Saj ga ni po pravilih, to je dejstvo...Če ga uspeš vržt ven po pravilih, ni nič narobe.
Preberi pravila, ker jih nisi, to je dejstvo.Saj ga ni po pravilih, to je dejstvo...
Ah... L je zanalašč to naredil, ker mu je to edina šansa, da je pred V. Drugega ne zmore in ne zna...Tako k je Otmar povedal. Racing incident in to je to. Gremo dalje. Da bi se to med kom drugim nardil in the midfield, bi se vsi bunil kaj kazni talajo.
Točno to. Navijači pač ne gledajo na stvar z glavo, ampak s čustvi. In karkoli naredi/reče nasprotna stran (ne glede na to, kdo to je), se pač ne strinjajo.custva so problem, custva.
Prebral, že zdavnaj...Preberi pravila, ker jih nisi, to je dejstvo.
Objektiven sem jaz in tomi, ceprav bi najraje oba dala blm 2 feet under
Hahaha zdele si me pa res nasmeju. Ti si tok objektiven kukr je NajboljiObjektiven sem jaz in tomi, ceprav bi najraje oba dala blm 2 feet under
in hitrejšiNISTA bila vštric! Max je bil meter, dva pred Ham!!
No, da povem, jaz sem za Pereza in Leclerca...Točno to. Navijači pač ne gledajo na stvar z glavo, ampak s čustvi. In karkoli naredi/reče nasprotna stran (ne glede na to, kdo to je), se pač ne strinjajo.
Preberi, kaj pomeni vštric. To NE pomeni, da morata biti avta čsito poravnana (v smislu da je nos ob nosu, zadek ob zadku), ampak da obstaja določeno prekrivanje. In prednje kolo v ravnini z zadnjim kolesom to po pravilih je in po pravilih sta bila vštric.NISTA bila vštric! Max je bil meter, dva pred Ham!!
No, da povem, jaz sem za Pereza in Leclerca...
Ja, vem, sam sem kriv, kaj naj...
L pa me moti, ker misli, da je "bog" in dela vse, kar mu paše...