Formula 1 Hungarian Grand Prix 2010

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Šumaher je pomoje edini patetik na svetu ki bi bil sposoben skakat po podiumu če bi zmagal in tekmeca med dirko razmazal v zid.

Vem, da nebi skakal. Verjetno je edini, ki je pokazal čustva ob spominu na Senno na tiskovni...

F1 je izredno hiter šport, egoisti so toti dirkači in pač pride do takih grdih potez..., Še pri fuzbalu, basketu se dogajajo nemarni muvi pa gre vse mnooooogo počasneje. Sice pa tebi kaj dopovedat je težko.Misli si kaj češ.
smirk-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Monty je bil kralj
smile-1.gif
Resda ni bil najbolj brihten, miren in "poštirkan", samo je pa dirkal res s srcem in bil pravi dirkac.. Naredil tudi sranje, ampak bolj iz nerodnosti, kot iz kaksne namere..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa ajde, Senna je imel en svoj prav.. Saj je tudi dirkal vedno tako, da si imel izbiro: crash ali pa spusti naprej
smile-1.gif
Legenda, ampak jaz sem bil vedno na Prostovi strani. Fer, preudaren, skuliran..

I

Izbrisan uporabnik #488

Če se ne motim je prav Montya nasadil v Monaku Šumaherja v tunelu
smile-1.gif

In to za varnostnim avtomobilom.

Pri Šumaherju pa je teh zadev "več", ker je pač tak dolgo v tej karavani...

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Zakaj bi blo prav da je Senna dirkal na meji z nesrečo? Ko nardi to Čevljar takoj vsi v luft, Senna pa legenda. Ne razumem tega...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tisto se danes ni razcisceno.. eno pravijo, da je Schum v nepreglednem zavoju na polno zaviral, drugi pravijo, da je Montoya zajebal.. Ne vem, saj ga ne opravicujem, kot sem rekel je tudi parkrat zajebal.. Nikoli pa na nivoju Schumla, da bi parkiral sredi Monaca, izrinil Villeneuva, izrinil Frentzna, namenoma zapel ob Hilla, drl se na koga "u tried to kill me!!!!!", itd..

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Ah dej dej. Dejstvo je, da je Senna počel še večje pizderije, pa je sedaj BOG, za MS pa vsi pravjo, da je drekač...

Dvojna merila?
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Nabasal ga je od zadaj, torej če ni blo defekta, debata o tem ni pomembna
smile-1.gif
ni gledal in je nabasal.

Spomnim se tudi primera je Coulthard v Belgiji smešno oviral v dežju Šumaherja, da ga je ta nabasal...

Glede Hilla. Hill mu je naslednje leto 2x vrnil
smile-1.gif
vsak ma svoje trenutke, eni malo več.

Tudi Vettel in Weber sta letos počela čuda. Sploh Vettel se vidi, da ima malo Šumaherjeve šole.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jaz nisem bil nikoli fan Senne. Kaksne vecje pizdarije? Sranje je naredil s Prostom, pa se to je napovedal oz. izsiljeval za pole position plac.. Ni pa pocel to, kar je Schuml.. kar sem ze gor napisu..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Coulthard se mu je umaknil, Schuml ga je nabasal.. Lahko se podobno izgovarjam, kot Montoya - Monaco
smile-1.gif

Kje mu je Hill vrnil?

Vettel? Kje? Prejsno dirko, ko je na startu fajn v desno potegnil? Ta cikcakanja na startu so se se 2 leti nazaj pridno dogajala.. Do neke mere in ne v steno..

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa če sem pravi slišal komentatorja, je rekel da je to ponovitev Siverstona tisto leto
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
To ne mores rect, da je bilo namenoma... Mozno je cist, to Hill ve, je pa lepa moznost, da je prepozno zaviral..

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik MViper pravi:
To ne mores rect, da je bilo namenoma... Mozno je cist, to Hill ve, je pa lepa moznost, da je prepozno zaviral..

Saj Adelaida tudi ni bila namenoma, Šumiju je pač trznila roka, tak ma v naravi...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45

Tole je meja vids, kjer je vedno prostor, da lahko odnehas.. Kar je vec je ze izrivanje..

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, saj pravim, da so vsi meli svoje trenutke, en se pač "navadil" da te zadeve. Kvalifikacije v Monaku so vrhunec teh prijemov
smile-1.gif

Tam ga je šele telemetrija ujela.