[Formula 1] Novice iz sveta II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
On je Webbra prehitel... po 12 sekundah handicapa v boksih pa je spet prišel za njega... toliko o tem
wink-1.gif

No povej kdaj so Kimiju zajebal takole v boksih? Take stvari se redko zgodijo... kot sem napisal. Zastopim tako mehanike kot tudi Hamiltona, da je razpizden.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Kaj pa je blo to s sajami z diskov, ko je bil prvič v boksih?? Kak se je skadilo, kot da bi dimnik odprli hehehe

Prvič videl , da se zna tak skadit. Začuda so bremze zdržale do konca.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Pnevmatka dela prepih in prah se manj izloča med dirko zarad pokrovov (lohk bi že prepovedal).

Wacko: Kimi je vsaj 2x zvisel v boxih, kot mehanike se pa štejejo tudi napake, ko sestavljajo avto, saj so to isti modeli.

Kar se pa hamiltona tiče...dajte prilepit link do tega iz tujega časopisja, jaz imam sam en članek o tem pa nič ne kritizira "šefov" al pa unga k je benz kuj nalil.
bonk.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Niso zadovoljni s Kimijem? osli...

Hamilton jezen na šefe

Mulc postaja domišljav.

Meni se zdi da ti samo gldaš kaj Hamilton reče in takoj u napad. Če bo reko A bo A narobe, če bo reko Ž bo tudi Ž narobe. To kar se je zgodilo se zgodit ne more. Gdaj se je to Ferrariju zgodilo zdaj v zadnjih letih ?

Jacques Villeneuve je zaradi debila ki ne zna gume šraufat na zadnji tekmi 1996 zgubu naslov prvaka.

In Hamilton je prav da se raspizdi, jaz bi onega tudi za uho speko. Za kolko točk je lani zgubil naslov prvaka ? Kolko točk je zaradi napake v boksih zgubil ? 3 ali 4. Lani je 1 točka odlocala naslov prvaka. Torej vsaka točka je vazna ni vazno al je začetek ali konec sezone in take napake ne morejo bit pri moštvu ki vozi za naslov prvaka .

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:

Kar se pa hamiltona tiče...dajte prilepit link do tega iz tujega časopisja, jaz imam sam en članek o tem pa nič ne kritizira "šefov" al pa unga k je benz kuj nalil.
bonk.gif

Končno nekdo ki zna malo bolj na široko pogledat na eno zadevo in mu ni glavni vir pop tv, ki kar se tiče F1 na internetu so katastrofa.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Alfonzu pri renoju 2006? Kar 2 matice sta odletele.
hysterical-1.gif

To se dogaja zelo pogosto, 1 od 20 postankov gre nekaj narobe, nima se kaj usirat, shit happens.

Me prav zanima kakšen hulala bi zganju če mu bi nagajalo ko fefafiju v Melburnu al pa zvisel ko Heikki, pravtako Melbourne.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Alfonzu pri renoju 2006? Kar 2 matice sta odletele.
hysterical-1.gif

To je blo na Hungaroringu , mogoče so matice kupli v kaki lokalni trgovini in so dobli madžarski ponaredek.
wink-1.gif

JPM

æale
23. jul 2007
983
0
16
44
BEŽIGRAD,IZA SEDAM GORA I SEDAM MORA...
nisem nek fan lewisa a casopisi velikokrat priredijo besede da je stvar videti folku bolj zanimiva.osebno ne verjamem da je na tak nacin to povedal,sta pa na htv-ju rekla da je prvic odkar vozi zavrnil novinarje in bil slabe volje oz takega naj ga se ne bi videli,jeba ce te noob premaguje z istim avtom
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik JPM pravi:
sta pa na htv-ju rekla da je prvic odkar vozi zavrnil novinarje in bil slabe volje oz takega naj ga se ne bi videli,jeba ce te noob premaguje z istim avtom
grims-1.gif

Te pa lahko razumemo lansko Alonsovo početje
evil.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Nima se kaj razburjat nad mehaniki, pač se zgodi vsake toliko časa. Se mogoče mehaniki kaj javno razburjajo, ko on stori napako, recimo finale v Braziliji, ko je napačne knofe pritiskal? Pa je šel ves njihov trud po gobe...

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Nima se kaj razburjat nad mehaniki, pač se zgodi vsake toliko časa. Se mogoče mehaniki kaj javno razburjajo, ko on stori napako, recimo finale v Braziliji, ko je napačne knofe pritiskal? Pa je šel ves njihov trud po gobe...

Čestilka na moji firmi ne more nic rect če jaz naredim kaj slabo, če pa jaz stopim na zamazana tla ker je ona naredla slabo pa jo odslovim u sekundi.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

Čestilka na moji firmi ne more nic rect če jaz naredim kaj slabo, če pa jaz stopim na zamazana tla ker je ona naredla slabo pa jo odslovim u sekundi.
A tako to poteka potem. Nisem vedel. Se pravi naslednjič, ko bo kaj narobe, bo niger odpustil Rona? Si to mislil povedati? Da je McLaren od nigra in se lahko znaša nad čistilkami, kot ti?
bonk.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

A tako to poteka potem. Nisem vedel. Se pravi naslednjič, ko bo kaj narobe, bo niger odpustil Rona? Si to mislil povedati? Da je McLaren od nigra in se lahko znaša nad čistilkami, kot ti?
bonk.gif

Kot prvo rasistične izjave niso potrebne.

Kot drugo mehanik ki šraufa gumo se nima kaj za pritozevat cez prvega voznika v moštvu, kje si to vido ? Ko je Renaultova ekipa zajebala Alonsa v Hungaroringu so jo zamenjali .

Jaz se ne znašam nad čestilkami ali komerkoli ampak če jaz zajebem posel to njo ne briga, če pa ona ne dela vredu pa bo zamenjana. Preprosto ali ne ? Al kaj bi po tvojem mogu naredit, naj grem jaz tla čistit ali kako ? Naj si gre Hamilton sam gumo šraufat ali kaj ? Hiearhija je povsot vedno bla in vedno bo

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
To glede dima sem reko, ker kaj takega se nisem videl pri ferrariju, pa tudi pri heikiju, kjer je tudi bil dim, je blo precej majn.

Preveč počitka bojo zaj meli dirkači, pa se bojo polenili. Kimi pa je trenutno tak koma. heheheh lepo njemu hehehe

goooooooooo kimi

racecar.gif

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Vendar problem je v tem da vsi delamo napake. Tudi sodnik kar nekajkrat spregleda dogodke na igričku pa ga zaradi tega noben ne odslovi. Je pa res da je to šport kjer odločajo tisočinke(kvalifikacije-Sepang). Ko je Alonsu odpadla guma nisem nikjer videl njegovega značilnega pritoževanja in če me spomin ne vara je bil že kaj nekaj let v karavani F1. Glede na vlogo dirkača v moštvu ima z mehaniki enakovredno vlogo. Brez dirkača ni dobrega voznika, če pa ne bo mehanika si pa ne more sam dotankat gorivo in zamenjat gume. Najdi mi enega mehanika ki se mu NE more pripetiti podobna napaka. J. ga to je šport in napake se dogajajo.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik alcyx pravi:
Vendar problem je v tem da vsi delamo napake. Tudi sodnik kar nekajkrat spregleda dogodke na igričku pa ga zaradi tega noben ne odslovi. Je pa res da je to šport kjer odločajo tisočinke(kvalifikacije-Sepang). Ko je Alonsu odpadla guma nisem nikjer videl njegovega značilnega pritoževanja in če me spomin ne vara je bil že kaj nekaj let v karavani F1. Glede na vlogo dirkača v moštvu ima z mehaniki enakovredno vlogo. Brez dirkača ni dobrega voznika, če pa ne bo mehanika si pa ne more sam dotankat gorivo in zamenjat gume. Najdi mi enega mehanika ki se mu NE more pripetiti podobna napaka. J. ga to je šport in napake se dogajajo.

Če hočeš bit prodoren in uspešen kjer koli ali je to šport ali je to firma, moraš dat vsem podrejenim vedet da napake se ne morejo zgodit oz. če se zgodijo in ponovijo, da bodo zamenjani. Hkrati pa morajo zaposleni vedet da če bodo dobro opravili bodo lepo nagrajeni za to. In še mimogrede, zaposleni pri meni se očitno dobro počutjo glede na to da mi še noben ni šel vstran. Vejo pa kdaj se dela trdo in kdaj se zabava.

Glede Alonsa se spomnim da se je pritozeval cez ekipo da ji ni do naslova prvaka med vozniki ampak samo očitno za moštva glede na njihovo delo.

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Citat:
Uporabnik xXx pravi:

Glede Alonsa se spomnim da se je pritozeval cez ekipo da ji ni do naslova prvaka med vozniki ampak samo očitno za moštva glede na njihovo delo.

Sej nisi mehaniki pogodbeno vezani na dirkača. Kolikor vem delajo oni za moštvo...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Važno, da ti primerjaš direktorja podjetja, z Hamiltonom. Mogoče pa on vozi za Hamilton d.o.o.?

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Važno, da ti primerjaš direktorja podjetja, z Hamiltonom. Mogoče pa on vozi za Hamilton d.o.o.?

Vsekakor se vse vrti okoli voznika se ti ne zdi ? Če se bori Hamilton za naslov prvaka kaj govorijo, Hamilton se z McLarenom bori za naslov prvaka; ali Ron Dennis se bori za naslov prvaka ?

Ampak jaz bolj mislim da je šlo za napako v "pištoli" za odvijat matico kot pri mehaniku, ker to so zverzirani v nulo in team mehanikov ki porihta avto med postankom je najboljši team, imajo pa še nekaj rezervnih teamov.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.