Fukcionalna vadba aka. Crossfit

tomi

Guru
1. sep 2007
18.470
9.785
113
40
MB
Rich ownal se teams
cheer.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ta je bila pa zanimiva med moškimi! Prvo Fraser konča pred Smithom predzadnji event in povede za 2 piki, potem pa boj za zmago v zadnjem eventu, kjer Matu "odpovejo" roke pri HSPU...pri KB ga je že lovil, ampak je potem Ben malo pohitel in zasluženo zmagal...
1x je bil 34, ostali eventi pa vsi 11. ali boljše...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Odlično je bilo za gledat...ampak mi ni žal, da sem gledal v živo, ker v posnetku bi bilo bz (vsaj meni)
smile-1.gif

Sam je bila 4, če se ne motim...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Zakaj pa posnetek bz? Saj to ni fuzbal, da bi na vsakem koraku dobil info kdo je zmagal in kdo ne..no...če si dnevno v nekem CF boxu, potem verjamem, da ti tam spoilajo ja
smile-1.gif

A ni rich v team eventu C&J ruknil 365, med posamezniki pa je blo največ le 350 (al še manj), matt in smith pa veliko slabše?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Zato ker na instagramu followam veliko CF in bi takoj videl kdo je zmagal. Pa tudi na vseh socialnih omrežjih itak vrže top zgodbe naprej, tako da...
V živo je bilo veliko bolj zanimivo in zabavno gledat
smile-1.gif

Ja, Rich je imel C&J 365
smile-1.gif
350 je bilo med posamezniki, Hanna, Mat je 342 in Ben je 347.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Rich je še vedno mašin, pomoje je zaradi česa drugega šel mel ekipe, kot zaradi "changing gears", ker dvomim da je v slabši formi kot lani?

Mi je pa bil všeč zadnji event, oz zadnja dva, ta element "presenečenja" je pomoje fraserja stal zmage, oz da se je delalo nekaj novega, ker se je fante očitno presilil v prvem finalu, potem pa tudi mentalni odpovedal v drugem.

Vprašanje, če bi letos rich zmagoval v nedeljo, v posamičnih, rekel bi ga ni šanse, mogoče edino zadnji event
wink-1.gif

so pa imeli srečo, mayhem, da je miranda odpovedala, drugače ne vem če bi norcal ujeli...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
misliš da rabi dodatno reklamo sploh?

mogoče je moral nekaj rečt, da ima mir v koči
wink-1.gif

btw, se že začenjajo prvi namigi o zaroti...fraser je Nike atlet in zato "ni smel" zmagati, enako ona islandtka ko je bila prva do zadnjega dne...preveč komplicirano ime da bi si zapomnil
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
hehe, ne to, ampak pač ker je finalni event skrivnost, vedno obstaja možnost, da castro kaj priredi. Pa tudi ne da priredi na zadnji dan, ampak da potek celotnih eventov priredi tako, da pač pridejo na konec HSPU in klanje
smile-1.gif

in za oba se je vedelo da imata probleme s HSPU...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
hehe, ne to, ampak pač ker je finalni event skrivnost, vedno obstaja možnost, da castro kaj priredi. Pa tudi ne da priredi na zadnji dan, ampak da potek celotnih eventov priredi tako, da pač pridejo na konec HSPU in klanje
smile-1.gif

in za oba se je vedelo da imata probleme s HSPU...

Misliš da Castro dela evente? hahaha
hysterical-1.gif

Saj je prav, da se ne ve kaj je zadnji event
smile-1.gif

Če bi bilo kaj drugega, kar Matu ne bi šlo, bi napisal namesto HSPU pač tisto drugo zadevo.

Mat je končal 6 event kot 3 med vsemi moškimi tekmovalci na regionalcih, kjer so imeli strict deficit HSPU.
Ben je bil krepko za Matom.
Sara pa je celo zmagala ta 6 event na regionalcih! Katrin pa je bila 8.

Glede Nikea: Nike so ene velike pu***ce!! Na začetku preden je CF bil tako popularen so prišli NAJPREJ do njih in jih vprašali, če bi jih sponzorirali pa so rekli ne. Potem so šli do Reeboka in oni so rekli ja. Sedaj je pa Nike butthurt, ker jih CF ne jebe in jim ne pusti imeti njihovih stvari na CF Gamesih.
Glede atletov: VSI atleti so vedeli, da ne bodo smeli imeti drugega kot Reebok na gamesih (že na openu je moral Mat imeti reebokove copate, ko se je pomeril z Richem), tako da so si SAMI krivi, ker so podpisali za Nike.

Sicer pa: NIke joka, Reebok pa se (zaenkrat) smeje

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Saj nisem rekel, da verjamem temu, samo pač pravim, da so začeli z zarotami. Se je pa fraser sam zaklal, imo, je šel prehitro v prvi finalni event, potem pa ga je pobralo na deficitih, pa še zaletaval se je potem ko opica, namesto da bi se umiril...

Jebemo richa, čisto je zapostavo youtube, včasih je bil njegov kanal ful uporaben z nasveti, zdaj pa nič?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Sem jih kontaktiral, pa so mi rekli, da so to oni ja, tale eluir, pomoje je to kaka naveza s CF celje?

Anyhow...imam nekaj iz lidla, ali hoferja, nekaj iber cheap, ampak me hudo reže, še bolj me boli s trakom, kot brez. Pomoje zato, ker ni primerno flexibilen...

Da se spet ne nategnem, bom zdaj nabavil top shit robo in potem iskal enako, ko enkrat vidim, kak točno mora zgledat zadeva, ne zdaj, ko tega še sploh ne vem
wink-1.gif

Aja..kaj ima mogoče kdo pri vas probleme s kredo, da mu preveč izsuši in razpoka koža na prstih? Pa je sploh ne uporabljam dnevno, ampak za tem, ko jo, imam prste grdo razpokane. Me zanima če je kaka rešitev, mogoče kreda v tekočem stanju (čeprav dvomim) ali pa kakšna bolj priznana firma?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Dvomim da je, ker pri CFC je glavni Sevčnikar, pa ga tu ni zraven (vsaj na tisti sliki ne). Tam so Lovro Gmajnar (tisti spredaj), tisti v plavi majici je Tomaž Selčan, tisti v črni pa ne vem kdo je. Za ostala dva sem siguren.

Jaz imam bandažni trak, katerega so uporabljali Rusi na EP v SLO (po zadnji tekmi so jih kar pustili v garderobi pa smo jih pol vzeli), pa so ok. Sicer ne vem kaki točno so, ampak meni so kul.

Npr.:
http://fizian.si/prodajni_program/kinezioloski_in_bandazni_trakovi/bandazni_trakovi_in_dodatki/

To je itak normalno, da kreda oz. magnezij izsuši roke. Ne bo nič pomagalo, če bo bolj priznana firma. Kupit gripse, pa samo tisto namazat
smile-1.gif