Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Pnevmatka dela prepih in prah se manj izloča med dirko zarad pokrovov (lohk bi že prepovedal).
Wacko: Kimi je vsaj 2x zvisel v boxih, kot mehanike se pa štejejo tudi napake, ko sestavljajo avto, saj so to isti modeli.
Kar se pa hamiltona tiče...dajte prilepit link do tega iz tujega časopisja, jaz imam sam en članek o tem pa nič ne kritizira "šefov" al pa unga k je benz kuj nalil.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Še vseeno se je Hamilton boril za naslov z McLarnom, ne pa s Hamilton d.o.o. In McLaren ni Hamilton, ali Senna, ali Prost, ali Porsche, ali Honda... ampak Ron. Mogoče bo v prihodnosti Mercedez, ampak še vseeno ti in čistilka ne spadata v to zgodbo...
P.S. A boš sedaj pištolo odpustil?
Citat:
Uporabnik shootek pravi:
Se pravi po logiki, ko voznik naredi banalno napako zamenjaš ...
Citat:
Uporabnik shootek pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
To je res... sploh v sredi sezone zna bit problematično. Nazadnje je Montoya odšel od McLarna na sredi sezone, za druge se pa ne spomnim.
A je Hamilton vodja moštva? On je plačan, da vozi zadevo. To je poanta.Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Še vseeno se je Hamilton boril za naslov z McLarnom, ne pa s Hamilton d.o.o. In McLaren ni Hamilton, ali Senna, ali Prost, ali Porsche, ali Honda... ampak Ron. Mogoče bo v prihodnosti Mercedez, ampak še vseeno ti in čistilka ne spadata v to zgodbo...
Če sem jaz vodja moštva in mehanik naredi napako da je on kriv da gume ne odšraufa u pravem času ali da gumo slabo zašravfa in da zaradi tega celo moštvo z voznikom zgubi, ga bi zamenjal brez pardona. Ce se pokaze da je bla napaka v pištoli bi stisno proizvajalca pištol kaj se gre in ob naslednji napaki bi zamenjal opremljevalca s pištolami. Kadar ciljaš na cisti vrh ni mesta za napake, sploh ne za take banalne napake. To je poanta
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
A je Hamilton vodja moštva? On je plačan, da vozi zadevo. To je poanta.Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Če sem jaz vodja moštva in mehanik naredi napako da je on kriv da gume ne odšraufa u pravem času ali da gumo slabo zašravfa in da zaradi tega celo moštvo z voznikom zgubi, ga bi zamenjal brez pardona. Ce se pokaze da je bla napaka v pištoli bi stisno proizvajalca pištol kaj se gre in ob naslednji napaki bi zamenjal opremljevalca s pištolami. Kadar ciljaš na cisti vrh ni mesta za napake, sploh ne za take banalne napake. To je poanta
Ne boš nehal, a? Se pravi imaš Hamiltona za pomočnika Denisu? In je potem drugi po hiearhiji, a? Heiki tretji, ali deli drugo mesto? Heiki odstopi zaradi lastne napake, ga lahko Hamilton odpusti ali ne more? Po tvoje lahko vsak, ki je ''po hiearhiji'' pol koraka spredaj, serje tistemu zadaj? Mogoče ste se šli vi tako v peskovniku, v real life je pa malo drugače.Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Je placan da vozi, ampak je višje po hiearhiji kot mehaniki se ti ne zdi ? Torej moj pomočnik oz. moj "backup" se lahko ***** na čestilko če so zamazana tla, čestilka se pa na njega ne more če on ne naredi vredu. To je poata vseh poant.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik shootek pravi:
Ne boš verjel ampak tud voznike so že odslovil.... Massa je že eden takih, ki bi si to zaslužil.