Jasno, meni zdrži od jutra pa do pozno zvečer (22-23h) ob intenzivni uporabi. Vse ostalo me ne zanima ker ga polnim vsak dan (nevem zakaj ga nebi). Bi pa imel problem če bi mi sred dneva ali hitro zvečer začel jokat....
Huawei je kralj glede baterij. Ni pa niti meni problem ga polnit dnevno zvecer. Te 3 sekunde me ne bolijo, ko grem spat.
Samo, da ga ne polniš celo noč...baje je to najslabše za baterijo.Huawei je kralj glede baterij. Ni pa niti meni problem ga polnit dnevno zvecer. Te 3 sekunde me ne bolijo, ko grem spat.
Samo, da ga ne polniš celo noč...baje je to najslabše za baterijo.
Samo, da ga ne polniš celo noč...baje je to najslabše za baterijo.
Pa koga briga za to baterijo? Telefona itak več kot 2 ali 3 leta ne boš imel, za bodočega kupca pa te briga. Če pa te zanima kako slabo je to za baterijo pa ti jaz povem, S7 sem imel cca. 2 leti in pol pa je kapaciteta baterije padla na 85%. Torej v 2,5 letih je telefon izgubil na kapaciteti 15%, bil pa je priklopljen čisto vsak dan (pred spanjem) do jutra. Sicer pa preden sem ga zamenjal so mi na RAM2 ponudili menjavo originalne baterije za manj kot 50€ z delom. Torej nima veze kaj je dobro in kaj je slabo za baterijo