Fukcionalna vadba aka. Crossfit

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ne bo dolgčas, verjemi da ne!
smile-1.gif
Pač Bridges se je zelo zafrknil, ker se je šparal! Že pri event 1 se je ZELOOOO šparal!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Misliš da bo? Dejansko ne vidim konkurence fraserju, pomoje bo tako suvereno zmagal, ko še rich ni, 100 točk razlike pred drugim, če ne več. Kdo mu je sploh lahko realna grožnja? Panchik, dvomom, Ohlsen, dvomim...potem pa, če gledamo lansko tekmovanje, ni richa, ni khalipe in ni bridgesa, in tommy je tudi v teams nazaj. Torej ja...panchik in ohlsen..ampak pomoje nimata šans, ohlsen mogoče čez par let, letos skoraj ziher ne.

Edino, če bodo eventi namerno narejeni malce bolj anti-fraser, oz WODi.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Snatch ladder, Murph, spet šprinti kot lani al dve leti nazaj, pa spet nekaj na plaži
smile-1.gif

Team: one rep max C&J, synchro iz regionalcev tokrat z bar MU, poleg DL
smile-1.gif

Ostale evente pa se še čaka
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Odvisno kako bodo pustili da se ga dela, pa če bo z vestom (ampak verjamem da bo)
smile-1.gif

Če bi bil jaz glavni bi rekel vest plus potem...prvo moraš narediti 100 pull-upov, potem 200 push-upov in 300 squatov...ne pa da razbiješ na serije, kar je bedarija.
Nekateri razbijejo na 5, 10, 15, kar pride potem 20 rund Cindyja, z dvema miljema teka....
Brez veze....

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
ja razbijanje bi bilo pomoje čisto negledljivo, ker nikakor ne bi mogli vedet, kdo je spredaj in kdo zadaj, ker bi bili vsi med sabo pomešani
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Me zanima, koliko eventov pred koncem bo fraser že champ, kolikšno max prednost je imel rich kadarkoli?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Tole bo phun! murph delajo z vesti, sicer samo 20lbs, babe pa 14 (malo čudno razmerje?) in dela se elemente WODa enega za drugi..torej prvo tek, pullupi, skleci...

Bo za pogledat tole in upam, da bodo imeli kje na plaži, in da lahko vsi atleti delajo hkrati, ne po skupinah.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Team competition je letos IZREDNO zanimiv!
smile-1.gif

Je pa res, da imajo vse ekipe srečo, da ima CF Mayhem Freedom eno slabo žensko, drugi dve pa ne izstopata preveč...ampak tisti dve sta v redu, tista tretja pa je problem. Če bi bila tista tretja kot ostali dve, bi bili prvi z lahkoto! Moški pa itak razturajo, noben ne more niti blizu.

Pri moških bo Matt zmagal, upam pa da se Koski uvrsti čim višje, čeprav ga še vedno zafrkava to, da nima dobrih liftov (kar se tiče kilaže) in ga to ZELO zafrkava.

Pri ženskah pa vidim zmago ene izmed Islandijk, mogoče bodo celo vse stopničke zasedle. Webbova bo nevarna, če si bo opomogla po včerajšnjem kolapsu na Murphu. Annie pa vemo, da bo danes in jutri pokazala zakaj je 2-kratna prvakinja CFG. Bo pa Sara izjemno nevarna in zna celo Sara zmagati. Tudi Katrin ne bi izključil in bo tudi ona morda na odru za zmagovalke. Upam da Islandijke poownajo vse tam
tongue-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
wow @ samantha...pomoje ni na tem forumu junaka, ki bi jo premagal v muprhu
smile-1.gif

Js sm ga delal, sam brez vesta in tako kot oni BW movemente, 100, 200, 300...ne k 90% folka, k razbije po delih...če razbiješ si vsaj 5-10 minut hitrejši!
Rabu pa sm 43:44
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Annie me je zelo razočarala v tistem Soccer chipperju...
Tisti legless rope climbs, ne vem kako, da ji niso šli...res me je razočarala, sem pričakoval, da se bo bolj približala danes...
Na C&J ne pričakujem dosti, je pa potem še en event, ampak mi ne deluje dobro...zgleda da bo Sara ali pa Katrin Tanja zmagala...ena od teh dveh no...upam pa da Annie rata pridt na stopničke, da bi mogoče imeli stopničke Islandijk na vrhu
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Največje razočaranje letos po mojem Annie. Takoj za njo pa Camille. Res sta katastrofalni. Močno dvomim, da bo Annie sploh med prvih deset, Camille pa zna pridt med prvih 10, ampak bo težko glede na to kaj kaže. Včerajšnji zadnji event pa je bil direkt za njo.

Komaj čaka teame danes. Je bolj zanimivo za gledat kot pa posameznike
tongue-1.gif