Tudi tukaj neki v "akciji" https://polleosport.si/index.php?route=product/search&search=Fenix+5+sapphire+
Za premikanje na nogah (po ravnem pa tudi gor dol) ali s kolesom.Po mojem kaki Fenix 2 ...
Daj povej kaj “rabiš”, kaj “nujno potrebuješ” in za kaj boš dejansko tako uro uporabljaj.
Samo moras imati dodatek kot je pas HRM-*. Ne meri moci na sami uri kot to pocne Polar Vantage V.Garmin ima merjenje moči kot dodatna aplikacija iz garmin connect. Dela ok.
Kaj kompliciraš vzemi 945 ali 245, če hočeš Garmina, ker imata nov software. 645 je postal slepa ulica...brezveze.... in nabava Fenix 6?
Sedaj sem se malo gledal in mogoce je FR 645 dober nakup. Nisem pa preprican ali running power dela s pasom HRM-RUN
itak. Resni atleti tecejo, kolesarijo, plavajo, .... Taki kot jaz pa gledajo kaksno uro nabavit ;-).Cool - toliko resnih atletov na Alterju - kdo bi si mislil ...
945 je fanj samo predraga. Sem nastavil budged s pasom tja do 400E.Kaj kompliciraš vzemi 945 ali 245, če hočeš Garmina, ker imata nov software. 645 je postal slepa ulica...brezveze.
boc
Garmin je, kljub neumnistim, ki jih je naredil pri F5, še vedno “state of the art” v tem segmentu.
Pri meni je vprašanje samo ali bo ura samo za “resni” šport in bo čez dan kaj drugega ne roki, ali pa “all in one”. Jaz se pač za slednje zato F5 (safir (žal črna, ker sem tudi malo Žida) + pas). Drugače bi bil na 935 ozr. sedaj na 945 - seveda obvezno s pasom.
Rezultati meritev so pa za rekreativce več kot dovolj - v osnovi se gre le za to, da vidiš ali napreduješ.