Fiat Punto 1,9 JTD, 86KM?

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Če svetijo, še ne pomeni, da so vse žarnice enake in da potegnejo enak tok. Sem že videl, da je tako svetilo, pa je ena pozicijska žarnica bila drugačnih specifikacij.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
to vem, ja, ampak se mi res ne da ...

glede porabe na BC. ne moreš nič menjat, oni pač tak merijo in tak je ... ni to neki sofisticiran BC ...

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Punto facelift ima že normalen prikazovalnik porabe, na mojem starem pa tudi jaz nisem mogla menjati prikazovanja.

Meni žarnice niso pretirano crkovale. Ravno toliko, kot na sedanji Škodi - torej dve na leti. Imam pa navado, da preden avto ugasnem, izklopim tudi luči in obratno.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
tudi meni skoz sije rumena lučka ža žarnice. sploh nisem šel gledat kaj bi bilo, saj vse žarnice delajo. fiat pač ...
Si pogledal če imajo žarnice pravo voltažo? To je največkrat vzrok, da sveti lučka kljub temu da vse žarnice delajo.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
tudi meni skoz sije rumena lučka ža žarnice. sploh nisem šel gledat kaj bi bilo, saj vse žarnice delajo. fiat pač ...
Si pogledal če imajo žarnice pravo voltažo? To je največkrat vzrok, da sveti lučka kljub temu da vse žarnice delajo.

Vzrok bi znal bit pravi. Mi smo ravno tako napačno žarnico notri vtaknili in se pritoževali čet italijana.
grin1.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
saj jaz se ne pritožujem in jemljem to kot "fiat pač".
ja, povseh forumih govorijo, da mora bit žarnica pravih wattov, a se mi ne da preverjat.
za mestno preganjanje lahko tudi tista lučka sveti. me ne moti ...