Fukcionalna vadba aka. Crossfit

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Sej Noah Olsen je dodal par kg mišic, pa je bil lani med boljšimi. Isto bo verjetno naredil Cody Anderson, ampak ne vem če je ravno tako lahko kot pišeš.
Sigurno, da bi bil boljši, če bi imel 5-10 kg mišic zraven...zdej je to v bistvu cilj, dodati teh par kg mišic, ampak še vedno delati ne samo na OLY dvigih, ampak tudi kondiciji.
tongue-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Za nekoga, ki ne sledi točno kaj poje, zna to biti problem, ker se je potrebno "naučiti" tega vsega...

Drugače pa pač, če bi vedel, koliko zdaj poješ, pač daš zraven 300kcal hrane in bi morale it kile gor. Meritve vsake 2 tedna, ko se dodajanje teže ustavi, pa še kake 200kcal gor, itd...

Jaz trenutno "hujšam", oz se hočem rešiti špeha okoli trebuha, potem pa sledi dodajanje mišic
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ne vem če bom šel
smile-1.gif
Sem si dva tedna nazaj zvil gleženj na basketu, tako da.....
Verjetno bom izpustil, čeprav mi je malo žal, sam kaj čm...že lani sm tel it, pa nisem šel
smile-1.gif

Bom videl kako bo z gležnjem do petka naslednji teden, pa se bom v petek odločil kaj in kako, sam bom izpustil, sem 99% prepričan.
Sicer sem 15.5 naredil, ampak to je pa tudi vse...že tam sem čim manj probal gleženj obremenjevat in tudi sem ga, ker sem pri thrusterjih stal zelooooona široko, pa pri veslanju sem noge zelo malo uporabljal (isto pri thrusterjih).
Imam zdej čas, da delam strict pull-upe, strict C2B pull-upe, delam na gripu, delam na strict pressu (gležnja ne neki dosti obremenjuješ), pa na benchu (k drugače ga ne delam nič), itd itd...v bistvu na zgornjem delu
smile-1.gif

Drugače pa je prvi WOD kar zanimiv
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ne vem, če bi prišel...probat bi moral
smile-1.gif

Ne vem niti koliko jih je prijavljenih (nekaj se jih bo še proti koncu naslednjega tedna)...me zanimajo časi
tongue-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.470
9.784
113
40
MB
spet isto failajo ko za zagreb td, da so prijave možne še pol ko je že objavljen wod
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
zakaj failajo?
smile-1.gif
veš da hočejo, da se čim več ljudi prijavi, zato pa so tudi odprte prijave...je za veliko število tekmovanj tako...če se prav spomnim so tudi za ITA throwdown imeli isto, pa za Avstrijo tudi (v Salzburgu al kje je že bilo), itd itd.
Nimajo lih nekih sponzorjev kot jih imajo CF Games. Lahko bi pa probali dobiti Nike kot sponzorja npr, če hoče Nike "resno" vstopit v ta šport
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.470
9.784
113
40
MB
fail je zato ker s tem omogočijo že malo kalkuliranja
smile-1.gif
meni je to mimo. mi je pa logično da delajo to da čimveč folka pritegnejo

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Js bi se prijavil, tisti teden, ko so objavili 15.4, pa se nisem in sem rekel, da bom počakal še en teden...tisti večer pa sem si zvil gleženj. Torej bi šlo 15€ al kolk je že prijavnine v nič. To govorim zase.
Kalkuliranje omogočijo tudi s tem, ko imaš cel teden časa za naredit WOD. Lahko bi dali kot pri CF Open in bi dali do PON oz. TOR in bi bilo...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Sem videl ja, brutalno. Ampak bi rekel, da tudi malce zaigrano? Ne vem...treba z rezervo jemat takšne PR videe
smile-1.gif

Ker če gledaš tiste tri babe, ki so v živo delale 15.5 niti približno niso potem umirale pol ure, tako kot ta dva, pa sta bili vseeno zraven dve ženski razližici richa in fraserja
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Kakšne PR videe?
Minuta in pol razlike je VELIKO pri tako kratkem WODu...
Tako da dvomim, da je bilo zaigrano...nista edina dva, k sta umirala, verjemi
smile-1.gif

Škoda da ni kazalo še mislim da Andersona kak je bil po koncu WODa
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ja. Richeva ekipa je bila med top 10, isto velja za Khalipovo.
Pa še ekipa Hackenbrucka je tudi noter se mi zdi
smile-1.gif

Ekipa Khalipe je bila prva na koncu, Richeva pa 4...na svetu!!
Od Tommyja pa 16! Invictus npr. 13 na svetu.

V svoji regiji Richeva ekipa na 1. mestu (8 točk). Najbolj jih je zjebal 15.1a, torej C&J...46 na svetu, drugje pa najslabši 16, pa 11, 9, 5 in 2 (15.4).

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Bridgesa ne bo na Gamesih!! Mene osebno je razočaral! Predvsem 6 event, kjer bi v svoji skupini bil prvi (skupno drugi v tem eventu) in bi bil na gamesih, a on je pa namesto vsaj malo tekel hodil od HSPU-ju do stožca, k so ga mogli premaknit in potem do rowerja in tako naprej...res slabo se je odrezal in prav je, da je ostal doma, ker ni pokazal nič!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Še en razlog več, da bodo posamični games-i dugcajt, ker se bodo samo mladci borili
wink-1.gif