[Formula 1] Novice iz sveta II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Če sem jaz prav razumel Denisa, naj bi odpovedala varovalka, ki preprečuje odvitje matice.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Pnevmatka dela prepih in prah se manj izloča med dirko zarad pokrovov (lohk bi že prepovedal).

Wacko: Kimi je vsaj 2x zvisel v boxih, kot mehanike se pa štejejo tudi napake, ko sestavljajo avto, saj so to isti modeli.

Kar se pa hamiltona tiče...dajte prilepit link do tega iz tujega časopisja, jaz imam sam en članek o tem pa nič ne kritizira "šefov" al pa unga k je benz kuj nalil.
bonk.gif

Nekaj je sestavljanje avtov, drugo pa rutina katero furajo že n let.... se pa lahko v vsakem primeru zgodijo napake. Sicer pa novinar piše kot da bi Lewis najmn fizično obračunal z mehanikom.....

Ni pa nobenih člankov, to samo 24kur pisarjo take neumnosti. Z boldanim tekstom napišejo da je bil jezen na šefe, potem pa v celi novici šefov ne omenjo niti....

Nazadnje urejeno:

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ok ok, sam z mehanikom nehajte srat, ker ni bil nič kriv.

Mehanik težko zajebe pri F1, so jim pa meterial za delo zakompliciral....radkape na matic.
cry12bpy.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Še vseeno se je Hamilton boril za naslov z McLarnom, ne pa s Hamilton d.o.o. In McLaren ni Hamilton, ali Senna, ali Prost, ali Porsche, ali Honda... ampak Ron. Mogoče bo v prihodnosti Mercedez, ampak še vseeno ti in čistilka ne spadata v to zgodbo...

P.S. A boš sedaj pištolo odpustil?
cool-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Še vseeno se je Hamilton boril za naslov z McLarnom, ne pa s Hamilton d.o.o. In McLaren ni Hamilton, ali Senna, ali Prost, ali Porsche, ali Honda... ampak Ron. Mogoče bo v prihodnosti Mercedez, ampak še vseeno ti in čistilka ne spadata v to zgodbo...

cool-1.gif

Če sem jaz vodja moštva in mehanik naredi napako da je on kriv da gume ne odšraufa u pravem času ali da gumo slabo zašravfa in da zaradi tega celo moštvo z voznikom zgubi, ga bi zamenjal brez pardona. Ce se pokaze da je bla napaka v pištoli bi stisno proizvajalca pištol kaj se gre in ob naslednji napaki bi zamenjal opremljevalca s pištolami. Kadar ciljaš na cisti vrh ni mesta za napake, sploh ne za take banalne napake. To je poanta

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik shootek pravi:
Se pravi po logiki, ko voznik naredi banalno napako zamenjaš ...
evil.gif

Razlika je odšraufat in zašraufat gumo / in vozit 2 uri na cisti meji pri silah 3 G in več in hitrosti preko 300 km/h. Vsekakor pa kot vidiš v najboljšem moštvu Ferrari kaj dela Massa ? 0 točk po dveh tekmah. Če nebi blo RAikkonena, tudi najboljši dirkalnik Massi nebi pomagal ne lani ne letos. V takem primeru, ga pač zamejnaš z Raikkonenom ali Hamiltonom ali Alonsom oz. ostalimi ki ne delajo tolko napak
zmaga.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik shootek pravi:
evil.gif

Ne boš verjel ampak tud voznike so že odslovil.... Massa je že eden takih, ki bi si to zaslužil.

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
902
91
28
select 1 from dual;
Normalno in prav je tako.

Sem hotel samo malo bolj provokativno napisat. Bi bilo pa v formuli zelo malo trenutnih dirkačev (beri 0), če bi vsakega odslovili po 5 banalnih napakah.
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
To je res... sploh v sredi sezone zna bit problematično. Nazadnje je Montoya odšel od McLarna na sredi sezone, za druge se pa ne spomnim.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Problem je, ker danes bi vsi radi imel vse in to takoj. Vsi bi radi imel takoj rezultate in so pritiski taki, da buca boli.. Sledijo napake, obtozevanja, zamenjave, jok in stok.. Nobene kontinuitete, potrpljenja..

Point mojega posta in to blebetanje je Massa; hebiga, zajebal je 2 dirki, pa so novinarji ze sklesal en kup brezveznih clankov, da je Alonso na standbyju .. Pa naj dajo cloveku mir.. Res da nikoli nisem cenil [in ga najbrz tudi ne bom] kot championship material, samo tak liml pa tudi ni .. Wurz je bil lani totalen brezveznik, pa je imel sanse celo leto.. Evo, pa usral se mu je nekaj pik nabrat..

Nazadnje urejeno:

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
To je res... sploh v sredi sezone zna bit problematično. Nazadnje je Montoya odšel od McLarna na sredi sezone, za druge se pa ne spomnim.

Villeneuve, dve zaporedni napaki in je letel iz BMWja na sredini sezone.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

cool-1.gif

Če sem jaz vodja moštva in mehanik naredi napako da je on kriv da gume ne odšraufa u pravem času ali da gumo slabo zašravfa in da zaradi tega celo moštvo z voznikom zgubi, ga bi zamenjal brez pardona. Ce se pokaze da je bla napaka v pištoli bi stisno proizvajalca pištol kaj se gre in ob naslednji napaki bi zamenjal opremljevalca s pištolami. Kadar ciljaš na cisti vrh ni mesta za napake, sploh ne za take banalne napake. To je poanta
A je Hamilton vodja moštva? On je plačan, da vozi zadevo. To je poanta.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

cool-1.gif

A je Hamilton vodja moštva? On je plačan, da vozi zadevo. To je poanta.

Je placan da vozi, ampak je višje po hiearhiji kot mehaniki se ti ne zdi ? Torej moj pomočnik oz. moj "backup" se lahko ***** na čestilko če so zamazana tla, čestilka se pa na njega ne more če on ne naredi vredu. To je poata vseh poant.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ne sme se pizdit, tole lahko vodi v nadlegovanje na delovnem mestu
wink-1.gif

ps, še vedno čakamo na članek..original..ne tole kar je 24ur spacalo skupaj.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik xXx pravi:

Je placan da vozi, ampak je višje po hiearhiji kot mehaniki se ti ne zdi ? Torej moj pomočnik oz. moj "backup" se lahko ***** na čestilko če so zamazana tla, čestilka se pa na njega ne more če on ne naredi vredu. To je poata vseh poant.
Ne boš nehal, a? Se pravi imaš Hamiltona za pomočnika Denisu? In je potem drugi po hiearhiji, a? Heiki tretji, ali deli drugo mesto? Heiki odstopi zaradi lastne napake, ga lahko Hamilton odpusti ali ne more? Po tvoje lahko vsak, ki je ''po hiearhiji'' pol koraka spredaj, serje tistemu zadaj? Mogoče ste se šli vi tako v peskovniku, v real life je pa malo drugače.
Mali se nima kaj pizditi čez šefe ali mehanike. On je zato v moštvu, da vozi, če misli, da bo boljši mehanik, kot šofer, naj dela pa to. Ali pa naj sam sebi gume menja, če misli, da bo tako hitrejši. Pa še pivo lahko spije vmes.
cool-1.gif

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
Po enem tednu je že dokaj jasno da je celotna zgodba konstrukt španskega časopisa (in da 24.ur uporablja čudne vire za pridobivanje zgodb).

Je pa hecna ena druga zadeva : Eddie Jordan se gre balvan revolucijo. Namreč proizvodne obrate je prodal, ostal je pa lastnik okoliškega zemljišča in tudi ceste ki vodi do tovarne. Ker v dveh letih ni dosegel sporazuma o odškodnini za uporabo ceste je postavil nekaj betonskih blokov
smile-1.gif

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik shootek pravi:
evil.gif

Ne boš verjel ampak tud voznike so že odslovil.... Massa je že eden takih, ki bi si to zaslužil.

Ne boš verjel.. šumi se baje že ogreva.. naj bi menjal masso

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.