Fantovščina

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.546
2.934
113
v lokalni ostariji
samo pazte da ne bo vse skup preraslo meje dobrega okusa in da ne bo fantovscina samo eno brezzvezno sadisticno izzivljanje...

naj bo lepo za vse... heci pa taki da ne bo kdo na urgenci pristal...

ps: striptizeta pa ni najbolj zdrava ce se zenin ne strinja...

ps2: pazite da vam zenin ne uide ker pol bo bolj brezzveze fantovscina..

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
matr....ko tole berem, si rečem, hvalabogu, da sem ženska
evil.gif

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Zadnja fantovščina na kateri sem bil je bila kar luštna. Bodoči ženin je imel cel večer na štrikcu kuro (da se navadi na zakon), tako da sta bila neločljiv par. No vmes smo ga seveda sekal...
smile-1.gif
No temu je seveda sledilo še križanje. Smo ga pustili par minut v miru na križu, da je lahko razmislil v kaj se spušča. Za veliki finale pa seveda še striptizeta (poanta je bil v tem, da je bila striptizeta za vse ostale, on pa je mogel povsem sam od daleč opazovati). Vmes pa je bilo seveda še polno drugih pizdarij (kurjenje vsega kar je prišlo pod roko in seveda eksanje piva). Res luštno. Seveda pa se držite tega, kar je že zgoraj omenjeno: v mejah normale in ne siliti bodočega ženina v nekaj, ker s tem boste samo pokvarili žur. Če je za akcijo bo tako ali tako z veseljem sodeloval pri vseh možnih igrah.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Z Bodoči ženin je imel cel večer na štrikcu kuro (da se navadi na zakon), tako da sta bila neločljiv par..

haha, ta s kuro je dobra...morem sprobati na naslednji...

kako se je obnašala kura, je bila mirna?? a to je bla za vrat zavezana, na kako dolgi špagi...ste ji dali kaka pomirjevala??

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Mi smo rezervirali kočo na Velki planini. Avte smo pustili v dolini, našemu slavljencu smo kupili pravo živo kozo, ji čez celo telo napisali ime njegove bodoče neveste in jo z lisicami priklenili okoli njegove roke. Seveda jo je moral privleči do koče, kar verjemite, da ni bilo lahko, do polnoči pa smo se tudi zavezali, da ne dobi niti kapljice lakohola, kar je še huje, kot če se ga takoj napije, potem pa pol žura prespi. Ob polnoči je moral pomolzti kozo, popiti njeno mleko, potem pa je dobil, kar je hotel (kar se pijače tiče).... Tisto s križem je tako tako, meni se zdi že malo preživeto...

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Z Bodoči ženin je imel cel večer na štrikcu kuro (da se navadi na zakon), tako da sta bila neločljiv par..

haha, ta s kuro je dobra...morem sprobati na naslednji...

kako se je obnašala kura, je bila mirna?? a to je bla za vrat zavezana, na kako dolgi špagi...ste ji dali kaka pomirjevala??

Kura je bila privezana za vrat na ene 2 metrski špagi. je bila tudi brez pomirjeval povsem mirna. Edino tist mi je blo ogabno, k jo je mogu potem okoli 24h ubit (ji je odsekal glavo) in je moral potem pripraviti ajmoht za zjutraj iz te kure. Ta del sem hvala bogu zamudil, pa tudi ajmohta nisem jedel naseldnji dan.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
..ksz..

Če še zbirate ideje, tale tudi ni bila slaba.

http://www.rtvslo.si/zabava/mo...&c_id=27980

"Po poročanju nekega slovenskega tabloida naj bi bilo zanimivo tudi na Zrnčevi fantovščini, kjer je na ženinovo (ne)navdušenje zapel "slavček" Damjan Murko. "

Drugač so mi vsi predlogi OK, razen sekanja glav živali. :norec:
Konec koncev - tudi če je ženinu OK - pa vsaj polovici ostale druščine ne bo (kot se itak vidi). Mislite tudi nanje.

saiko

Pripravnik
16. avg 2007
382
1
18
Kransterdam
uf zdej ste pa že dal neki nasvetov. tale s kuro je legendarna
aplauz.gif

bomo uporabl na naslednj fantovščini
grims-1.gif
, ...

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
"Po poročanju nekega slovenskega tabloida naj bi bilo zanimivo tudi na Zrnčevi fantovščini, kjer je na ženinovo (ne)navdušenje zapel "slavček" Damjan Murko. "

Poslušanje samooklicanega štajerskega slavčka, je priprava na trpljenje, ki ga čaka v zakonu
evil.gif

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Moja je to soboto, sam ne bo sam fantovšna, fanklinščina bo.

To je pa neki najbolj bednega... enkrat doživel, upam da nikoli več.
Ja saj men je blo fajn sem se ga nacedu pa sem užival, sam ni blo prave veselice ker sta oba preveč zadržana, fantovščina je tud zato da se takrat kao zadnjič orto sprostiš.

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
To je pa neki najbolj bednega... enkrat doživel, upam da nikoli več.
Ja saj men je blo fajn sem se ga nacedu pa sem užival, sam ni blo prave veselice ker sta oba preveč zadržana, fantovščina je tud zato da se takrat kao zadnjič orto sprostiš.

Se popolnoma strinjam. Zato pa se reče fantovščina ali pa
dekliščina.

Tale bodoči ženin že ne bo smel sam nikamor
10.gif

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Ja pa saj odgovor je očiten... a veš kolk je šele uspešno ko se desc sprosti brez da bi ga baba gledala kaj dela.Pa to še ne pomeni da bi varal ali kaj podobnega, enostavno desc ponavadi ni iste če ga žura skup z punco. In eko zato moraš it enkat na pravo fantovščino.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Sem preživel
cheer.gif
. Se lahko pa pohvalim, da je bila to najbol divja fanklinščina, kar sem bil prisoten. Ne pa tolk divja, da bi streho odnesel.