3, razne app, pa ni treba brisati ven, vsake tolk časa neki,
Če bi ga morala kupiti novega bi ostala na s20 ultra ali s21 ultra, mi zadošča
Ma pusti ti te GB, to je stvar vsakega posameznika kakšne ima potrebe, sprašujem za ta famozen ram kje ti koristi in zakaj je celo "škoda" da ni več 16GB verzije?
mej odprt več app, facebok, tiktok, instagram, išči po google , gps here wego, posluš musko na povezavi z bluetootom v avtu, sj ni vedno sam k dobi otrok v avtu to v roke, po tem se pozna 8 GB ali 12 GB ram
Sodec po reviewih se pozna le, ce je telefon hudo hudo obremenjen. Nastete stvari mkj 3 leta star oneplus 7t obvlada v nulo, ne vidim razloga, da jih zgornji telefon ne bi.
mej odprt več app, facebok, tiktok, instagram, išči po google , gps here wego, posluš musko na povezavi z bluetootom v avtu, sj ni vedno sam k dobi otrok v avtu to v roke, po tem se pozna 8 GB ali 12 GB ram
Bulšit, imam vse to odprto, vedno 99 zavihkov v Samsung browserju, seveda FB, Instagrama in Tiktoka nimam saj nisem 13 let star. Vse skače v realnem času. Pa verjemi da mi leti od zadaj aplikacij. Ti pa dam prav, od viška glava ne boli, da bi pa se kaj pretirano s tem ukvarjal ali sekiral ker imam samo 8GB pa ne.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.