EUROSONG 2008

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Viš kako so okusi različni. Meni so pa glih Bosanci bli dobri
wink-1.gif

Pa Izrael in Norveška še npr.

zmiguc

Pripravnik
4. sep 2007
75
1
8
Pa kda ja bojo naši razumel, da je ta eurovizija eno veliko metanje preč dnarja .....
cry12bpy.gif

....
škoda cajta in denarja .....nas ne je-bejo 5posto ....

jakao

Pripravnik
19. jul 2007
406
0
16
nokia
oder je dobro zgledal, sicer pa bih? - komad je imel en refren?!!!

moj favorit je bil itak irski puran
aplauz.gif

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Puran, BIH, metalci...
crazy1.gif

Sej po svoje sem zadovoljen, da mi večina ni bila všeč, gre le za prireditev, ki je namenjena predvsem drugače usmerjenim fantkom...
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Samo tole ... Nikoli mi ne bo jasno, kakšen okus moraš imeti, da glasuješ za Azerbajđan in Finsko. Prvi so bili sploh pravi pacienti.
crazy1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Keri komentar ...
evil.gif

Slatkaste djevojke u lepršavim (mahom neukusnim) haljinicama bile su hit večeri - glupave dance fraze u kojima su "bejbe", "šeri" i "kamon, kamon" udarni stihovi ponavljale su Britney Spears, pardon, Kalomira iz Grčke, Hind iz Nizozemske, nakvarcana Poljakinja Isis Gee i Gisela iz Andore. Slično je pokušala i "kič dama" Rebeka Dremelj iz Slovenije, međutim, najljepša sudionica ovogodišnjeg Eurosonga s intonacijom se, nažalost, susretala samo u rijetkim trenucima.

Vir ...

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Vedno.
Le da smo bili ponavadi v finalu.

Sej sploh ne vem kaj se SLO prijavlja na Eurosong.
Programski direktor oz nekdo iz RTV SLO je izjavil, da bi bil zanje RTVjevce in vse ostale pravi šok; V smislu izvedbe.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Katastrofa tale Evrovizija, zdej pa res že vsak kljukec lahko nastopi...puran, pa Estonija, ponavljajoči se metalci iz Finske, Bosanci (ki imajo IMHO veliko boljših izvajalcev), Britney Wannabe iz Grčije (pričakovala sem kakšno bolj avtohtono popevko, ne pa tole poskakovanje), ipd...aja pa favorti Dima Bilan iz Rusije...tako togoten je na odru, kot da bo glih kar orgazem doživel...pravi attention whore...že lani je bil brezveze, letos pa razen Plušenka čist brezvezen komad & nastop.

Se pa vidi - Slovenija pač nima taprave lokacije. Rebeka je bla čist simpatična, smo že dosti hujše poslali gor...se je pa rahlo izgubila, mogoče bi res mogla Heavy Wheather peti...pa proti nekaterim, ki so imeli novo leto na odru, smo prov neopazno izpadli.

Še najbolj všeč mi je bila Norveška. Dober vokal, vščena pesem za ušesa, brez pretiranega kiča in izpostavljanja.
zmaga.gif

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Žal sem moram po vsemu videnemu in slišanemu strinjati s Placidom Domingom, ki je izjavil, da na svetu obstajajo še mnogo hujše stvari na svetu, ampak Evrovizija je pa vseeno katastrofa.

Še najbolj všeč sta mi bili Romunija in Rusija - je prav prijetno po ušesih pobožalo po vseh Shakira ali Beyonce wannabe pjevačicah...

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
wink-1.gif

Bosanci so bli zakon
smile-1.gif

Brez zamere, ne obsojam nikogar, ampak prav razmišljal sem, če so BIH izseljenci na delu v tujini res tako domoljubni, da so glasovali za to katastrofo, ki so jo poslali na eurosong, ker si nisem predstavljal, da bi to lahko počel kdo drug, ali pa da bi bil komu všeč komad, ali pa celo izvedba
crazy1.gif

Pa da ne bo pomote, sem velik ljubitelj vse balkanske muzike (razen hrvaške)...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Men je kr hecno, ker danes v službi slišim ogromno ljudi, ki hvalijo bosanski nastop.

Meni komad ne potegne glih, čeprav sam nastop in koncept mi je bil pa zlo fajn ... tak gledališki! :=)

Je pa za moje pojme Srbija favoritka letos. Res so zbral odličen komad!

lp

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Men se pa Srbi že mal ponavljajo...od Joksimoviæa dalje so vsi komadi "lane"...ampak ni pa kej očitat - vokale imajo vsi pevci odlične (Željko, Marija Š. in letošnja Jelena T.).

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
wink-1.gif

Bosanci so bli zakon
smile-1.gif

Brez zamere, ne obsojam nikogar, ampak prav razmišljal sem, če so BIH izseljenci na delu v tujini res tako domoljubni, da so glasovali za to katastrofo, ki so jo poslali na eurosong, ker si nisem predstavljal, da bi to lahko počel kdo drug, ali pa da bi bil komu všeč komad, ali pa celo izvedba
crazy1.gif

Pa da ne bo pomote, sem velik ljubitelj vse balkanske muzike (razen hrvaške)...

Mogoče pa je glih to krivo - sam nimam % balkanske krvi in nasploh nisem nek fen muzike od spodaj (z izjemami seveda), ampak ta "bosanski" sound je bil pa pravi balzam za ušesa. Nekdo višje je npr. omenil Rusa, ki si ga jaz ne želim več slišat. Okusi so različni in hvalabogu da so
wink-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Meni je od vseh še najbolj ostala v spominu tale

Montenegro

Nazadnje urejeno:

Glupoteus

Pripravnik
9. avg 2007
138
3
18
Sem zdaj prvič slišal to slovensko stokanje, punca ne zna niti pravilno frazirat,
kakšen obisk dodatne ure petja ji tudi nebi škodil, komad je na taki ravni kvalitete,
kot so jih vrteli sredi 80. na "ringlšpilu", ko smo se z onimi avti za butkanje vozili...
žal...

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
čisto tako, ko ravno toliko pljuvate čez Fince...

Finci so bili, so in bodo hard rock/metalski narod. kot imamo mi harmoniko imajo oni kitaro. dolge lase. dober rock/metal. in s tem jim je enkrat že uspelo in verjamem, da jim še kdaj bo. so mi bili dobri in imajo moj glas - ker verjamem v rock, ker mi je bil všeč komad, predvsem pa zato, ker verjamejo v to, kar so - pač rockersko metalski narod.
grin1.gif

na pa kot mi, ko poskušamo in poskušamo in nikamor ne pridemo. najprej je potrebno najti enega dobrega pevca/pevko (Maja Slatinšek, btw, za nas ni bila dovolj dobra, za Irce pa...
smirk-1.gif
), narediti še dober aranžma, ga solidno sproducirati in toliko boljše odinterpretirat...

mimogrede - a nista una dva dečkota ne vem sicer koga zastopata - s srebrnimi lasmi in lečami, a nista že lani nastopala?

drugače pa nimam še favorita, dejansko sem si najbolj zapomnil - Fince!!