Fantovščina

saiko

Pripravnik
16. avg 2007
382
1
18
Kransterdam
Za naslednji teden organiziramo eno fantovščino, pa bi prosil za malo idej, kako čim bolj napiti ženina
evil.gif

Sigurno imate že kakšne izkušnje, zato prosim predlagajte kakšne fore...

tenx
cheer.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
pint ni v tem , da se ga napije, pa potem koma leži. v kotu....

point je v tem, da trezen hodi okoli, seveda primerno oblečen, recimo v otroka, z napisom, okoli vrata, pa more recimo sredi resnega lokala z metlo plesat, ...pa podobne stvari....

al pa zdaj ko je toplo, da more se it v vse vodnjake plavat,...pa podobne bedarije...

aja, pa če bo preveč pijan, pol bote mogli vi križ nosit, ne pa on
bonk.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
enden naj se obleče v župnika dva pa v ministranta, nakar bodočega ženina spovedujete, vseh njegovih preteklih 'grehov' (afer, kakših norčij ki jih je ušpiču ipd)....seveda mora za vsak čuden odgovor župniku, ženinu ministrant natočiti špricer ali kaj podobnega. ženin med spovedjo kleči na koruzi okrog vratu pa ima jarem.
hysterical-1.gif

dobro da nisem dedc
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
lahko, da zgledaš kot dedec, no, vsaj tako sem slišal...
confused-1.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Najprej naj zeeksa dva deci vodke z jabolčnim sokom...potem naj spet zeeksa isto. Potem ga peljite na obljudeno mesto, kjer mora mimoidočim puncam kazati svojo cev in zraven peti, vse vas dobim, pa, če potem takoj umrem...
To mora delati toliko časa, da prispejo možje postave...ko pridejo mora vsakega objeti in mu suniti pištolo, tako, da mož postave ne opazi in potem naj strelja v zrak... Rezultat fantovščine bo vsekakor nepozaben...

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
ah, jaz sem že star in grd, ko sem bil mlad, so pa kar padale okrog...

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
Kratko in jedrnato,a?
evil.gif

Drgač pa res ni fora da ga čimbolj napijete... OK, sekejte ga... sam se je treba tut zajebavat pa mal norca brit... smeha polna hiša pa to... ne pa da bo po parih šotih zakomiral, si zastrupu želodec in z nevesto še s šampanjcem ne bo hotu nazdravt...
evil.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.903
113
upam da bo fantovščina kak teden rped poroko....

ker največja žalost je da ženin pride na poroko direktno s fantovščine, prepit, mačkast, pokozlan, še vedno nabasan...potem ta 'dogodek' res idilično izpade.

osebno sem za kae fore na fantovščini, ampka vse v mejah dobrega okusa....torej v mejah heca.

vincent

Nazadnje uredil moderator:

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ponavadi je fantofščina en teden pred poroko...na fantofščinah je pa smisel heca že zdavnaj prerasel zdravo mejo

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
ja in ko bo že skoraj padel v komo od opitosti ga stresite s štromom iz akumulatora.....na jezik ščipalko

mlecnik

Zelenc'
31. avg 2007
11
0
1
obrijte mu obrvi.....joke!

Tko kot so že ostali povedal...sekat ga je treba, ampak po pameti!

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Pa kakšna striptizeta tut paše na takele zadeve.....
Sem bil glih zdej na eni dobri. Je križ mogu nost - pa vmes je mel dvanajst točk, pr vsaki točki pa nalogo. No ja kar nekaj točk je blo pivskih ... hehe

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik Bucko pravi:
Pa kakšna striptizeta tut paše na takele zadeve.....
Sem bil glih zdej na eni dobri. Je križ mogu nost - pa vmes je mel dvanajst točk, pr vsaki točki pa nalogo. No ja kar nekaj točk je blo pivskih ... hehe

res izvirno
stupid-1.gif

Hazler

Pripravnik
3. sep 2007
361
0
16
Obišči stran
Evo, pred enim tednom smo imeli še eno fantovščino Štosi, ki jih delamo. Damo ga v kletko in na vitelj malo dvignit, da se posuši. Enemu smo dali kozarec za pivo v roko (krigel) in mu zagibsali roko do pazduhe, s kriglom vred. Tukaj smo poskrbeli, da ne bo žejen. Potem pa obvezno križ.