Formula 1 Hungarian Grand Prix 2010

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kaj pa če bi space shuttle padel na madzarsko?

prav maš skankjek, ista verjetnost je, da space shuttle pade, kot da nekdo zapelje iz boksov

tako je praktično 0% verjetnost, da se kubica skanta v boksih v enega drugega a ne?
priden.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Barichelo je enostavno dirkal, tako kot vsi, ki zadnje case prehitevajo sumla kot po tekocem traku, ker clovek sploh ne zna vec vozit in sploh ni tako dober pri razvoju bolida, ker kot se slisi pri MB sploh vec ne vejo kaj delajo prav/narobe in kje sploh zacet popravljat bolid. Edini, ki jih se malo ven vlece je Nico (jebena stranka oz. vodonosec, ki se pac ne pusti). Od sumla do zdaj pač ni nobene koristi, je samo gubidanjenje. Slep si, ce tega ne vidis. In ja, definitivno je Barichelo kriv, ker je hotel prehiteti na ravnini
bonk.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Valda, da je RB kriv, veleboga, se pac ne sme prehitevat, kaj sele po notranji strani v upanju (ce bi po zunanji itak ne bi nic naredil in tam bi se velebog izkazal, da je kralj kraljeva ker zna samo on tako huronsko hudu zapirat), da bos pridobil prednost v ovink
hysterical-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Schumacher ‘sorry’ about Barrichello push
02 August 2010

Michael Schumacher has issued an apology to former team-mate Rubens Barrichello following his forceful move on the Brazilian in Sunday’s Hungarian Grand Prix. Furthermore, the 7-time World Champion admits that the FIA race stewards were correct in handing him a 10-place grid drop penalty ahead of Belgium.

With Barrichello’s Williams having made a late-race pit-stop, the former Ferrari team partner of Schumacher challenged the Mercedes on the run to Turn 1 as the 66th lap of 70 began, with the German then forcing his car towards the pit wall and risking a large accident in the process.

Initially, both men disagreed with each others’ opinion but, having watched the moment back on Monday, Schumacher has issued the following message via the German version of his personal website:

“Yesterday, right after the race, I was still in the heat of the action, but now I’ve watched the moment with Rubens again I must say that the stewards are right with their assessment.

“The manoeuvre against him was too hard. I certainly wanted to make it hard for him to pass and I also clearly showed him that I did not want to give up the inside line, but I didn’t wish to put him in any danger with my manoeuvre.

“If he feels that I did, then I’m sorry because that was not my intention.”

no%20seriously%20fuck%20off.jpg

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Saj zdaj je že večina na moji strani, samo "die hard" rdečkarji in šuma fani vztrajajo...eni trije v SLO.
evil.gif
.....fletno poletno branje....
Drugače pa saj veste kako gre tista..."tudi če je Nico hitrejši od Šume je Šuma še vedno hitrejši..." al kako že gre...
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
baričelo ima srečo da ni mene prehiteval, ker bi ga zdaj žličkali dol iz stene.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hohoho, Barrichello sr. bi te pa stoziil pa bi odsmrdel v zaporu naslednjih 50 let.. hohoho
hysterical-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ne mores drugac
smile-1.gif

Po dirki rece A, cez 1 dan, ko ga skurca Mercedes zaradi slabe publicitete B, Brawn tumba storijo C.. pa koga imata za norca?
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Jap, na vsaki tekmi si dela vecjo sramoto.. how low can you go..

Kje je Hamilton kdaj koga rinil v ograjo? Schumija se spomnim, ko je brata Ralfa podobno rinil v ograjo v Hockenheimu..

Ne vem zakaj je ni fasal, zasluzil si jo je. Recimo 30.000 eur ali kaj taksnega brezveznega, kot ponavadi dobi Ferrari..

Še letos, ne vem točno katera tekma, je nevarno cikcakal in večkrat spreminjal smer, pač ni blo zida...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ja.. v Maleziji s Petrovom je cikcakal.. ajde, ce je prepovedano cikcakanje ga naj kaznujejo... Vseeno pa ni nobenega tiscal v steno. Tudi Montoya je bil agresiven, al pa Villeneuve.. pa so vedno pustili prostor, RAZEN ce je res kapitalno zajebal manever, pa oba skegljal ven..

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi Senna je bil divji in celo napovedal trk ter se tudi zaletel. Pa je postal še večji jebač
smile-1.gif

Ampak Šumi je tu uber alles, on bo na vsaki tekmi naredil nekaj "mejnega". Jaz imam še vedno najbolj v spominu kvalifikacije v Monaku, ko mu je "zdrsnilo". Pač proba in "zna". Se pa tudi jaz spominjam, da je njega Hill 2x nasadil v drugi sezoni, ko je postal prvak...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
ja oče je bil veliki dirkač.. ta dva pa sta malo podrekala in odjokala. se mi zdi
wink-1.gif
pa brez zamere.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš

Šumi: Oprosti mi Rubens!

Citat:
Michael Schumacher si je za kazen prislužil deset mest nižji štartni položaj na naslednji dirki v Spa-Francorchampsu, saj je na Hungaroringu na štartno-ciljni ravnini Rubensa Barrichella stisnil povsem ob betonsko ogrado, ko ga je ta skušal prehiteti. Brazilec je bil razumljivo jezen, kritiziral je Schumacherjev način vožnje.

Nemec je po dirki deloval precej bolj miren, ni se mu zdelo, da bi karkoli naredil narobe. Kakorkoli, v ponedeljek je dirkač moštva Mercedes GP potrdil, da se strinja z odločitvijo komisarjev, Rubensu Barrichellu pa se je opravičil, nevarna vožnja ni bila njegov namen.

"Po dirki sem bil še vedno pod vplivom vsega dogajanja, ko pa sem si incident ponovno ogledal, sem spoznal, da so komisarji pravzaprav odločili pravilno. Moja reakcija je bila res prehuda," je sedemkratni zmagovalec svetovnega prvenstva zapisal na svoji uradni spletni strani. "Želel sem mu le otežiti njegovo nalogo, ko me je skušal prehiteti. Jasno sem mu namignil, da ga ne nameravam kar tako spustiti predse. Hkrati pa ga z mojo potezo nisem želel spraviti v nevarnost. Če misli, da sem ga, potem se mu opravičujem. To ni bil moj namen!"

Nazadnje urejeno:

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Šumaher je pomoje edini patetik na svetu ki bi bil sposoben skakat po podiumu če bi zmagal in tekmeca med dirko razmazal v zid.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
daj povej, kolk jih je pa šumaher spravil v bolnico oz poškodoval?

vem recimo, da je massa bil v nezavesti zaradi baričela
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno: