Sem že rešil s kombinacijo aplikacij Tasker, Bxactions in nekaj sreče.
Sedaj ob pritisku na Bixby gumb ob ugasnjenemu zaslonu avtomatsko poženem Deezer, počakam 2s, dvignem glasnost medija na 10, pritisnem play in ugasnem ekran. Za v avto bo
Večina jih je zadovoljna, ker ne vedo kaj zamujajo. Nikoli pa ne bo vedel dokler ne preizkusi še druge možnosti.Drugače zadovoljen z odločitvijo?
Sedaj si me pa užalil. Ne vem, če bom lahko sploh med prazniki kaj spal. OK. V redu, tudi jaz znam. Da ne boš potem spet jokal.
Oh otroci. Kar se mene tiče, je gsm odličen. Dela tudi povezava z uro 100% brez ene prekinitve, kar prej na Huaweu ni delovalo nikoli. Sama uporaba (vmesnik) mi je bolj všeč kot Huawei, tako, da ne vidim kaj dosti minusov. Tisti, ki so, so last Androida in je isto na Samsungu ali Huaweju, torej nima veze.
Če pa kaj norega izjemnega zamujam (kar seveda ne verjamem), pa očitno ne pogrešam.
Trenutno imam doma Samsung, Huawei in Iphone, tako, da precej dobro vem kaj kdo ponuja in kako.
Je pa ena od očitnih slabosti proti starejšemu Huaweu odklepanja na prst. Kao so šli na lepšo in varnejšo rešitev, ampak še vedno Huawei odklepa vedno in izredno hitro, Samsung pa pač ne vedno in ne tako hitro. Sedaj kombiniram prstni odtis in prepoznavo obraza.
Huawejev odtis na ekranu je hitrejsi ja, ampak bi naj bil tudi manj varen - druga tehnologija.
Spremljam pa malo bolj ta trg telefonov in lahko mirno recem, da najvecji trije (Samsung, Huawei, Apple) ne delajo tako velikih korakov naprej, kot jih delajo razni Kitajci, ko jih lovijo. S kamerami so ze tam tam. Huawejev nocni kih prekasa, podnevi pa niti ne vec. Recimo Xiaomi mi9 je top shit. Za faking 450$. Z istimi specifikacijami, odlicno kamero. Zaostaja kamera v zvoku ja. Ampak kako dolgo? Pa Oppo, Meizu itd.
Sedaj si me pa užalil. Ne vem, če bom lahko sploh med prazniki kaj spal. OK. V redu, tudi jaz znam. Da ne boš potem spet jokal.
se da s tremi hkrati telefonirat? al uporabljaš vsakega posebej?
Huawejev odtis na ekranu je hitrejsi ja, ampak bi naj bil tudi manj varen - druga tehnologija.
Spremljam pa malo bolj ta trg telefonov in lahko mirno recem, da najvecji trije (Samsung, Huawei, Apple) ne delajo tako velikih korakov naprej, kot jih delajo razni Kitajci, ko jih lovijo. S kamerami so ze tam tam. Huawejev nocni kih prekasa, podnevi pa niti ne vec. Recimo Xiaomi mi9 je top shit. Za faking 450$. Z istimi specifikacijami, odlicno kamero. Zaostaja kamera v zvoku ja. Ampak kako dolgo? Pa Oppo, Meizu itd.
Imaš zadnji FW? Ter drugo vprašanje, si registriran v Samsung trgovino ker zadnji update (fix) za fingerprint je preko tega Samsung stora. Je pa možno da ta fix pride tudi če nisi registriran v Samsung trgovino da ne bom pametoval. Ta zadeva zellllo pohitri prsti odtis in tudi točnost. Je pa še vedno sranje po tuširanju oz. če imaš vlažen prst. Ampak verjamem da bodo tudi v tej smeri še zadevo dodelali. Jaz imam tudi oba, obraz + fingerprint.
Ah tudi Huawei je lovil Samsung z nižjo ceno. Ko ga je ujel, je pa tudi cena tam tam. Realno bo tako tudi s kakšnim drugim kitajcem, samo, da si zgradijo renome in ulovijo najboljše.
Lahko na kratko tvoje mnenje Samsung vs Jabuk. Jabuka še nisem imel, razmišljam pa da bi šel z Androida, določene stvari mi gredo že na živce, ko z nadgradnjami povozijo stare dobre zadeve.Oh otroci. Kar se mene tiče, je gsm odličen. Dela tudi povezava z uro 100% brez ene prekinitve, kar prej na Huaweu ni delovalo nikoli. Sama uporaba (vmesnik) mi je bolj všeč kot Huawei, tako, da ne vidim kaj dosti minusov. Tisti, ki so, so last Androida in je isto na Samsungu ali Huaweju, torej nima veze.
Če pa kaj norega izjemnega zamujam (kar seveda ne verjamem), pa očitno ne pogrešam.
Trenutno imam doma Samsung, Huawei in Iphone, tako, da precej dobro vem kaj kdo ponuja in kako.