[Formula 1] Novice iz sveta II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:

Je placan da vozi, ampak je višje po hiearhiji kot mehaniki se ti ne zdi ? Torej moj pomočnik oz. moj "backup" se lahko ***** na čestilko če so zamazana tla, čestilka se pa na njega ne more če on ne naredi vredu. To je poata vseh poant.
Ne boš nehal, a? Se pravi imaš Hamiltona za pomočnika Denisu? In je potem drugi po hiearhiji, a? Heiki tretji, ali deli drugo mesto? Heiki odstopi zaradi lastne napake, ga lahko Hamilton odpusti ali ne more? Po tvoje lahko vsak, ki je ''po hiearhiji'' pol koraka spredaj, serje tistemu zadaj? Mogoče ste se šli vi tako v peskovniku, v real life je pa malo drugače.
Mali se nima kaj pizditi čez šefe ali mehanike. On je zato v moštvu, da vozi, če misli, da bo boljši mehanik, kot šofer, naj dela pa to. Ali pa naj sam sebi gume menja, če misli, da bo tako hitrejši. Pa še pivo lahko spije vmes.
cool-1.gif

Kaj bi ti zdaj tu rad ? Meni neko tvoje mišljenje vcepo al kaj ? Meni je to bedasto kar govoriš in me za to boli falus, povedal si svoje mnenje in jaz sem povedal svoje mnenje in konec debate in ne mi tu meni "Ne moš nehal a" ker tak z mano vsakdo nebo govoro

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Kaj se razburjaš, isti si kot Hamilton. Me boš odpustil?
cheer.gif

Govoril oziroma pisal pa bom kot bom jaz hotel (dokler bo v skladu s pravili od moderatorjev), in to tudi s tabo. Konec koncev tudi jaz nisem ''vsakdo''. Zmenjeno?

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Kaj se razburjaš, isti si kot Hamilton. Me boš odpustil?
cheer.gif

Govoril oziroma pisal pa bom kot bom jaz hotel (dokler bo v skladu s pravili od moderatorjev), in to tudi s tabo. Konec koncev tudi jaz nisem ''vsakdo''. Zmenjeno?

Kot boš ti hotel... ampak ne do mene kot boš ti hotel ker tega da meni reče neki "neboš nehal a " razumem jaz bolj kot grožnjo kot normalno komuniciranje.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Kaj če bi vidva začela menit preko PM. Tole vajino medsebojno pametovanje pravzaprav nikogar ne zanima. Naredila nista nič drugega, kot da sta na podlagi senzacionalističnega naslova brezveznega medija nasmetila temo.

retard.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ker ste ravno napaljeni
evil.gif

Kaj pa to?
evil.gif

Anderson suspects Ferrari team orders

Team orders were in play by the Ferrari team in Malaysia, a veteran formula one expert suspects.

Gary Anderson, a semi-retired Grand Prix car designer for teams like Jordan and Jaguar, thinks Felipe Massa was manipulated into second place at Sepang despite scoring pole position and leading race winner Kimi Raikkonen until the first pit stops.

A series of quick sectors put Finn Raikkonen in front during the pit stop shuffle, and shortly afterwards Massa spun into the gravel.

"The way in which Raikkonen went past Massa at the first stop makes me suspect that Ferrari had it planned from the outset," the Irishman told Swiss publication Motorsport Aktuell.

Anderson reckons Ferrari still operates a 'number one' driver policy, and highly rated reigning world champion Raikkonen is the obvious choice at present.

He said: "Don't forget, we are talking about a man who was brought in to replace the seven time world champion Michael Schumacher.

"For me, the key scene was the first corner, when Raikkonen was intelligent enough to not get involved in a collision with Felipe.

"Kimi always saw the bigger picture," Anderson added.

Meanwhile, Motorsport Aktuell also published a rumour that Honda's team CEO and former Team Principal Nick Fry could soon be drafted in as Super Aguri's new boss.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Se pravi, če bi Kimi pritiskal v prvi ovinek in bi oba z Masso letela ven, bi bilo v redu. Ker pa je Kimi vedel, da ima več goriva in bo kasneje tankal, gre pa za moštveni ukaz.

Anderson bi menda lahko vedel, da se dirke ne dobi v prvem ovinku, tam se jo lahko kvečjemu izgubi!

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
saj... Anderson samo nekaj drek meša... verjetno išče samo pozornost heheheh

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
No ja.... se nebi čudil, če bi fefari spet tako taktiko ubral. Nebi bilo prvič....

Glede boksov čist možno da je bila mal sumljiva ampak še vedno mislim, da Kimi z istim avtom scat pele Masso kadarkoli. Tako da tud če bi po boksih Kimi bil drugi, Massa nebi dolgo spredaj ostal...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Bo treba počakati, da se enkrat Masa uvrsti pred Kimija pa potem Gary-ja za nasvet vprašati. Takih izjav je lahko po vsaki dirki malo morje. Pač rečeš, da so v ekipi namerno spustili prvega naprej, drugega pa zadržali (ali pa mu sabotirali avto, kot masi... he, he,...).

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Tudi Massa je imel počasnejši postanek kot Raikkonen mislim da sekundo ali dve. Je pa logično da stavijo na Raikkonena in tudi če je to bila taktika da spravijo RAikkonena naprej je to OK, saj je boljši fahrer kot Massa.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Itak.

Mene je samo zanimala reakcija
grin1.gif

Sej pa veš da Ferrari fani ne bodo nikoli priznali tega... tudi Schumacher je vedno zmagal pošteno, ko ga je Barrichello 15× na leto naprej spusto je blo ker je Barrichellota krč v nogi zagrabu 30 metrov pred ciljem in ni mogu gasa stisnit
wink-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
To sploh niso prepovedani team ordersi....pred dirko se lohk vse zmen.

Sicer sem pa 100%, da ni šlo zato...Massa mu nima za burek čez celo distanco. Ko je prišel mimo njega in nabral 4s so mu oz. so jima odvzen en kup moči/obratov, se pravi nek navodilo o nenapadanju je...

V katerem moštvu f1 ga pa ni?
bonk.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ja itak..

Saj je normalno, da nekak omenis teammateu, da se ne izturata ven za brezveze... No razen, ce si Ralf
crazy1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.