Ko se boš z dolgovi začel ukvarjat, takrat te bo bolela glava..
maš večplasten problem, koga dati v izvršbo, koga ne, koga klicati in buzorirat, koga ne, skom poslovati itd....
Potem so tu izvršbe, a je naročilnica jo ni, iz katerega nasloa je prišla in kere firme z katerim nasovom itd... pa delovni nalogi, če slučajn manjka, so kakšni brez podpisa itd...
potem so dacarji, če ne daš v izvršbo ne dobiš ddv-ja nazaj, rek obrazeci, DDV u pičku mater ni da ni.... Stem sem se sicer nehal ukvarjat imamo človeka zato, ker jest nism človek zato..
To so problemi, ki stanejo in ne drubiž komitentov bank... Jest osebno me prou boli k.. za banko itak grem sam kej podpisat pa še to težko... Bil sem samo praktično za hipotekarca tam.... (večkrat)
in takrat je bla SKB daleč najbolj ugodna in tudi cenilca ni zahtevala... Če majo pa mal provizije mi pa dol visi, al pa da bi se sekiral na kermu bankomatu dvigam, za tiste ušive cente... po drug stran grem pa v oštarijo in spičkim 100 eur...
lej men se to zdi brezveze...
Smo pa zračunal, da je bistveno cenej da maš en TRR kot pa več, to pokompenzira vse provizije, kar jih maš z eno banko. To pa lahko rečem...