EUROSONG 2008

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Itak je cirkus.
grin1.gif

Zato ga pa vsi gledamo, se jezimo, kolnemo, če ne rata (to je pri nas večino časa
grin1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Iz drugega polfinala mi je še najbolj ostala v spominu Danska.
Sem pa slišala tudi predstavnike, ki so že direktno v finalu, in pesem Velike Britanije mi je pa res všeč. Tako da glasujem in navijam za to.
smile-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Pa kaj imate od tega da glasujete? Samo denar vam poberejo, a mislite da s svojim glasom priporomorete k boljši uvrstitivi? To pa res nisem nikoli razumel, tudi pri BBju kličejo ko blesavi, a folk res misli, da imajo možnost dobiti avto? Jok brate, če bi vi vedeli kakšne zgodbice so vse za tistim avtom, ne bi več glasovali..

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Moj glas bo samo teoretičen, ne pa tudi praktičen
smirk-1.gif
(torej ne bo nobenega pošiljanja glasov preko telefona, saj to itak nima smisla, moj glas gor ali dol, zmagal bo itak en čisto tretji komad).

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Hehe, Brigita Šular:

"Eurovizijo spremljam že od rojstva"

ali prevedeno "sem bionda..."

hysterical-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Včeraj v Trenjih so bli spet vsi tooolk pametni...tle ni kej buzerirat, če nimamo res opaznega vokala, komada in nastopa + sreče, ne pridemo v finale pa da ga jebeš....tudi od ostalih držav bivše juge dobimo vedno manj točk, kot si jih ostali potalajo med sabo. Pač nimamo dobre lege
nahrung002.gif

Kar se pa komadov drugega finala tiče, mi je pa všeč Švedska pa Švicar (meneguzi), mal sm jih pa prespala, tko da težko rečem :D Spomnim se še, da je ena navečjih mimobrcov Čehinja...raje naj razmisli o manekenski karieri
bonk.gif

Od že uvrščenih so mi pa fajne No Angels in Dissapear.
zmaga.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
KSZ

Samo nekaj.
Včeraj sem videl na koncu evrovizije par sekundne posnetke. In me še danes glava boli od parih sekund "ubranega" petja Latvijskih predstavnikov.

A se vi zajebavate da vam je bil ta komad všeč al kaj???
crazy1.gif

Pa to je melodija ala DJ Bobo in pa vokal ala Damjan Murko.
bonk.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz vem, da bo zmagala Rusija. To je to in nič drugač. Všeč mi je pa Armenija, ker je to moj imiđ muzika.
Izrael se tudi ne bo slabo uvrstil, za kaj drugega pa ne bi napovedovala. Aja, Srbija mi letos ni všeč, prav tak ne Albanija, Hrvaška tudi letos ne bo visoko...Dolgčaaaaaaaaaaaasss.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Ne, zarad vsega, kar se ocitno res dogaja ze vsa zadnja leta. Ni vec zanimivo, sploh ne s kakovostnega vidika (mislim vecine nastopajocih, ki so bili izglasovani pri vrhu).

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Sem mela prav of kors. Sem pa gledala danes Evrovizijo samo zaradi Petra Polesa. Spet se je izkazal. Bravo!
cheer.gif

Nazadnje urejeno: