Kako pa je z glasbo na teh (Garmin) urah? Je uporabno?
Fr935. Star model, firmware speglan v nulo, sprejem boljši kot pri 945, ki ima nov chipset. Cene precej ugodne.Se odločam nekako med 735xt, polar vantage V, fenix 5 (teh je toliko variant da sem že malo obupal), FR 645.... Pogoj je multiura, torej za tek, gorski tek in bicikel, baterija, ki zdrži nekaj dni v mirovanju (da jo po treh dneh neaktivnosti dam na roko in je še dovolj baterije za 2 uri aktivnosti) in enostavna sinhronizacija pc/tel. Muzika, pametna ura in podobne zadeve mi niso pomembne, niti kakšni posebni programi in analize. Samo da čim enostavneje aktivnost odleti na garmin/polar ali stravo. Trenutno uporabljam tomtom runner2, ki ima 2 slabosti, baterijo, ki se izprazni v 2 dneh pripravljenosti (to pomeni da je vedno ko jo rabim prazna, razen če ne načrtujem aktivnosti dan vnaprej) in porazna sinhronizacija (s telefonom uspe v enem od desetih poskusov), s kablom na pc pa gre, ampak se mi ne da vedno kabla ssabo vlačit. Skratka, razlike med zgornjimi in kje jih kupit me zanimajo.
Bolj sem pisal o aktivnosti. Če te vo2max, kadenca, čas stika s tlemi, uravnoteženost korakov, višina odriva pri teku in podobna roba ne zanimajo, bo instinct pravi zate.Uro nosim samo med aktivnostjo. Torej ni treba da je fensi in tudi razna merjenja spanja, počitka, štetja korakov, plačevanje, sms in podobno odpadejo oziroma so mi nepotrebne funkcije.
Bolj sem pisal o aktivnosti. Če te vo2max, kadenca, čas stika s tlemi, uravnoteženost korakov, višina odriva pri teku in podobna roba ne zanimajo, bo instinct pravi zate.
.Fantje - če nimaš tele urevsaj v ožjem izboru, si na napačnem forum.
Bolj sem pisal o aktivnosti. Če te vo2max, kadenca, čas stika s tlemi, uravnoteženost korakov, višina odriva pri teku in podobna roba ne zanimajo, bo instinct pravi zate.