FOV ali EF?

zverca

Fizikalc
26. avg 2007
1.280
0
36
42
stražišče
no ja, jst se ne bi strinjala s trditvijo, da so EF-jovci fovs FOV-ovcem

a se ti ne zdi logicno, ce bi se hotl manj ucit bi pac sli na FOV

je pa res, da rezultat bolj zahtevnega studija kar se ucenja tice tud diploma, ki je mednarodno priznana s certifikatom EQUIS
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik zverca pravi:
a se ti ne zdi logicno, ce bi se hotl manj ucit bi pac sli na FOV

Že, že, ampak takih primerov skoraj ni. Ali pač? K temu pripomore tudi nepoznavanje študijskih programov in smeri posameznika.

zverca

Fizikalc
26. avg 2007
1.280
0
36
42
stražišče
ne poznavanje studijskih programov itak, sej velika vecina dijakov se ve ne kaj bojo k zakljucijo faks

ena punca me je sprasevala kaksne 3 mesce nazaj kaj bo lahko delala ce bo ce dokonca EF
crazy1.gif
,
sej bi blo vse ql sam ta ista punca zakljucuje srednjo ekonomsko solo, to je sele kriza

je pa res, da ze takrat k sm se jst vpisovala na faks jih je velik slo na FOV in Upravno ravn zato,
ker se ga da delat velik lazje k ostale fakse

frown-1.gif
zalostno a resnicno

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Še daleč najbolj zabaven faks glede težavnosti je pa FDV, kjer lahko padeš samo po stopnicah in so težka samo vrata (pa še ta so zamenjali).
hysterical-1.gif

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Zajebava se
grin1.gif

Nočem krega, ampak kolikor sem razbral iz Micinih postov je tako, da je njej pač lavfalo na EF. In za zraven je še inštruirala ene kapseljne iz FOV-a. Je pa res da tisti, ki potrebujejo inštrukcije (vsaj bolj obsežne) na FOV, so pa tudi en klinc študentje.
In, ker je Mici očitno razturila na EF, vsaka čast. Čisto zares.
Ampak faksa nista med seboj direktno primerljiva. Če nič drugega, ekonomija ni primarno področje na nobeni smeri na FOV (ki so btw. informatika, delovni procesi in kadrovska) in je pač logično, da so statistika in ekonomski predmeti na EF neprimerljivo težji.
Ne moreš pa zdaj na podlagi tega trdit, da je EF "nenadjebljiv" faks.
grims-1.gif

Aja, ne govorim na pamet: diplomiral sem na FOV (informatika), moja punca pa na EF (računovodstvo). In ker jo zdajle inštruiram SQL (ki ga potrebuje za neke poizvedbe iz baze v službi), še vedno ne bom trdil da je EF poden, ker pač tega ne pozna kljub diplomi.

Skratka, ne se kregat, rajši
nahrung002.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Gustl, faksa res nista neposredno primerljiva, ampak če nekdo vpraša za mnenje kaj je lažje in kaj težje, se mu pač razloži. Nekdo je primerjal konkretne predmete z obeh faksov in milo rečeno brcnil v temo, zato sem mu tudi replicirala. Sem pa že prej napisala, da je študij vreden toliko, kolikor koristi laho potegneš od njega
wink-1.gif

In se strinjam, gremo raje na
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
(izpade tako, da tisti, ki so na EF da so nevoščljvi tistim na FOV, ker delajo "lažji" faks).
Kot če bi sam kupil yugeca za 200€ (FOV), sosed pa identičen avto za 1000€ (EF).

Daleč od fovž, ker ne bi zapravljal svojega časa na tem faksu. Na živce mi gre, da te kvazi ekonomske šole rastejo kot gobe v dežju. In prav vse konkurirajo EF na podlagi lažjega programa in pridobitve diplome po liniji manjšega odpora. Število kvaziekonomistov pa raste.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
(izpade tako, da tisti, ki so na EF da so nevoščljvi tistim na FOV, ker delajo "lažji" faks).
Kot če bi sam kupil yugeca za 200€ (FOV), sosed pa identičen avto za 1000€ (EF).

Daleč od fovž, ker ne bi zapravljal svojega časa na tem faksu. Na živce mi gre, da te kvazi ekonomske šole rastejo kot gobe v dežju. In prav vse konkurirajo EF na podlagi lažjega programa in pridobitve diplome po liniji manjšega odpora. Število kvaziekonomistov pa raste.

Lahko si zgolj organizator (FOV), ne pa ekonomist (kot na EF). Čeprav nikjer ne vidim študija organizacije na EF... Težko se vrže v isti koš vse to. Eno je ekonomija, drugo pa organizacija.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Mislim, da se gre tukile za to, da neke ef-jevce (baš jaki faks), trpinči že sama misle na to, da bi jih kdo enačil s Fovovci.
grin1.gif

mir4ko

Zelenc'
6. okt 2008
2
0
1
Mene pa zanima kolk so kej težki njihovi programi, seveda mislim FOV ( Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov, Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov, Organizacija in management informacijskih sistemov ) pa pač kje se lahko kasneje zaposliš. Pa še to me zanima na ekonomski fakulteti smer Menedžmet ali pa poslovanje. Zanima me pa pač sledeče: ali je težak program, pa pač kje se lahko kasneje zaposliš ko narediš faks.