Kaj vse nam bodo začeli zaračunavati še ne vem, če pa bodo, pa pač bodo. Prilagajali se bodo trgu. Mogoče se pa zgodi, da nam NE bodo nič viška zaračunavali. Ampak na to se bomo jezili takrat.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
... Mogoče se pa zgodi, da nam NE bodo nič viška zaračunavali. Ampak na to se bomo jezili takrat.
Točno tako. Sam sem pred menjavo banke izključno zaradi debilnega odnosa svoje osebne bančnice. Če bi gledal na vsak evro, potem ne bi imel zlatega računa.Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Sama sem banko vedno menjala samo zato, ker nisem bila zadovoljna z njihovimi uslugami. 1€ gor ali dol.
Ja, to je bila sedaj prva faza. Napisal sem namreč prijazen mail vodji osebnega bančništva, v katerem sem opisal svoje težave z osebno bančnico, pozabil pa nisem niti njenega "prijaznega odnosa". Seveda je takoj sledil odgovor in v nadaljevanju tudi sestanek z vodjo.Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Zamenjaj svetovalca. Nobenih stroškov.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Imaš kak link, ki bi pokazal, koliko denarja se lahko dvigne na bankomatih različnih bank?
Trg Republike v Ljubljani.Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Æe mi lahko zaupaš na kateri enoti se to dogaja, ker bom tudi sam zaprosil za svetovalko v zvezi z enim kreditom., , da ne naletim na njolp
Se deloma strinjam s tvojo bojaznijo. Ampak, če se to zgodi, pač greš drugam, seveda če nisi zadovoljen z njihovimi storitvami.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
@all:
samo v premislek, ko tako hvalite jodlarske in francoske banke:
ko bodo dosegle nek nivo (število) komintentov bodo veselo zaračunali vse isto kot domače banke, pa še kaj več (kar je že poizkušala SKB). JE dovolj nazoren njihov način privabljanja komintentov. Kot da ne berete tujih forumov/blogov/tiska da bi dejansko spoznali kaj vse je plačljivo...
Že kar vidim poste čez nekaj časa v stilu... Pi.z.dr na Sparkasse so mi začele zaračunavati prilive, članarino za kartico, trajnike...
Banke niso dobrodelne ustanove in podružnice tujih bank imajo gospodarje v tujini in njih zanima samo dobiček...
Toliko v premislek; Unicredit (bivša BACA) seli skoraj vse IT upravljanje v Avstrijo v njihov center; vključno s sporočilnim sistemom in desktop managementom). Da zmanjša stroške. In potem mislite da bodo spregledali možnosti dobička?