men niti s tistga linka ni jasno kaj je drugače kot na "navadnih"smrkec , ok, thx, so drugačne paknge, nisem nkjer našla kaj je to pri tem modelu, lohk sam za lepše gor
men niti s tistga linka ni jasno kaj je drugače kot na "navadnih"smrkec , ok, thx, so drugačne paknge, nisem nkjer našla kaj je to pri tem modelu, lohk sam za lepše gor
To je nemogoče, dokler bom bral take neumnosti. Ko bodo pa posti enkrat imeli kakšen smisel se bova pa lahko o tem pogovarjala.Borg , prosim vas, da preskočite moje poste, bo šlo ?
Kaj potem si vzel cigu?
A to imaš 8 ali 12 GB RAMa?WPT78, malo prej dobil S23 Ultra 256GB, meni na embalaži ne piše Enterpise Edition...
A to imaš 8 ali 12 GB RAMa?
Ne so 8 in 12 samo kot spremljam, pri nas so do sedaj samo 8GB.A niso vsi 256GB Ultra zgolj 8GB? Ne vem, nisem ga še skupaj naredil, preverim.
Ram + marketinški nateg.Škoda da ni 12, od viška glava ne boli, res pa da sem do zdaj tudi imel 8 pa je bilo vedno viška. Gledam zdaj da je pri ramih funkcija RAM Plus in imam izklopljeno. A to je kaj uporabnega?
Nekaj se je pisalo, da če imaš to vklopljeno da ti upočasni sistem, čeprav jaz tega ne verjamem, ni logično. Pa tudi ko sem testiral nisem opazil nobene razlike.
Kar se pa rama tiče pa ga itak vedno enako ostaja. Jaz ga imam 16 pa ga pobere procentualno, kakor če bi ga imel 8. Mogoče se s časom pokaže, ko imaš telefon že res zabasan z vso šaro, da potem deluje za kakšno milisekundo hitreje.
Jaz sem tudi tega mnenja, da od viška ne boli glava. Ravno za to sprašujem, ker če bi ga že vzel bi tistga z 12GB RAMa. Spomina je pa itak 256 dovolj. No potem smo spet na istem višku. Seveda če dobiš za isti denar 512 pa tud ni nič narobe.